Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 252
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Пловдив
Не. ПА са, седят във фризерите, но вече съставът им е променен.
Хвалехме тези гръцки питки.

Благодаря, звънче! ⚘ Вчера взех от тези, за които се заблудих, дано да са хубави и те, че са по 6 броя в опаковка.🙂
При нас имаше много останали пилешки хапки и салати дзадзики от миналата седмица. Аз взех три пакета от хапките. 🙂

# 1 786
Не. ПА са, седят във фризерите, но вече съставът им е променен.
Хвалехме тези гръцки питки.
Какво е променено в състава им? Може ли новият (не сме купували скоро)?🤔
Иначе съвсем сериозно прочетох ПА като "панически атаки"...преди да изпия кафето 😆

# 1 787
  • софия
Вече са само пшенични и списъкът на състав е дълъг. Не съм купувала. Ако някой ходи и му се занимава, може да снима.

# 1 788
Не звучи обнадеждаващо...🙄 Хем режат от състава, хем списъкът става по-дълъг...😕Последните които бяхме купили бяха по-препечени, но точно на тях не съм гледала състава. Дали не са били от новите...

# 1 789
Ще пишете ли желания за утре 😎
На мен хем ми се иска да има нещо интересно, хем като гледам как хвърчат парите, когато нищо не ми е интересно... 🙄
Вчера търсих термочорапогащниците от 100den, но нищо не намерих.

# 1 790
хайде по-добре да няма интересни неща.

# 1 791
А, сетих се, чакам едно уиски, Мънки нещо си, време му е вече. Ако може с чаша. 😄
Жената, лоша си. 😁

# 1 792
Аз искам момичешката тоалетка.

# 1 793
Ема, това играчка ли е?

# 1 794
  • Пловдив
Ще пишете ли желания за утре 😎
На мен хем ми се иска да има нещо интересно, хем като гледам как хвърчат парите, когато нищо не ми е интересно... 🙄
Вчера търсих термочорапогащниците от 100den, но нищо не намерих.

Леми, от утре са термо чорапогащниците. Ще има и термо клинове, но ми се струва, че не са като миналогодишните, а аз точно като миналогодишните чаках, дано да се появят и те.

# 1 795
Мързелива, мерси. Леле, не очаквах че ще се изложа като новобранец с тези промоции 😎

# 1 796
Ема, това играчка ли е?

Между играчка и детска мебел - https://bg-mam.ma/p/1265654/41846891

Много съжалявам, че миналата година ме домързя да я търся, като гледам сега как се бавят разни неща, а други липсват от брошурите. Може и да не ме огрее от Лидл, и да трябва да търся от другаде.

# 1 797
А, сетих се, чакам едно уиски, Мънки нещо си, време му е вече. Ако може с чаша. 😄
Жената, лоша си. 😁

кое е това уиски? аз вече започнах да зареждам питиета, мезета и ядки Joy

# 1 798
Ема, мого е сладурска, да. Хайде, дано я пуснат 🤞
Жената, ей това, мм много го харесва:

# 1 799
  • София
Миналата седмица купих 3бр.канички със сметана за кафе.  Две бяха о. к., но днес отварям третата - гъста, падна на парцали, а не мирише на прокиснало или развалено. Държах ги на един шкаф. Помещението не се отоплява.
Досега не ми се е случвало.
При вас случвало ли се е толкова гъста сметана за кафе?!

Общи условия

Активация на акаунт