Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 243
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 875
Добър опит за реклама, Лидл 🤣:

Сега това, като пускаме по една бройка ли да тълкуваме 😅😅😅

# 1 876
  • Пловдив
Поредна скучна брошура, освен най-накрая ботушки за малкия 😀

В гр Пловдив,магазина на Пещерско къде са тези продукти на - 50%?. Вторник ходих с малкия и се въртях като муха без глава, нищо не видях 😬

# 1 877
  • Sofia
Яяя... първа ли съм с подправките... комплектът де. Поне в магазина бях първа дето го взима, каза касиерът.
Та и днес приятна изненада при ПиЗ, чули са ме изглежда, правят нещо по въпроса... ягоди имаше и си взех.
Даа... от новата брошура изглежда само чушките. Simple Smile

# 1 878
имаше ли комплекти за подправки повечко? че сутринта забравих и чак довечера

# 1 879
  • Пловдив
Като отвориш подправките да доложиш кое как е Simple Smile

# 1 880
  • Sofia
Жената, да бяха къмто 12 броя - на два етажа по 6 май бяха.
Мистик, питай каквото те интересува, отворих ги.
Аз съм доволна. Имам и кауфландския компл. на Брио (с 12 бурканчета)  и Ернестото ми изглеждат по-стабилни. Надявам се да ми посъберат подправките.

# 1 881
Леко объркана се чувствам от тези две предложения на снимката :

Има и все пак друг мъжки суитшърт, обаче:

# 1 882
Знаех си аз, че като спра да си пожелавам отделни пижами, и те ще се появят 😄 Но защо такива умрели цветове, само едно розово като хората...🙄
Иначе бадеми, броколи, може би сьомга...
Долче, 8 годишното Марго е хубаво, това не го зная, но пък на тази цена, сигурно няма да се задържи дълго : ))

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 09:45 от Lemy

# 1 883
  • Варна
Феникс,
съвсем същото нещо ме обърка и мен рано-рано hahaha Ще го предложа на ММ, сигурна съм, че ще е възхитен Crazy
Ски панталон... много се чудя, предният, купен преди 3 години отлежава с етикетите неносен. Дали тази година най-после ще има сняг във Варна? Май ще чакам да видя с очите си и тогава ще купувам панталон.

# 1 884
🤣🤣🤣Месечинка.
Леми, тези пижами са ми малко дежа вю🧐. Както и май други неща в брошурата (не визирам Делукс).

# 1 885
  • Пловдив
Жената, да бяха къмто 12 броя - на два етажа по 6 май бяха.
Мистик, питай каквото те интересува, отворих ги.
Аз съм доволна. Имам и кауфландския компл. на Брио (с 12 бурканчета)  и Ернестото ми изглеждат по-стабилни. Надявам се да ми посъберат подправките.
Пълни са бурканчетата, нали? Simple Smile повече от кой вид са? Смлените подправки или тези на зърна?

# 1 886
Много сте лоши 😆
Феникс, особено ти! 😅 Сега, заради теб, цял ден ще си представям мъже, облечени с такъв суитшърт...🤣🤣🤣
Морена, честит комплект с бурканчета! 🙂 Пусни снимка.. да оплакнем оченца! 😉 И аз имам комплекта на Брио (достатъчно стабилен ми е засега, лесно се взимат бурканчетата), като и един комплект на Зефир, той ми е доста стабилен. 🙂
Скрит текст:
Такъв е моят, на живо е по-хубав:

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 11:30 от dolce miele

# 1 887
Долче, не мога да се спра 🤣🤣🤣
Хайде, не съм с лоши помисли де!
Ще ги поФаля и с нещо лидълци, супер дойде тази седмица офертата със суджука- 3 за печене и 5 за сушене, повече от идеално 👍🏻.

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:16 от fenyx

# 1 888
  • Mostly in my mind
Леко объркана се чувствам от тези две предложения на снимката :

Има и все пак друг мъжки суитшърт, обаче:

същото си помислих, даже леко се облещих като видях "мъжкия" суичър.

поредната скучна брошура и според мен.
какво стана с минимум 20 см банани? на каква цена са? знае ли някой? Grinning

# 1 889
  • Козлодуй
https://www.plovdiv24.bg/novini/mejdunarodni/Eto-kakvo-napravi-s … -Kaufland-1160700  - поне да сме сигурни че Лидл+ няма да крашне пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт