Звездни компромати - Ноември'21

• 277 374
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 325
Поне три от концертите на Мадона м. г. бяха отменени заради физиологични причини - https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/madona-otmeni-oshte- … t-turneto-si.html

Старост-нерадост. Останаха само снимките, но явно инстаграм не е разбрал колко е била велика навремето Мадона и я е резнал, според това, което чета напред в темата.

Напред бяха дадени примерите с Шер и Тина Търнър - тяхното остаряване е някак по-нестряскащо.

# 2 326
  • София
Няма популярна личност на света, заради която бих си причинила подобно нещо!
Това е твое право и желание 🙂
Не съм искал да твърдя, че всеки трябва да го прави, а че се говорят небивалици в темата по-горе.

# 2 327
Няма популярна личност на света, заради която бих си причинила подобно нещо!
Това е твое право и желание 🙂
Не съм искал да твърдя, че всеки трябва да го прави, а че се говорят небивалици в темата по-горе.

Всеки изказва мнение, а ти май включи разбунтувания си ник в действие. Simple Smile
Ние/ които определяш като противници с небивалиците/ също сме били пленени от Мадона за определен период. Много емоции ни е дала като присъствие на сцената и като мелодии, които сме припявали непрекъснато.
Просто сега може би сме пораснали откъм изисквания към даден изпълнител, а тя през това време не спира да се вдетинява. И се разминаваме с нея.
Ти си искал да гледаш и слушаш Мадона или шоуто ѝ всъщност?! Няма спор, че прави/ше/ грандиозни сценични зрелища, но предимно за визуалните потребности.

# 2 328
  • София
Ти си искал да гледаш и слушаш Мадона или шоуто ѝ всъщност?! Няма спор, че прави/ше/ грандиозни сценични зрелища, но предимно за визуалните потребности.

Ми не знам, най-тъпия концерт, на който съм била беше на Мадона на "Васил Левски".

# 2 329

Ми не знам, най-тъпия концерт, на който съм била беше на Мадона на "Васил Левски".

2009та две мои колежки ходиха тогава , аз не.
По спомен  само, че е било ужас откъм организация, другото ми се губи.
Гледала съм нейни концерти по тв и онлайн само. Но в интерес на истината отдааавна не ми е приоритет.

# 2 330
  • София

Всеки изказва мнение, а ти май включи разбунтувания си ник в действие. Simple Smile
Ние/ които определяш като противници с небивалиците/ също сме били пленени от Мадона за определен период. Много емоции ни е дала като присъствие на сцената и като мелодии, които сме припявали непрекъснато.
Просто сега може би сме пораснали откъм изисквания към даден изпълнител, а тя през това време не спира да се вдетинява. И се разминаваме с нея.
Мнение на база на какво? От хора, които дори не знаят, че тя не е спряла да концертира, но са убедени как никой не ѝ ходи на концертите ли?
ВИП билетите за Madame X Tour стигаха до 4000 лева за брой. Всичко се разпродаде на момента.
Спектакълът е основното, разбира се. Мадона никога в кариерата си не е представяла на публиката рецитали тип Златен Орфей.
Качество, ефекти, екип, но и не на последно място посланията.
Ако нечия представа за шоу и спектакъл е академично пеене, тип изпит в консерваторията, то ще остане недоволен, да.

# 2 331
Добре де, и аз харесвах Мадона като тийн. Тайничко си мечтаех да имам нейният глас, стил и нейната екстравагантност. Само че с времето тя ставаше все повече екстравангантна, а в мен, надраснала тийнейджърството, ми се загнезди идеята, че със сигурност се друса ( дали само пуши трева или друго, но сващате идеята).
Защото за мое нещастие съм виждала такива личности, само че не родени под щастлива звезда, и чисто луди за всеки трезвомислещ.
Иначе интереса към нея си обяснявам с това, че както има лудички да я харесват, така има луди, които смятат, че ковид е лъжа.... И да ви кажа, не, не са тролове. Последните седмици само с такива се срещам. 🤦

# 2 332
  • София
Мадона ще вземе да шашне света, ако си признае на колко е и се държи адекватно. Току-виж ѝ се повишил имиджът. Не става само на стари лаври, ако искаш да си в тренда. Не става и с еднотипни провокации 40  години подред. Трябва разнообразие. Младите не я отразяват особено.

# 2 333

Качество, ефекти, екип, но и не на последно мястопосланията .
Ако нечия представа за шоу и спектакъл е академично пеене, тип изпит в консерваторията, то ще остане недоволен, да.

Търсиш ли нещо, то няма начин да не го намираш там, където искаш да го видиш.
Като тук
Скрит текст:

посланието противогази  примерно преди пандемията. Колко прозорлива била Мадона и тн...
За останалото по-горе отговорих - разминаваме се вече с нея в търсене и предлагане. И съм дотук с Мадона в темата.

# 2 334
  • София
Ей този неправилно ориентиран бунтар кат са включи да защитава онова градинско плашило и побеснявам.
Е, хайде сега! Нито ориентацията ми, нито равновесието ти, са предмет са тази тема 🙂
Младите не я отразяват особено.
Не я отразяват, разбира се. За тях е някакво праисторическо изкопаемо, едва ли не.
Но същите тези млади основно въртят фрий в YouTube актуалното, тези които плащат и купуват по-скоро не са млади.
Те и Моцарт не въртят младите, но не мисля, че това е критерий за нещо.

# 2 335
  • софия
Нито Мадона, нито Майкъл Джексън някога са ми били идоли. Изобщо не се впечатлявам от стила им и това, което правят. Още по-малко критерий за нечий талант е напливът за купуване на билети за нечий концерт. И по време на Римската империя е имало зрелища на арените, което не ги прави стойностни.
Мадона в последните години, освен да е откровено гнусна, нищо друго не може да предизвика у мен.

# 2 336
Мадона е набор на бабите на нашия тийн. Колкото и да е актуална, съвременна, разчупена и т.н., е абсурдно да е интересна и "cool" по начина, по който е била за нас и нашите родители. Реалностите и изискванията на младите са различни и това е нормално, но нейните напъни да бъде интересна не са. Аз също бях разочарована от концерта в София през 2009 год.

# 2 337
  • Пловдив
И аз никога не съм била от феновете на Мадона. Беше модерна края на 80-те и съм я слушала, след това бяхме записали на видео концерта ѝ от Барселона, където установих, че пее и изключително фалшиво. Но ... не мога да отрека, че има въздействие върху хората и те я обожават. Явно си е открила някаква ниша и си я прилага. Не съм запозната с концертната ѝ дейност през годините, но съм напълно убедена в това, че има все още милиони фенове и вярвам на 100% на това, което написа RebelHeart.

# 2 338
Мадона никога не съм я отразявала аз.
Мен си ме вълнуваха East 17, Аланис Морисет, Ace of base, песента на Питър Андре слушах до пръсване, Коко Джамбото, Кулио и все такива Joy
Явно в Свищов не са пускали много Мадона по онова време, въпреки че живеехме до градската градина и Арта и Джу бокса се чуваха прекрасно от терасата ни. (Дано да съм успяла да върна някого в студентските му години с тия мои детски спомени Hug)

# 2 339
  • Варна
Не съм фен на Мадона, но благодарение на изцепката ѝ излязохме от противната тема за парцалите Джугана и мъж. Откога чакам, писна ми цели страници да скролвам. ✌🏻

Общи условия

Активация на акаунт