Звездни компромати - Ноември'21

• 277 344
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 385
  • Rock & Roll feeling ...
От всичко, което съм гледала, за мен М. Дж. е педофил.

# 2 386
За Майкъл Джексън, според мен в травми от детството, каквото всъщност не е имал са го повредили, и в това си избива в един момент. Неговата обсесия от Питър Пан, момчето което никога не иска да порастне. Аз лично не мисля, че е имал интимни отношения с тези деца, струва ми се че е асексуален от един момент нататък. Което не означава че е нормално това общуване с тези деца, не знам той давал ли си е сметка как изглежда това в очите на света. За мен той е бил много объркан, да не кажа сбъркан, живял е в един илюзорен свят от един момент, вследствие на неизживяното детство, трами от отношението на баща му, тоталната експлоатация на която е бил подложен от дете. Но не мисля, че има сексуален подтекст, въпреки свидетелствата, мисля че е луднал в определена посока и странно защо толкова хора са участвали в това.
Но дори и да са верни обвиненията, това още повече ме кара да си мисля, че колкото по-малко се знае за личния живот на гениите, толкова по-малко развенчани идоли ще има, за съжаление много често се оказва, че гениалността много граничи с лудостта. И много разочароващо и объркващо.
Интересно защо Лиса Мари прекара почти 8 години с него, посвети години наред да превъзмогне раздялата им, вдъхнови се да напише 3 албума,  правила е многобройни опити да се събират пак заедно и твърди, че той е любовта на живота й. И това всичкото за един педофил или асексуален. Тя в много интервюта е казвала, че са имали сексуална връзка и дори не можеше да проумее как въобще могат да й задават този малоумен въпрос, казвайки, че никога не би се омъжила за мъж, който няма  да прави секс с нея.Освен това има поне още 5-6 жени, които публично са признавали, че са имали интимни отношения. Гледате само от едната страна на нещата. Лиса Мари Пресли е казвала, че първият път запознавайки се с него е била предубедена заради целият му публичен имидж и начинът по който го представяше пресата и е била изумена колко различен е Майкъл от това, за което го представят медиите. Прпеоръчвам ви да си направите по-дълбок рисърч. Ще се изненадате, че дори с Памела Андерсън са имали афера. Майкъл не е бил асексуален. Бодигардовете му също казват, че той е имал връзки с жени, те са ги виждали, помагали са тези жени да влизат незабелязано и въобще са били часгт от целия процес по това всичко да остане максимално далеч от медиите. Братята му също в книгите си говорят за Лиса Мари и брака им, че Майкъл е бил истински влюбен в нея.

Последна редакция: сб, 27 ное 2021, 22:35 от daizy_g

# 2 387
  • Mediterraneo
От всичко, което съм гледала, за мен М. Дж. е педофил.

За мен пък всичко, което съм гледала, са долни инсинуации.

# 2 388
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Toва,че един мъж спи с една жена,не означава,че този мъж не е И педофил.
По принцип говоря,не визирам Майкъл Джексън.

Моето мнение е,като най-обикновен наблюдател без дори да следи творчеството му,е че си е бил нормален човек,който под стрес,наркотици,работни ангажименти,пренаситен с пари и слава,е изперкал и това е избило някъде.
Дали с деца момченца,дали с мъже,дали с произволни жени,човека не беше наред.Дори само като му видиш външния вид и на какво се е направил,можеш да си дадеш сметка,че нещо не е ок.

# 2 389
Препоръчвам и книгата на Афродита Джоунс - Конспирацията
Тя е посветена на последното дело на Майкъл

# 2 390
Ника Парис е напуснала X-Factor- Италия.
16-годишната Никол Паласчева се представяше великолепно и е абсолютна любимка на публиката.
https://www.youtube.com/watch?v=nKnr4F4AkcA
Много ще ни зарадва ако направи кариера в музиката.

# 2 391
И аз мисля, че Джако си беше пълен хахо, което не е нетипично за човек с голям талант и в никакъв случай не умаловажава постиженията му на музикалната сцена, но не разбирам защо някои се опитват да го изкарат нормален само защото бил женен за Пресила и понеже тя казала, че не ѝ се вярва той да е извършил престъпленията. Първо ако правилно помня те са били женени 2 години, не 9 и второ дори в интервюта Пресила говори, че е бил пристрастен към наркотици, тя пък е сциентолог и има поне 4-5 брака, така че е много далеч от нормална и тя. Но всичко това просто допълва образа му на американска звезда- музикален гении, който не може да му бъде отнет независимо какъв е бил в личен план.

# 2 392
Това казвам, че от един момент нататък според мен се е отключило нещо и след това вече се тръгва окончателно в друга посока, и че някъде там става асексуален, безполов. То дори във външния вид вид си му личи каква трансформация прави, и как мъжкото, не само афрото изчезва от външният му вид. Определено има нещо много нездраво в цялото това бягане от себе си чрез пластични операции, има самоомраза, пълно отрицание на истинското си аз. А иначе да, аз си спомням за една актриса, Тейтъм О'нийл, и Брук Шийлдс, но доста са противоречиви нещата.

# 2 393
А пък аз ви препоръчвам да изгледате интервютата на Лиса Мари с Опра след смъртта на Майкъл. Там тя разказва за връзката им, за брака им, защо се разделят и тн. Лиса Мари през всички години е говорила, че бракът им е бил истински, че са били влюбени и са имали сексуална връзка. Тази жена няма да си заложи името и репутацията си да дрънка глупости и лъжи. Напротив срещаше подигравателни подмятания от някои предубедени журнасти как жена като нея можела да си падне по Джако , който изглеждал странно и не знам си още какви простоии и тя им отговаряше, че тя го намира за секси, на нея й харесват по-нестандарнти визии и е била много щастлива с него. И винаги такива подмятания, че не са правили секс, че връзката им не е реална и тн са я дразнили. Жената съжалява за развода им и е правила опити да се събират пак.

Който иска да знае истината за живота на Майкъл не трябва да чете таблоидни статии, а да си направи малко по-дълбок рисърч и ще види една съвсем друга картина. И не мога да разбера как Ози Озбърн, Мерилин Менсън и въобще мъже с по-нестандартна визия, грим и тн  никой няма проблем , че са хетеросексуални и не ги изкарват хомосексуални, асексуални и не знам си аккви. Само за Майкъл се говорят тези тъпотии. Асексуален е щото имал 50 операции на носа и избелена кожа. Ми аз не съм чула сексуалната ориентация и уменията ти в леглото  да зависят  от формата на носа ти и цвета на кожата ти. Joy

# 2 394
  • Mediterraneo
Палечке, психолог ли си, психиатър ли си? Голям психо профил му направи на човека.

# 2 395
Аз пък още тогава съм мислила, че живял в недоимък може да е искал нещо да допренесе за някои  деца, то за всички няма как.Не искам да петня един голям музикален идол.Какъвто и  да е , и ненормален да е , всеки има просветления.
Те нашите пикливи звезди ,световно неизвестни залитат и тук са цитирани ,та онази супер натовареност ли да не смаже , не е лесно да си творец от такава величина.С всичките концерти, репетиции, танци,  неща за които нямам и представа.
Не  е биолог в лаборатория, затворен от света.Публичност, фенове, разпознаваем,  на показ.

# 2 396
Голям фен съм на Майкъл Джексън като музикант.

# 2 397
Палечке, психолог ли си, психиатър ли си? Голям психо профил му направи на човека.

И ако съм какво, проблем ли е?

Като ученичка му бях фенка, от книгата му, филма, последващите обстоятелства около него без кой знае колко да си го слагам на сърце си съставям мнение. Не знаех, че на някои хора ще им звучи твърде аналитично, за мен не е.
Всички хора които си сменят тотално фейса чрез пластични операции бягат от себе си, мисля че отдавна е ясно това.

# 2 398
Това казвам, че от един момент нататък според мен се е отключило нещо и след това вече се тръгва окончателно в друга посока, и че някъде там става асексуален, безполов. То дори във външния вид вид си му личи каква трансформация прави, и как мъжкото, не само афрото изчезва от външният му вид. Определено има нещо много нездраво в цялото това бягане от себе си чрез пластични операции, има самоомраза, пълно отрицание на истинското си аз. А иначе да, аз си спомням за една актриса, Тейтъм О'нийл, и Брук Шийлдс, но доста са противоречиви нещата.
Палечка, предлагам ти да поспориш с бодигардовете на Майкъл, които разказват, че дори последните му години от живота му до самият край е имал любовници, които са идвали у тях и дори с една жена са се задълбочили нещата и са имали тайна връзка до смъртта му.
И се надявам да не мислиш толкова повърхостно, че операциите на лицето му имат общо със сексуалните му умения и желания. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 399
Всички наркомани са психично нестабилни още преди да започнат да се друсат. Как може да хиперболизирате брак на двама неадекватници ?

Общи условия

Активация на акаунт