Звездни компромати - Ноември'21

• 277 255
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 475
Ай тинк лайк дет, Ку-Брад-Пит-Пулев.

Синтия Никсън и Сара Рамирез на снимки
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Жени Джаферович
Скрит текст:

Евгени Будинов и семейство, сина му празнува 8г.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 476
https://youtu.be/tx8Z9fxxw-U Гледайте- видеокасетата, за която говорех, записана ПРЕДИ  да започне делото срещу Майкъл.  Как животът му ще се превърне в ад, в кошмар, как ще го съсипе, как той ще спечели.
Ще бъда коректна, като кажа, че признанието на Джордан след смъртта на Майкъл, е оспорвано от много като fake news. Самоубийството на баща му, обаче е факт. Както и:
. Във връзка с разбулването как е скалъпено цялото обвинение.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 19:10 от Анонимен

# 2 477
Ох, няма нужда да ставаме свидетели на всички "доказателства" относно това дали Майкъл е бил педофил или не.
Естестествено, че не е незаконно човек да си построи лунапарк и примерите за приятелите бяха много мили, но напълно излишни. Тези ваши приятели взимат ли квартални хлапетии с мъжката компания на тези рандевута по увеселителните паркове? А канят ли ги да спят при тях в леглото, след като се повозят на гондолата? Мерси.

# 2 478

#за обработка на снимките ми

# 2 479
https://youtu.be/tx8Z9fxxw-U Гледайте- видеокасетата, за която говорех, записана ПРЕДИ  да започне делото срещу Майкъл.  Как животът му ще се превърне в ад, в кошмар, как ще го съсипе, как той ще спечели.
Ще бъда коректна, като кажа, че признанието на Джордан след смъртта на Майкъл, е оспорвано от много като fake news. Самоубийството на баща му, обаче е факт. Както и:
. Във връзка с разбулването как е скалъпено цялото обвинение.
Дааа, като свърши хранилката идва изнудването. Има толкова много доказателства как всичко е измислено и нито едно реално доказателство, че Майкъл ги е насилвал. Затова и обвиненията падат в съда.

# 2 480
  • София
Ака имах парите на Майкъл, защо да не си построя увеселителен парк и да каня хиляди деца? Това ще ме направи ли педофилка?
Но като си замисля, от днешна гледна точка, май по-добре да участвам само в благотворителни каузи, че току-виж се появили родителите на някой 10 годишен с желание да ми изтупат милиони и да ми сринат имиджа и живота. Егати времената и нравите.

# 2 481
Има хора, на които им е интересно да видят доказателства невинен ли е Майкъл или не. За останалото- разбирам защо е disturbing, да. Но това не го прави виновен.

# 2 482
Ака имах парите на Майкъл, защо да не си построя увеселителен парк и да каня хиляди деца? Това ще ме направи ли педофилка?
Ще те направи само в очите на ограничени хора. Като се замисля за какви простоии можеше да си харчи парите той ги е харчел за благотворителност предимно и това да радва и помога на деца, защото той казва, че децата са бъдещето и е прав.

# 2 483
  • Варна

#за обработка на снимките ми
Адекватното самочувствие е много важно!

Ох, стига вече с Майкъл Джексън.
Преди задникът на Ким тушираше страстите по всякакви дебати, защото всички бяха единодушни по отношение на гъзището й, но тя ни заряза и май вече не го попълва.

# 2 484
Това с имението е точно вследствие на обсесията му от Питър Пан, за това така се казва и имението на името на острова на Питър Пан - Невърленд. Той самият се е отъждествявал с Питър Пан, момчето което никога не иска да порастне. Определено е нездраво, но педофил не мисля.

# 2 485
Гледах интервюто в "120 минути" с дъщерята на Боян Петров и режисьорката Поли Генчева по повод премиерата на фима "Отново съм тук" - посветен на Боян. Изумих се как една красива и лъчезарна жена се е загрозила до безобразие (визирам П.Генчева) . Дъщерята на Боян е прекрасна млада дама !
Ето ги от интервюто днес една до друга:
Скрит текст:

И ужасната трансформация на Поли Генчева...
Скрит текст:

# 2 486
Днес едно момче с хемофилия има пост, отнасящ се за семеен живот, как са нещата при такива хора.И първия коментар  е нещо(по памет):правете си каквото искате ,но не го  парадирайте, че обърквате младите.
Явно хомофилия ,хемофилия, че и педофилия вървят ръка за ръка.
Голям мерак да се очерни посмъртно един певец ,певец бе, не световен водач , дето света зависи от решенията му.
Трудно е да бъдеш хем богат ,хем да даряваш от себе си радост на такива ,какъвто си бил ти преди късмета да си богат.То един късмет и той.
И насилените, пострадалите остават встрани от нахалните да се възползват от богатството на един.
Бил или не бил ,вече е все едно за него.
И малко от тези, на върха в шоубизнеса, забогатели изведнъж като че ли, не са засегнати от пороците в него.
Тоз педофил, онзи бисексуален или хомо, друг не знам къв...все едно спим с тях.
Лишена съм от удоволствието да слушам музика и не знам творчеството на Майкъл, тук там съм слушала случайно нещо.
Не  е само той на мушката...
А ООН ли беше ,някаква мастита световна организация със сигурност беше, опрости на църквата педофилските изцепки.Да си продължават.Кво толкова ,те са с господ.
Ако бе жив да стане пишман Майкъл, че пуснал деца в имението си.Или че не издържал(поделил богатството си) с някого си.
Всеки видял се с пари има опашки от просители  да му реват.

# 2 487
Вие нали разбирате, че да заведеш децата си на увеселителен парк струва пари. Има много семейства, които не могат да си позволят да водят децата си на такива места. А Майкъл им е давал тази радост и то напълно безплатно. Междудругото  Опра също каза, че доста се е забавлявала във въпросния Невърленд 90те години, когато отива да го интервюира там. Каза, че цял ден с екипа й се возили на всякакви атракциони, тъпчели се с шоколад и захарен памук , скачали в басейните и било много яко. Joy Надявам се само тя и екипа й като са излязли оттам да не са ги обвинили и в тях в педофилия. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 488
Чудесна е дъщерята на Боян Петров, как се казва?

# 2 489
Чудесна е дъщерята на Боян Петров, как се казва?

Тея - завършва клинична психология в Швейцария.

Общи условия

Активация на акаунт