Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 252
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 755
Взех си платна, малко храна и вече съм с три точки за книгата. Освен това имам два готини купона от лентата за една стотинка - Киндер буено или чипс и гофрети или бадеми (предполагам, че дават на всички едни и същи).

Едната елха в саксия е синя (синкава, не знам как се нарича този вид) и много ми харесва, но някой трябва да я качи ръчно до 3-ти етаж, а няма кандидати.

# 1 756
  • София
Хекът е много вкусна риба!  Дори само овалян в брашънце на тиган е вкусен. Simple Smile  и паниран също!

# 1 757
на мен нещо ми се върти рибен пай с картофи да спретна, но да видим.

# 1 758
Вие спорите за хартиени бележки, а лидълци май са решили да зяносват повече хартия.
Сега се връщам от магазина, веднага след касата ме спира младо момиче и пита на кой адрес живея. Отсвирих я, тя каза, че правили проучване.
Докато прибирам покупката ме налазва момче - пита дали получавам хартиени брошури. Казах, че не ме интересуват, имам приложения, грехота да се зяносва толкова хартия, а и в хартиената брошура много неща липсват. Е, накрая му казах, че не получаваме. Накрая пак пита за адреса, естествено не го казах.

# 1 759
Такова проучване правиха преди време и в нашия филиал. Не ни носят хартиени брошури, и преди, и след проучването 😁.

# 1 760
  • София
Благодаря за информацията относно дифузерите. Не намерих. Толкова отдавна ги дебна и темата следя редовно и накрая греда.

# 1 761
Благодаря за информацията относно дифузерите. Не намерих. Толкова отдавна ги дебна и темата следя редовно и накрая греда.

В Изток нямаше ли - преди обед бяха поне 12-13 кутии, писах някъде напред.

# 1 762
  • In transit
А този намален гръцки зехтин къде стои? И за кой точно става дума?
Днес уж обиколих навсякъде, но не видях намален зехтин.

# 1 763
  • Пловдив
А този намален гръцки зехтин къде стои? И за кой точно става дума?
Днес уж обиколих навсякъде, но не видях намален зехтин.
ей тоя е...
Скрит текст:
при нас стелажа беше по средата на магазина срещу стоките на родна стряха...До касите пак имаше.

# 1 764
Напоследък са им доста орязани хартиените брошури. Според мен, нашето семейство така спестява пари от покупка на артикули които не съм видяла в хартиената брошура...😃 Не всеки път гледам брошурата им онлайн. Но пък спестяването се компенсира идеално с повсеместното поскъпване на стоки, уви...😬
Брада, мерси, че ме подсети, че ако не отчете приложението, би трябвало да има касов бон. Не се бях замислила за това. 😆
Искам книжка и аз...но не съм сигурна, че ще събера точките за това време...Направихме доста покупки, но в дните преди 22.11. и чак специално да харча за точки...няма да стане.🙂
Не се ли очаква скоро зехтин в тенекии? Макар че не е ясно на каква цена ще е вече...

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 08:27 от dolce miele

# 1 765
Хека ми е една от най-любимите риби. Но май от Лидл не сме купували все от К.

При нас има брошури цял ден се търкалят из входа или пред входа докато някой не ги изхвърли накрая.

# 1 766
Майки, при нас гръцкия зехтин стоеше до регала с коледните сладки и лакомства, имаше и някаква козметика, кучешки неща, течният Формил, изобщо сбироток.

# 1 767
  • Sofia
Такова проучване правиха преди време и в нашия филиал. Не ни носят хартиени брошури, и преди, и след проучването 😁.
Баш така и при нас. Сега ако ми се появят, аз ще питам.

Майки, при нас гръцкия зехтин стоеше до регала с коледните сладки и лакомства, имаше и някаква козметика, кучешки неща, течният Формил, изобщо сбироток.
Върха на логиката! Simple Smile

# 1 768
  • Пловдив
Гледам сега пак брошурата...гледам и тая поставка с подправките. Амиии има едни дето са на зърна, пипер микс е май, та...как ще го ползваш? Ще присипваш в мелачка ...? Simple Smile

# 1 769
  • Sofia
Гледам сега пак брошурата...гледам и тая поставка с подправките. Амиии има едни дето са на зърна, пипер микс е май, та...как ще го ползваш? Ще присипваш в мелачка ...? Simple Smile
Или не слагаш в тях п-р на зърна. Или слагаш и ползваш цели зърната. При мен пиперът е в такива бурканчета - по-добре се съхранява ароматът в тях, отколкото в отвореното пакетче, макар и затворено някак.

Общи условия

Активация на акаунт