Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 265
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 740
Мога да купя кухня, ако някой все още няма. При нас има поне 10 кашона.

# 1 741
  • Пловдив
На мен електронните бележки са ми голямо удобство. Вече пазарувам само с приложението. Хартиените бележки обикновено изхвърлям още в магазина в техните контейнери за хартия и фолио до изхода. Понякога докато вървя след касата към изхода преглеждам бележката и като стигна до контейнера, хвърлям. Изключително рядко се случва да върна нещо, но ще ползвам електронните бележки, ако се наложи.
Забелязах, че в приложението има оферта тази седмица за млякото с ориз на Милбона, но в същата оферта не фигурира в брошурата.
Аз днес ще отида да кафяв пълнозърнест ориз и рибни пръчици.

# 1 742
Офертите с Лидл + от известно време насам не ги показват в хартиената брошура, там само тези с купоните сега слагат.
Вчера много кухни имаше и в Младост 2, пропуснах да пиша.

# 1 743
  • Sofia
Дано и за бурканчетата за подправки е такъв интересът, както към кухните тази година.

# 1 744
Много са симпатични бурканчетата, но лично аз ще ги пропусна, тъй като съм намерила друго решение и подредба за подправките вкъщи, така че да са ми удобни.

# 1 745
И кухнята я има в олх,даже пише ,че си купила две поради голям интерес и за точки за книга.

# 1 746
някой с мнение за хека? не съм взимала досега от лидл.

# 1 747
Май не е толкова голям интереса, щом си стоят в магазина кухните. Нищо, на хората продаващи в ОЛХ няма да им бера грижа.
Zenata, хек рядко купувам, нещо не харесвам много тази риба. Но понеже ти питаше и за суджуците - тях одобрявам и суша за колбас, масовите и без това са с нитратна сол, но тези много повече ми харесват на вкус. И печени одобрявам.

# 1 748
Тази година има по- голям брой доставени кухни, доколкото чета. Аз бая ѝ се чудих ама и аз се пуснах по тази пързалка...

# 1 749
В Изток имаше много кухни и много арома дифузери - ако някой още търси.

# 1 750
Пийк, според мен не си, мисля, че в Икеа подобни са по-скъпи. Моята госпожица има отпреди някаква друга подарена, та това го пропуснах.

# 1 751
Онзи ден взех, супер беше.

# 1 752
И аз днес нищо не купих, 60 лв оставих 🤨
Добре че писахте тук за намаленият гръцки зехтин и хипоалергенният Формил на 50%, та взех и тях. Отстъпката от 5%, която дават за достигнатата сума от 260 лв, е разхвърляна върху всички продукти от пазаруването, заболяха ме очите да гледам хартиената касова бележка 🥴
Скрит текст:

# 1 753
  • София
Бамя туршия взехте ли?
Миналия сезон беше пресолена, а по-отдавна не чак толкова. Интересува ме как е този сезон. Много обичам бамя, но от тази сол вътре чак вкус не се усещаше.

# 1 754
Редовно купуваме, става чуден паниран в air fryer или чист във фурната с лимон, сол и черен пипер.

Общи условия

Активация на акаунт