💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 82 049
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 315
Хаххахахха хахахах, рева от смях:joy:

Bengun, това ти ли си го снимал?

# 316
Не, не съм аз.
Върти се в нета в момента, намерих го при Вайс.

# 317
  • Стара Загора
Неделчо и за всичките неволи на бойците е основният виновен. Голяма част от конфликтите бяха активно подстрекавани точно от него. А и всичките им отпаднали досега са под негово дирижиране. Само и само да не е номиниран ще извади от десет кладенеца вода да настрои който му е удобен срещу най-удачната мишена за момента.
Вярно е това. Жалко за хубавите клипчета, които твори. Не се държи мъжката определено.
Това му е играта. Той е единственият вътре, който е изгледал всичко възможно от подобни предавания , най-вече Сървайвър и то не само нашия, и му е ясно какво трябва да прави, а дали ще му се получи е друг въпрос . Мисля, че не се вълнува, дали се държи мъжки или не, той си играе играта, мнението на публиката няма значение. Лошото за него е,  че  няма шанс да надхитри продукцията, ако тя е решила нещо различно.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 13:11 от wanconboy

# 318
  • София
Като ви чета, снощи съм пропуснала много. В размисъл съм дали да не го изгледам на запис и да преценя дали да не се връщам пак да гледам сериите. Очертава се интересно в Приключенския лагер. Поли, Моли, Доли и Мани... Така и не разбрах козите в резиденцията ли са били реално. На хартия да, ама някой видял ли е кадри с тях?

# 319
За гледане си е, остави козите : ))
Снощи тъкмо се зарадвах че Елизабет ще вземе някой силен играч от приключенците, пък то какво станА.... 🥴

# 320
  • Испания
Като ви чета, снощи съм пропуснала много. В размисъл съм дали да не го изгледам на запис и да преценя дали да не се връщам пак да гледам сериите. Очертава се интересно в Приключенския лагер. Поли, Моли, Доли и Мани... Така и не разбрах козите в резиденцията ли са били реално. На хартия да, ама някой видял ли е кадри с тях?

Гледай! Смешно е. Бяха, сигурно за миг. Борис ги държа веднъж, за да ги дои сестра им. Само веднъж ги показаха.

# 321
Нямах възможност да гледам вчерашния епизод и сега го изгледах.Аз ако бях на мястото на Мани щях да съм си тръгнала отдавна.Това е срамно вече.В който отбор попадне той губи,защото тя го бави с поне 10 минути и колкото и да са добри останалите трудно се наваксва.Уж щяла да даде всичко от себе си.Е тя се помъчи малко във водата и тръгна да излиза.Доколкото видях дори не беше дълбоко там следователно с ходене можеше да отиде,а не да се отказва.Но както и написах вече мен щеше да ме е срам,че всеки път аз дърпам племето назад.

# 322
Не знам Мани не се ли усеща, че вече яко се гаврят с нея от предаването. То ако имаш някакво самоуважение наистина ще си тръгнеш. Те го тъпчат, то седи.
А пък ако бях жената на Андрей, направо му събирам багажа. Как може да показва  такова неуважение, не се ли замисля как изглеждат реакциите му отстрани (и не само по време на играта, ами и сега като коментира в Инстаграм)? Тази жена трябва да е голямо перде. В началото възприемах отношенията на Андрей и лиглата наистина като просто близки приятелски, но в последно време смятам, че преминават границата. Дори и реално наистина да са си само приятели (както сигурно е), на мен ми изглежда много грозно отстрани.

# 323
Някой да ми припомни:миналата година капитанската,  на която изгониха Любо, след обединението ли беше?
Т.е дали можем да видим елиминация довечера.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 09:44 от vvi

# 324
  • Берлин
Не гледах началото. От коментарите разбрах, че Елизабет е избрала Милена. Но как Мани попадна при сините?

# 325
  • Испания
За мен от самото начало, знаете, не бяха отношения между приятели.

В промото казват: "Погледнете как треперят краката на Неделчо!", вероятно той печели.

Не гледах началото. От коментарите разбрах, че Елизабет е избрала Милена. Но как Мани попадна при сините?

Елизабет трябваше да размени по един участник от племе. Размени Мани и Милена.

# 326
От тази Елизабет ми се повдига. Колко по зрелищни и яко щеше да бъде, ако се беше върнал Мартин. Само си го представете!!! Поне една битка да беше направила малката лигла, не да си стои 3-4 дни на плажа и да се върне поохранена, с куп кесийки. Красима, обаче, как и се зарадва, а злобарчето пак ще има да я плюе зад кадър. А Милена, едва що попаднала в новото племе, и започна да им "квичи" окуражително! За това я взе Елизабет, за главна клакьорка Simple Smile
Водещите как се опитаха, едва ли не, да очернят Симеон, а то май неговата "голяма" тайна никой не я отрази.
Твърдо съм за Красима, симпатизират и още от началото, но мисля, че ще я извадят скоро, не ми изглежда като да е любимка на продукцията. Дано само да е след Мани и Кремена, ама...и за това не съм много сигурна...

# 327
Че какво зрелищно и яко щеше да направи Мартин.....не е като да не сме го виждали.

# 328
Че какво зрелищно и яко щеше да направи Мартин.....не е като да не сме го виждали.
Липсвал е един месец, променен е доста, изглежда като дивак...

# 329
Имам предвид участието му в играта, добър човек е, но е скучен, или поне такъв го виждам аз, в междуплеменните игри също не показа нещо кой знае какво. Нищо интересно не би произлязло от неговото връщане.

Общи условия

Активация на акаунт