Лидл 157 - Ноемврийска прохладна

• 115 193
  • 2 273
  •   1
Отговори
# 1 950
С мъжа ми днес коментирахме, че това което сега пускат на промоция преди струваше толкова без промоция. Наистина при някои хранителни продукти поскъпването е с 20-30 %. Шокиращо е. Основно пазарувам от Лидл, но започвам да се замислям струва ли си.
За жалост, не вярвам, че е така само в Лидъл...🙄 Навсякъде стоките постъпват така...😬
Не е само в Лидл, точно това обсъждахм вчера с някого, че сега цените на промоция са като доскорошни редовни цени на доста неща. И говорехме за друга верига също с редовни брошури, та изобщо не е само Лидл...
Виж заради това че човек я намери налично каквото рекламират, я не - там вече наистина си струва все по-малко разходката до Лидл. Ако ми беше съвсем до вкъщи може би щях да ходя по-често там, но специално за това не ми се разхожда вече и ходя 1-2 пъти в месеца.

# 1 951
Аз се попреместих към други вериги заради по-добър асортимент и качество. Имам някои конкретни неща, които предпочитам да са от Лидл.

# 1 952
  • София
Здравейте, някой иска ли го това. Купуван е през септември и е чисто нов, изобщо не е писано в него. Да уточня, че го подарявам. Нещо като органайзер се води, има място за програма, записки, стикери. Подходящо е за момиче ученичка.

# 1 953
морена, благодаря ти за отзива за каната. За момемта имам нутрибулет, но искам да взема точно от този вид блендери. Смила ли добре по твърди неща?
 Виждам че мощността на двата уреда е една и съща -600 вата.

# 1 954
  • Sofia
Лола, ползвала съм го за замразено манго - добре се справи. Друго не съм му подавала все още.  
Иначе и аз имам нутрибулета - подарък ми е, не бих си го избрала... не  харесвам, че каната се обръща и, че е пластмасова, затова си взех лидлския блендер.

# 1 955
https://www.lidl.de/p/silvercrest-9-in-1-heissluftfritteuse/p100339132

Скоро да го чакаме Wink
подобен има в момента в Клд

# 1 956
Мнение за хлебопекарната пускана последно? Някакъв по-различен модел е от предишните или поне така ми се струва. Дали е добра? За подарък ми трябва...

# 1 957
Приятел си я взе и за сега е доволен. Той не харесва купешки хляб и преди  месеше на ръка и печеше в обикновена фурна.

# 1 958
  • София
Не купих хлебопекарната, защото е с 1 бъркалка. Мисля, че и програмте й са малко.

# 1 959
С две българки е със сигурност! Програмите също изглеждат колкото на предишните.
Имам лидлска хлебопекарна от преди 3-4 години.
Но тази е с различна визия и не знам работи ли добре...

# 1 960
  • Буркина Фасо
С две българки е със сигурност! Програмите също изглеждат колкото на предишните.
съсипахте ги тези българки  rotfImbo

# 1 961
  • Бургас
...
Питах за бамята туршия дали е пресолена, но от нетърпение купих преди да дочакам отговор. Не е чак толкова, както беше миналия сезон. Но е солена.
Аз я опитах снощи и моментално започнах да мижа с едното око - толкова ми беше солена Sweat Smile Една бамя, две, на третата дечко ме пита що се правя на китайка и приключих. А ми е вкусна иначе! Миналата година май ми беше една идея по-добре, защото няколко кутийки опукахме съвместно с мъжа, но после попадахме само на меки бамички и спрях да купувам.

# 1 962
съсипахте ги тези българки  rotfImbo

Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 1 963
  • София
https://www.lidl.de/p/silvercrest-9-in-1-heissluftfritteuse/p100339132

Скоро да го чакаме Wink
подобен има в момента в Клд

От днес и в Била предлагат фраера, SEG е марката и струва 80 лв. с Била карта.

# 1 964
  • Седмото небе
Аз съм доволна от днешния пазар! Новия ми любим течен Формил, който показвах скоро вече е намален на 2,49. Ииии си взех 10 бутилки. Много съм благодарна, че са заредили много и не се харесва. И да не им застоява са го намалили с -50%. Като се явих на касата:
- “От това ми маркирайте общо 10, другите 9 са долу в торбата”
- “Ама наистина ли са 10? Толкова...”
- “ много да! Не са за продаване, за лична употреба си ги взимам. Пере страхотно!”
Взех две малки извари в кутийка и два пакета бишкоти. За друго място не остана нито в багажника на количката, нито в раницата на гърба ми Joy
Шоколад за пиене с Чили имаше много, остава за следващо ходене. От скреча ми се падна тъпа локумена вафла-никак не ги харесвам и другия път трябва да си взема Буеното. Или пък чипса? Ама не е изпробван и ще заложа сигурно на сладичкото Stuck Out Tongue Winking Eye
И сега докато пиша се сетих, че не потърсих да видя момичешките пухкави гащеризони, пфуууу до утре всичко ще е обрано, тц как ме е яд!!! И ликьора от череши дето мислех да се черпя с него за Коледа, ама съм и аз Dizzy Face Но за него не вярвам да се избият Боровските баби...

Общи условия

Активация на акаунт