💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 794
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 780
Честно да си кажа - много ми стана гадно и мъчно. Ясно беше кой ще е на пангара, ясни бяха номинациите на повечето, но този съвет ми беше гнусен и противен. Толкова фалш и лицемерие. За Красима е по-добре да е далеч от змиите и затова няма да страдам от отпадането й. Над нещата е това момиче и разсъждава по-добре от повечето там. Харесва ми и колко е пряма. Някой знае ли коя зодия е?

# 781
Милата Красима, като чуе новата порция обяснения, ще побърза да отпадне! Joy

# 782
Ай,ся пак Мани,Неделчо загуби Мани виновна.Бети нали определи другото племе,Мани ли и го подшушна.

# 783
Номинацията на Андрей към Красима не е грам изненада.
Номинацията на Елизабет към Красима също.
Не ми харесаха думите на Елизабет. Можеше да каже открито - номинирам те, защото не те харесвам. И защото си контузена. Така, както го направи не прозвуча и не изглежда добре.
Колко си велокодушен... Stuck Out Tongue Winking Eye
Наиграха я Красима при първа възможност. Не вярвам да има изненадани.

# 784
Не знам колко е гнусна Елизабет, но на мен Симеон в пъти ми е по противен. Отношението му към Красима  е просто отвратително.

# 785
Честно казано не съм се дразнила до сега. Толкова ми е тъпо от този епизод. Да се маха Красима. Наистина смятам, че няма място там. Кефи ме това момиче, до последно не им падна на нивото на големите играчи. "Звезди" големи. И след всичко не изригна и в Инстаграм по никакъв начин. Докато мишоците не спряха. Пфууу дано Мани да спечели. Достоен победител ще е за целия този сезон.

# 786
  • Испания

Кога са й казали, защото, както се вижда на съвета, а и Ралица потвърди, че имунитет има само Елизабет?

Аз съм се заблудила. Сега си пуснах предаването в понеделник и не намерих никъде нищо за имунитет на Милена. А бях сигурна, но не е така. Грешката е моя.

# 787
Не мога да повярвам, че Красима и Елизабет са на една възраст. От къде идва цялата тази злоба?

# 788
  • София
Честно да си кажа - много ми стана гадно и мъчно. Ясно беше кой ще е на пангара, ясни бяха номинациите на повечето, но този съвет ми беше гнусен и противен. Толкова фалш и лицемерие. За Красима е по-добре да е далеч от змиите и затова няма да страдам от отпадането й. Над нещата е това момиче и разсъждава по-добре от повечето там. Харесва ми и колко е пряма. Някой знае ли коя зодия е?
Виж какво нещо е живота... вместо змиите да са навън! Rage

# 789
Аз не чух в понеделник за имунитет на Милена

Скрит текст:
От кого отпада Красима?

# 790
  • Испания
А Андрей продължава да наглее, пишейки сега в ИГ:

gridinpro Интересно за кой да гласувам 😂 най вероятно за @elizabeth_vassileva .
Сега ще разберем
👌

# 791
Елизабет трябваше да постъпи както постъпи Туджаров с Поли на един съвет на Приключенците. "Номинирам те защото си контузена и си в тежест на племето". И това е.
За Андрей е ясно - можеше пак да я номинира с довода като слаб състезател, както винаги на съветите досега.

Това, което се получи е грозна картинка. Като отношение и държание от тяхна страна. Не като резултат.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 23:02 от Bengun

# 792
  • Варна
...
А можеха да се обединят- Красима, Елизабет и Андрей и да номинират червените един по един.

Елизабет и Андрей са си 2-та коалиция. Не вярвам да допуснат трети човек в техните взаимоотношения.
Красима за своите 21 години демонстрира доста зрялост, надявам се да отпадне, по- здравословно ( и аз като Елизабет и Андрей, Bowtie) за нея би било да е по- далеч от такива токсични хора.

# 793
Тази малка лигла да не си мисли, че е единствената жена на света, чиито мечти не са се сбъднали? Защо смята, че хората около нея й дължат нещо? Защото е мънинка и дребничка ли?

Що за треньор е това? Никога не бих доверила детето си на такъв дявол!

# 794
Bengun, уважавам твоята тактичност, но добре дошъл! Мишлето е злобно.
Красима е един адекватен човек и силен играч, най-гадно ми е че е съвсем сама и няма кой да я защити (говоря морално), защото това дава сила.

Общи условия

Активация на акаунт