💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 10 (01.11. - 07.11.2021)

• 81 204
  • 1 782
  •   1
Отговори
# 1 185
  • София

Сезон 3 Епизод 46

Игри на волята: България (04.11.2021)

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

Линка се хваща и пуска във VLC player

или се копира адреса на връзката
 и се поставя
 в отваряне на мрежов поток

В спойлера е показано,
как се отварят тези линкове.

# 1 186
Аз съм по-добра от теб, теб и теб Simple Smile

# 1 187
И Стратимир е неграмотен, но с претенции. Не ги избират по акъл.

# 1 188
Обаче Мани как се разплува...

човек когато е в по-спокойна и дружеска атмосфера (не че са и големи приятели , но , не са чак толкова  обсебени от вечни схеми ,машинации, манипулации и критики хора), често може да се изненада от себе си

Все пак очаквах и Мани да каже ,-ами аз каквато съм дребничка и слабичка, тази огромна Милена ме избута

# 1 189
Стратимир за критиката към Борис

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, "в предвид" какво видяхме, дали "ще го духаме"? Умничкият ни той......

# 1 190
  • София
И Стратимир е неграмотен, но с претенции. Не ги избират по акъл.
И какъв изказ,аргументи...ох не му е лесно на Вальо...

# 1 191
И аз не знам как Валентин издържа сред бичета и хора без мозък. На Милена при отровните Бойци също не й е лесно.

# 1 192
  • London
В какво се характеризира битката .....Някой да обясни, че аз още нищо не съм гледала.

Точно за крака й....няма що. А на Мани може въженце и стойка. 😐

# 1 193
На мен пък приключенците ми се издигнаха в очите затова, как посрещнаха Мани. Елизабет абсолютно злобно им я натресе и им взе силен играч, като дори не криеше злобата си. И никой от новото им племе не я посрещна на нож или с неприязън, докато Неделчо се съдра от радост. И какви хвалби и суперлативи бяха как ще ги бият в този състав - е, видя се, че и без Мани ядоха бой. На великият стратег стратегията се оказа куца. Ще се радвам, ако Красима спечели - едно, че ми е по-симпатична от Кремена, а ще се радвам да им видя киселите физиономии, ако се завърне. Елизабет и Андрей ми станаха много противни. Любовна история ли надушвам или злобарска коалиция?

# 1 194
  • Испания
Скрит текст:
Стратимир за критиката към Борис

𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬, "в предвид" какво видяхме, дали "ще го духаме"? Умничкият ни той......

Какви ли не вариации се срещат: в предвид, из предвид, изпонапредвид, напредвид... Титани на мисълта колкото щеш! Мисъл няма, но самочувствие - за целия китайски народ.

# 1 195
Как ме дразнят тези малоумни бичета от отбора на Приключенците.. Triumph Горкият Валентин. Кой знае какво му е сред тези неандерталци.. Тихият и добричък Борис най-накрая си показа зъбките. Такава злоба, такава агресия.. Отвратителен е. Толкова неспортментски игра срещу Неделчо, след това избълва куп гадости по адрес на Морунов.. Това с краката, после и "Тоя умрЕ, умрЕ бе, в тоя няма душа"... Пълен простак.
Симеон също ми е ужасен. И в него има прикрита агресия, която в подобни моменти излиза наяве. Как беше посинил краката на Андрей.. Отделно има и нещо психопатско в него. Милата Красима, личи си, че й е неприятно, когато й говори.
И няма как да не похваля Паулина, беше много добра днес. Браво.

+10000 напряга изключително много. Муерте не значи ли смърт.

Да. Но не викат "муерте", а "фуерте", което означава "сила", "силно".
Муерте/Смърт викаха.. Тази дума доста се използва от филмираните ултраси тук, че даже някои си я татуират. Close

# 1 196
  • London
Вие тук някаква ръка виждате ли да удря камбана? Че във фейсбук вече обясняват как ръка без ръкавица биела камбаната. Аз нищо не видях на този кадър ....Joy

# 1 197
Сега гледах гостуването на Неделчо при Слави,знае ли се какво се е случило с този филм?Успял ли е да го популяризира и да си избие инвестицията.

# 1 198
  • София
Във всеки от сезоните има по един-двама, дето драпат към дъното да го прекопаят. Но в този сезон на дъното е такава тарапана, че ми се вие свят, докато ги гледам.
Последният ми фаворит е Неделчо... хъм... направо ме вкара в ступор с извивките на логиката си и поясненията към нея. Разбира се, той - чист кат' момина сълза, ама съмнителната Красима саботирала. Ех, бре, гиди луди-млади, ментално и душевно неграмотни...

# 1 199
Простотията се лее във всеки един епизод. Участниците и продукцията се надпреварват кой по-бързо ще изрови дъното. С това темпо до края на сезона най-приятни герои ще останат само Моли, Доли и кученцето на стопанството, което се надъхва на кокошките. Не ми се мисли какви биха били кастът и сюжетът на следващия сезон 😃

Общи условия

Активация на акаунт