💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 794
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 810
Доводът - номинирам те, защото съм загрижен за теб - ми е особено "любим" още от биг брадър Rolling Eyes
А Андрей явно неслучайно не го харесвам от първия ден.

Иначе бих номинирала Кремена - изцяло на база представяне, по-слаб играч е.

# 811
Неделчо в доста игри се дъни. Затова и постоянните истерии и схеми кого да побутне на пангара, за да не иде той на номинация. Днес си я заслужаваше напълно, но пак мина между капките. Плуване и пъзели ако няма е посредствен. Чудя се дали не е направил нещо, с което да издразни продукцията. Или са решили, че много си е повярвал и има нужда от приземяване. Иначе пореден грозен съвет при бойците с номинирани жени, които не го заслужават. Мани беше права да им вдига кръвното на червените мъже.

# 812
Аз също гласувах за Неделчо в анкетата, аргументите ми са в по-горен пост, след малко ще го копирам тук.

Аргументи за номинацията ми
Скрит текст:
Имам големи претенции към тактиката му за играта обаче. За мен лично той днес мина леко между капките. Провали се три пъти за два дни - на Капитанската битка, като тактик в подреждането на отбора около гюлето и след това и в самата игра беше най-слаб от племето си.

# 813
Логично и редно беше номиниран да е Неделчо. Или Кремена - щом казват, че и тя е виновна за загубата. Но номинациите на Е, А и Неделчо си бяха на лична основа. Нямаше изненади, но пък съветът остави горчивина. Мъчно ми стана за Красима, мъчно ми стана и за мен самата - достатъчно гледам такива несправедливости и простотии в реала, че доброволно да ги следя и на екран.
В анкетата гласувах за Неделчо.

# 814
Аз лично нямам претенции към решението на Неделчо на съвета. Подкрепи член от племето си, което е логично и правилно.

Имам големи претенции към тактиката му за играта обаче. За мен лично той днес мина леко между капките. Провали се три пъти за два дни - на Капитанската битка, като тактик в подреждането на отбора около гюлето и след това и в самата игра беше най-слаб от племето си.
Абсолютно съм съгласна с теб. По същият начин не смятам, че Елизабет и Андрей са гадни и злобни, гласувайки срещу Красима. Те са участници в предаване с парична награда, правят коалиция, имат стратегия и по тяхно си усмотрение номинират. Против съм, че не запазват чистота в отношението към противника. След всички интервюта на Елизабет и коментарите и за Красима, е много лицемерно да се представя като загрижена приятелка.  Това не прави Елизабет и Андрей по-слаби като спортисти, но засяга образа им като чисти играчи.

# 815
При Елизабет всичко е злоба и завист. Това момиче постоянно плюе по другите. Да не говорим, че се мисли за някакъв невероятен стратег и мозък, което далеч не е така, просто е кофти човек. Ако извън игрите е минавала все нейната и затова има такова самочувствие ... по-вероятно другите са отстъпвали за да им е мирно на главите. 

Симеон не го харесвам, има прикрита агресия и държанието му към Красима е идиотско, но играе играта и то доста по-добре от Туджаров и Неделчо, двамата със заявки за стратегия. Определено искам той да прати Елизабет окончателно да си ходи. Изглежда, че е човек на продукцията, така че е напълно възможно да се случи.

# 816
Неделчо в доста игри се дъни. Затова и постоянните истерии и схеми кого да побутне на пангара, за да не иде той на номинация. Днес си я заслужаваше напълно, но пак мина между капките.
Ми то това си е майсторлък, да успееш да манипулираш другите, за да вървиш напред.
Да, дъни се понякога, но тези му игрички са ми любопитни за наблюдаване.

# 817
Бих номинирала Неделчо.
1.Изгуби капитанската битка.
2.Днес беше много почиващ.
3.Кремена поне имаше топки да си признае, че тя е виновна, а Неделчо нямаше такива, даже малки като лещени зрънца.(май съм гадна и вулгарна)
Все пак си мисля, че най-накрая победител ще бъде някой с по-висок морал. Може би Борис-с всички се разбира, не е обидил никой, не влиза в коалиции и винаги подкрепя по-слабите, а също така е много добър играч.

# 818
  • London
Гледам със закъснение.....изпуши ми приемника за Булсата. Сега ще трябва да ми пращат нов от БГ. Ужасон!:joy: А точно днес смених телевизора....егати серията.Cold SweatJoy Та ще коментирам със закъснение за жалост в близко бъдеще.

Сега съм си пуснала епизода и да ви кажа.....от кадрите преди битката. Ами много са ми сладки Приключенците....ето откъде идело Макареа....Макариа и тн. Те явно са префасонирали песента.Joy

# 819
  • София
Бих номинирала Кремена, като превес взима само това, че по принцип харесвам Неделчо. Тази седмица се представя много зле. Странното за мен е, че той ме е впечатлявал и при минаване на други елементи, различни от пъзели, например в първата битка за избор на капитан и дори в капитанската битка срещу Симеон и Рабухчиев - с наваксването на огромна преднина по трасето. Освен това, те без него на пъзели са загубени, а все някъде отново ще се появи този елемент. Не бих номинирала Красима, защото имат нужда от чиста физическа сила, която тя им осигурява (не сама, естествено, но това е основният ѝ принос, както и точността), а номинирайки я, не само я подлагат на риск, но и влошават контузията ѝ, в случай на нейното завръщане. Милена е по-силна от Кремена, а Морунов и Андрей са необходими на отбора, именно заради огромного "силово" превъзходство на Приключенците.

# 820
Сега съм си пуснала епизода и да ви кажа.....от кадрите преди битката. Ами много са ми сладки Приключенците....ето откъде идело Макареа....Макариа и тн. Те явно са префасонирали песента.Joy
Има такава песен на Tyga. “Ей Макариа, Макариа, Макарена” и по нейната мелодия са си направили тяхната песен. Бяха ми много забавни като танцуваха. Joy Особено дървеното изпълнение на Симеон и “Чакай, борец съм все пак”. А после и Рабухчиев с чупките в ханша. Joy

# 821
  • София
И аз се изненадах от тази прекръстена Макарена. Simple Smile Не съм чувала другата песен.
Гласувах, че ми е все едно кой ще е номиниран. Елизабет ми е все по-неприятна, Андрей от ден 1 ми е анти.

# 822
Не мога да се намеря и самоцитирам от вчера, но се😜подкрепям🤣🤣🤣🤣
На Красима наистина кракът й не е добре, но в сравнение с 90%от останалите не й пречи.Ясно беше,че ще е номинирана, ама аргументацията беше"потресаваща" пардон , да внимавам какво ще кажа ако вземе да се върне(визирам участниците). На нейните синхрони също мята ножлета, но добре увити в салфетка..
Неделчо изтърва коня, но успешно замазва положението. Кремена също е пренавита понякога, но поне дава вид на  добросърдечна.
Новото попълнение на приключенците е окрилено, нищо че племето му отрежда място след Доли и Моли, но по "англичански" не го показва, а демонстрира съпричастност.
Милена-безгръбначно!? Добре! Дано се провре  докъдето трябва.Сега сериозно:двамата с Валентин ,май не са възпитани на Женския пазар,та затова трудно се вписват в съвременните представи за  успешен  стратег, играч, участник, артист и победител.
Офф, тръшнах го май този редактор!

# 823
Милена не я смятам за безгръбначно, просто е много добричка. Дано стигне колкото се може по-напред. На терена е машина, като човек е супер. Трябват повече такива играчи.

# 824
И аз 💅🏻
Някой беше питал коя зодия е Красима- Риби е.

Ей ето бе, с Краси сме си от един отбор Stuck Out Tongue Closed Eyes
И аз съм от същия... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт