Звездни компромати - Ноември'21

• 277 172
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 565
  • София
А коя е дъщерята на Ким Бейсинджър?

# 2 566
  • София
Ето тази - Айрланд Болдуин
Скрит текст:

# 2 567
А коя е дъщерята на Ким Бейсинджър?

Айрланд. Дъщеря на вездесъщия Болдуин. И прилича на него.

Писали сме една след друга.
Не ми се търси снимка с татутата и по ръцете все едно детската градина е имала следобедно занимание по тях.

# 2 568
  • София
Благодаря! Наистина не ми е позната. Вярно, че не е взела нищо от майка си.

# 2 569
  • Glasgow
Мики Рурк колко беше хубав на младини 😍

# 2 570
Щях да си напиша мнението за МД,но уви ще си го спестя ,явно се намира за нормално възрастен човек над 30 годишен да спи с малки момчета в една спалня ,независимо дали са правили нещо или не ,без да имат някаква роднинска връзка.
Джулия Робъртс е прекрасна 🤩,сияе тази жена  .
ДжЛо и Бен за пръв път да ми харесат .
Мария Игнатова не мога изобщо да я слушам ,много ми е невротична ,не ми харесва.
Вие виждали ли сте педофил как гледа деца? Разгледайте снимки на Епстийн, дори на обществени места когато има млади/малки момичета.  Педофилите гледат децата похотливо. Майкъл никога не е показвал похот към  което и да е дете. За сметка на това не мога да кажа същото за жените. Joy

https://www.youtube.com/watch?v=asjYFxcD6GU&t=97s

# 2 571
Дейзи, стига бе, момиче!
Всички ти разбрахме мнението, обаче вече става досадно с тия *доказателства*.
Казвам ти го като човек, който гледа на него като едно употребено от семейството му дете с цел финансова облага, и което цял живот си е останало такова  с неизживяно детство. Намирам , че е набеден, още повече когато призна, че не е изпитвал по-голямо унижение през живота си от това да се налага да си показва интимностите няколко пъти на съдебен състав.
И аз вярвах, че се избелва и лъже за витилигото, докато преди година не станах свидетел на процеса при млада съседка. От едно две петна по лицето и китките вече е с бяла като на албинос кожа.

Но всеки има право на своята гледна точка.
Нека се опитаме да излезем от темата МД.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 11:23 от проксима

# 2 572
Скрит текст:
Мария и Рачков… сякаш още има химия там, не знам, леко конфузно беше имаше една две реплики… тя каза нещо ит рода на “кажи си всички чувства или подобно”… Той пък докато я представяше се личеше, че се вълнува.
Тя седна и до Малинко, каза нещо аз вика тук до теб, а Рачков каза- е, то всякви сядат до теб ли нещо такова беше.
Оня интелектОалец Нойзито си е разплел чорапите и си е изгризал ноктите.
Сегашната на Рачков не е разбрала ко стана, гаранция, но едва ли ще има ососбени претенции. На 20 е сепак…🤪
Много ме разсмя! И много ама много точно си го описала. Grinning Не очаквах да имат химия след като мина време от раздялата им... не очаквах и да си глътнат граматиката за момент. Малинко се опита да спаси положението и каза "Нека помълчим...". Joy
И коментар от ФБ:

# 2 573
Не виждам защо Нойзи трябва да се притеснява от някакъв клоун като Рачков. Въпреки че е хлътнал по банален и захаросан начин Нойзи все пак е човек с класа и класата му идва от интелекта. Рачков и Нойзи са отделни планети. Не съм гледала предаването, но ми се струва евтино като цяло Мария Игнатова да гостува на Рачков и рейтинга да се базира на това.

# 2 574
Честно казано и Нойзи и Игнатова са от различни планети.

# 2 575
Честно казано и Нойзи и Игнатова са от различни планети.

Но еднакво противни.

# 2 576
А какво се случва сега със сестрата на Нойзи, Биляна Цветкова?

# 2 577
Забрадката на Машийн Гън е топ. Даже мисля и аз да се издокарам така, трябва да съм в тренда. А Маган беше хубавица по времето на трансформърс, защо сега гледа като скумрия винаги, едно безизразно лице…(пак хубаво разбира се), но някак няма живец, емоции.
@Jacklin, изпуснах аз “дитилини дитилини”, но пак добре сети се да подкани публиката да пляска и крещи, че да не се чува гласът ѝ. И Рачков много долен, знае я колко може да пее и точно там я зачекна. От нашите певачки Анелия, Софка, Десислава май тези имат глас, другите основно сиси и носове.

# 2 578
Алчността за слава какво ли не правят. Марчето Игнатова се появява в това шоу с идея да промотира нейните си там проекти и да не изчезва все пак от светлината на прожекторите. И тя, и Рачков знаят, че зрителите ще са привлечени от любопитството как ще се държат двамата един с друг. В същото време Игнатова има до себе си мъж от класа, който я боготвори, ама тя тръгнала нашата по грозния начин да бута кариерата си в клоункото предаване на бившия си... Има и по-достойни начини човек да се промотира в шоубизнеса. За мен Игнатова много издиша с тази си постъпка.

# 2 579
Мъж от класа? Журналист и коментатор Ивайло Цветков ?

Общи условия

Активация на акаунт