💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 930
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 615
За мен със сигурност втори сезон беше най-скучен, досаден и слаб. Заради сестрите спрях да гледам, включвах само на битки, накрая разочарованието, че Ваня не победи...
Но определено най-гнусно и гадно ми бяха семейните драми около сестрите, физически ме отвращаваше Йоана и нейният рев, още помня бакенбардите й.
На Мани поне се смея.

Първи сезон за мен беше изпълнен с епични битки, вълнувах се да ги гледам, особено когато Юлиян излизаше на терен. Битките между племената също ми бяха интересни.

Този сезон има хубави игри, но Димо като футболен коментатор ми пречи да гледам, надува ми главата. Не мога да си представя какво им е на участниците, да трябва да се съсредоточиш и Димо да ти е на главата. Мнооого неприятно.

# 616
  • Испания
Да предложа и аз една отрицателна анкета, но за след края на сезона: "Кой е най-лошият сезон на ИВ досега?" Sweat Smile

ОК. Като свърши сезонът, ако дотогава темата съществува.

# 617
  • София
Приключенците какви акули са.То дипломация,то сплотеност,то красота,то ум. Simple Smile
На Мани й стана едно спокойно и хубаво.Те я слушат,подкрепят,усмихват й се,отговарят й ласкаво.Спуках се от смях с тях.Все едно гледах сеанс при психолог.
Тя е толкова хипнотизирана,че може да се самопредложи за дуел и да си подари грошовете на случаен принцип.
Симеон-главният терапевт в племето, облъчи и Борис,после се насочи към Поли.И всичко е толкова спокойно и розово ...
Бойците са се пръснали като живак и не е ясно как ще се съберат и комбинират.
Миналата година Тодор с една снимка,сега Красима с друга,волно или неволно здраво спойлнаха.
Така че аз очаквам поне една победа на приключенците.Не мисля,че ще е довечера.Също така не мисля,че предимството им ще е за днес.

# 618
И според мен е така.
Днес губят Приключенците без предимство в играта.
Утре губят Бойците при игра с предимство за Приключенците.

# 619
  • София
Сестрите само ме напрягаха, а Мани предимно ме развеселява!

# 620
  • Испания

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 18:57 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 621
  • London
Аз пък харесвах Йоанна....даже ми беше фаворит. В кой ъгъл да се скрия?

# 622
  • София
Най-лошото е, че предаването има само три сезона, а хората се колебаят кой да определят като най-лош, защото като цяло всички са зле. Аз също се колебая, в момента бих казала този, но се сещам за Йоанна и Екатерина... От друга страна, втори сезон ми даде моя любим участник - Ваня, в първи и трети нямам любимец, когото да подкрепям безрезервно. Елизабет ми напомня за Йоанна, та може би отрицателните емоции и от втори и от трети сезон са еднакво силни при мен, но в този сезон нямам фаворит, който да балансира с малко положителни такива.

# 623
Приключенците какви акули са.То дипломация,то сплотеност,то красота,то ум. Simple Smile
На Мани й стана едно спокойно и хубаво.Те я слушат,подкрепят,усмихват й се,отговарят й ласкаво.Спуках се от смях с тях.Все едно гледах сеанс при психолог.
Тя е толкова хипнотизирана,че може да се самопредложи за дуел и да си подари грошовете на случаен принцип.
Нали 😄

# 624
Аз пък харесвах Йоанна....даже ми беше фаворит. В кой ъгъл да се скрия?
В някой по-голям от 90 градуса Joy JoyJoy

# 625
На мен пък ми харесва Димо как коментира - развеселява ме много.... е, сигурно е дразнещо, ако ти играеш, но така острани е много забавно Grinning
Мани хич не е в час с реалността и как си вярва само, а приключенците се чудят как да удържат смеха си, особено Тихомир вчера Simple Smile. Много ме дразни, защото досега трябваше да е отпаднала. Много е слаба и неподготвена физически, направо се чудя как успя да добута до този етап.
Сега се разочаровах, като споменахте, че може би ще има имунитет като нова тази седмица. Надявам се да я изритат. Flushed

Харесва ми Миленка и Морунов, Валентин също. Те заслужават да са на финал.

# 626
Мен този сезон ме дразни повече и от предния. Игрите са по-интересни, но всичко е толкова явно нагласено. Продукцията се гаври много повече и по-очевидно. Не можех да трая драмата със сестрите, но в този сезон дразнителите са повече и нямам и 1 истински фаворит, за когото да се вълнувам и да му стискам палци. Няма второ Ванче, а Елизабет е Йоанна 2 - само дето Йоанна беше много по-силен състезател от малката лигла.
С всеки следващ сезон положението става все по-трагично. Язък за иначе хубавите игри. Други продуценти, по-слаба намеса на продукцията (или поне не толкова очеизвадна), по-малко Биг Брадър и по-силен каст - би било идеално предаване.

# 627
Аз залагам, че ще паднат бойците, за да може триумфално да се отбележи, че Мани вече не е в техния отбор, но те пак са паднали, т.е. че не са падали досега само заради нея Grinning

# 628
  • Испания
И Елена има фанелки, но не са свързани с ИВ.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 15:23 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 629
  • София
Дори не се мъча да ги запомня.А като свърши сезона, на което и да е предаване, направо го забравям.Това ми е останало от книгите, понеже четях много и една след друга, като свършех едната изтривах всичко от паметта си, за да не бъркам герои и сюжети.

Общи условия

Активация на акаунт