💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 908
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 555
Абстрахирам се от истните на Кремена и твърдя за себе си, че тя е най-поносимия играч. Веднъж не я чух да кряка, да се кара с някой, не я видях да се скатава, изключително приятни синхрони има и е възпитана.

# 556
  • София
Добра битка спретнаха Симеон и Неделчо. Браво на Неделчо, издържа повече отколкото очаквах. Браво и на Симеон. Понякога е сериозен тест да спечелиш именно битка в която си фаворит, защото предварително имаш психологически товар от задължителната победа.

Мани добре я приеха приключенците, а синьото и отива много повече от червеното.
Но тази идилия няма да продължи дълго, защото тя си е котва. Имат шанс, че играта напредна доста и по-сложните и многокомпонентни игри (и особено с плуване) ще намаляват.

Неделчо и Морунов загатнаха моята теза, че сега или никога е момента за женска коалиция, но и сами си казаха, че с оглед на самите жените, които са там и при така заварената ситуация няма как да се случи и са си спокойни.

Гледах промото за утре. В играта би трябвало приключенците да имат предимство, но тук не се гледа кои сумарно имат повече сила, а колко може да издържи най-слабия в племето. Голям тест за Мани.
Интересно какво ли ще е предимството за приключенците в такава игра при положение, че гледам Мани ще играе. Но не е задължително предимството да е в днешната игра. Миналата година имаше случаи да се дава предимството за втората номинационна битка.

# 557
  • София
Предимството може да е Бойците да започнат по-рано.

# 558
Имам чувството, че дори изобщо да не ни дават Елизабет, пак тук ще ни обясняват за злобата ѝ.

Не знам за другите, но аз тържествено обещавам, че веднъж да се разкара малката лигла, повече няма да  спомена за злобата ѝ нито веднъж.

# 559
  • SF
Апропо Симеон,ако Елизабет е хитра и ги манипулира,то какво да кажем за самия него Laughing
Аз й подарих тези 700 гроша,аз й направих услуга като я пратих там..Чакай сега Борка и теб тук да обработя "Аз за теб мисля,брат.Не те пратих на елиминации,за да не загубиш от Мартин".
.....
Красима не мисля,че се радва кой знае колко на на появата на Елизабет,но няма друг избор В напредване на предаването ще стане всъщност ясно дали е искрена или фалшивее.

Симеон си приписа заслуги, които изобщо не са негови. Скалъпи набързо някакъв сценарий, за който той уж бил светнат. Дали Борис му повярва? Аргументите му бяха хилави. Момчетата отведени настани, за да заснемат поверителния разговор.

На Красима, напротив! - лошо й стана, когато видя Елизабет. Точно се беше зарадвала на това, че тя заема мястото на Елизабет в коалицията с Андрей и Морунов, и онова дребното цъфна.
Красима се държи политкоректно с всички - гушка ги, радва им се. Приветства топло и Милена. Тя трябва спешно да успее да намери групичка, която да не я номинира. За какво въобще й трябваше още първите дни да създава дрязги и да нарочва играч за аутсайдер, индивидуалист, нетолерантен към жените, да го цепи, да го ненавижда... Надяваше се Братоев и Александър да го номинират и да го разкарат. Изненада!!! Тях ги няма от много време, а Андрей все още е там и е единственият й вариант. Наложи й се да смени внезапно мнението си за Андрей и той вече да е отборен играч, с носталгия към жълтия отбор, желан коалиционен партньор, най-силният сред най-силните, който може да привика и още силни...
Не ще гушка и привества Елизабет, а и краката ще й измие...

# 560
  • Козлодуй
Вчера епизода завърши как Мани си ляга в стаята на мъжете в същата стая липсваше Стратимир защо? Simple Smile Предполагам той е в една стая с Паулина, а после разправял в мрежите както казвате, че нямал общо с Паулина Simple Smile

# 561
Вчера епизода завърши как Мани си ляга в стаята на мъжете в същата стая липсваше Стратимир защо? Simple Smile Предполагам той е в една стая с Паулина, а после разправял в мрежите както казвате, че нямал общо с Паулина Simple Smile
Мисля, че преди две или три седмици показаха, че са в една стая. Пак на стопанството, Поли си избираше горното легло, след което сложи чаршафи и на леглото на Стратимир. Но там в стая не са само две легла, не са сами. По-скоро се бяха групирали на коалиции по стаите в Стопанството Приключенците.
В резиденцията Поли не е била в стая със Стратимир, или поне не са ни показали да е така.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 14:03 от Bengun

# 562
И какво от това?
Някой пишеше по-назад, че било същото при Елизабет и Андрей, както при Паулина и Стратимир, че даже и Мани и Кремена хахаха
Нищо общо!  Първо Стратимир и Паулина са необвързани и до там няма какво повече да се каже за разликата.

# 563
# 564
Як полу-спойлер Simple Smile
Явно Елизабет е гласувала срещу Красима на предстоящ съвет Simple Smile
Вероятно Андрей също.

# 565
Вероятно Андрей също.
Това е ясно, но със сигурност причината да го пише не е само това, а може би гледа сега какви глупости говори за нея Елизабет зад кадър.

# 566
На мен ми е странно, как едните участници отслабват или се стопяват в Игрите, а други успяват да надебелеят.

# 567
Вероятно Андрей също.
Това е ясно, но със сигурност причината да го пише не е само това, а може би гледа сега какви глупости говори за нея Елизабет зад кадър.
Така е, няма спор. Но чак да е говорила глупости Simple Smile

# 568
  • London
Не е задължително всички елементи от трасето да помагат на желания играч, достатъчно е един да е пипнат както трябва, в случая конструкцията на лабиринта и/или кофичките, които редяха. Знаем с колко изоставаше Паулина, примерно, на късметлийската игра.
Ако чак смятаме, че пипат конструкциите следва, че няма смисъл да гледаме. На мен също ми се видя на пръв поглед измамна играта с Паулина и Мартин, но после четейки по-вторачили се и обърнали внимание на детайлите зрители си дадох сметка, че явно съм се заблудила. Например не бях обърнала внимание на факта, че Марто хвърля торбичките на едно място, което би обяснило много неща.Казвам го при все,че Паулина изобщо не ми допада.

Обаче Мани ми направи много лошо впечатление с изявлението, че не би се грижила за козите. Гледаше ги сякаш пада от Марс и не знае какво е това. Иначе Ганка по интернати живяла.....много бедна и омерзена ама видиш ли голямото Добро утро що се касае до козите.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 10:10 от La Catrala

# 569
Поне си признава, че не би се грижила за тях, вместо като Паулина да симулира ентусиазъм и да ги изтезава.

Общи условия

Активация на акаунт