Звездни компромати - Ноември'21

• 277 267
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 505
За мен Майкъл е човек с много психични и поведенчески проблеми. Гениален и също толкова странен. Помня когато провеси едно от децата си от балкона. Категорично не  мисля че е бил педофил. Много объркан и самотен човек със сигурност, но не вярвам да е посягал на деца. Защо е имал сурогатни деца, но не е имал свои от Лиза? Ами той от чернокож стана бял и вярвам че не е искал децата му да носят неговите тъмни гени. Защо, само той си знае. Около богатите и известните винаги са гравитирали хора, чиято единствена цел е да се отъркат в популярността им. А медиите са лешояди, само това чакат.
Майкъл много е искал деца от Лиса и като се оженват веднага почва да иска да работят за деца. Но тя не иска, защото вече има 2, и то малки Бен мисля, че е бил на годинка и нещо и казва да изчакат малко да пораснат . И общо взето това е едно от нещата за които се разправят адски много и една oт причините за развода им. След това обаче като се развеждат и в последствие имат връзка Лиса иска да се събира с него и му казва, че е готова да му роди няколко деца ако иска. Но той вече има от сурогатната майка Деби. Според мен Майкъл в момента, в който Деби му предлага да му бъде сурогатна майка той осъзнава, че така е най-добре за него, защото децата ще са си само негови и няма да ги дели с никой, да води съдебни битки при развод и тн.На Деби й е платено за тези деца.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 20:34 от daizy_g

# 2 506
Дамата при Рачков.

# 2 507
Сякаш чета откъси от рубрика: "Будоарите в Невърленд проговориха". Grinning

# 2 508
Дамата много проскубана. Нещо не ми харесва.

# 2 509
Дамата много проскубана. Нещо не ми харесва.

Проскубана,но пък високо интелектуална😀

# 2 510
Каза, че семейния и статут е плаващ Joy

# 2 511
  • софия
Молямолямолямоля, да отидете в темата за МДЖ и там да си разказвате приказките.
Не ме вълнува биографията му, опитвам се да прескачам, ама то не остана какво да се чете. Не ми стана по-симпатичен след всичко прочетено за незнамсикойпът.
Съвсем сериозно моля.

Мадона ни поздравява за деня на благодарността.
Скрит текст:

# 2 512

Ми пусни поне линк.
За да се навиеш да участваш в такова дъно...   беден ми е речника, затова нищо.
Живи, здрави и щастливи да са хората.

# 2 513
  • София

Мадона ни поздравява за деня на благодарността.
Скрит текст:
Тцъ тцъ тцъ .... СъсипАхте я от критики, тя се кротна, заперди се чак в черно от глава до пети.
Сигурно вече няма да влезе в темата ... 🤐
Мърси много хубавее напоследък, много!

# 2 514
Как пък няма да си пусна детето при некъв чичко да спи. И като го следват навсякъде къде му е бил акълът да им позволява да лягат при него. Айде, айде, стига ...

# 2 515
  • Rock & Roll feeling ...
Шиши отслабна, Венета има устни... Накъде отива този цвят...

Преди задникът на Ким тушираше страстите по всякакви дебати, защото всички бяха единодушни по отношение на гъзището й, но тя ни заряза и май вече не го попълва.
Ох Heart , верно че така беше...

# 2 516
И гримьорката на МЖ потвърждава , че с Лиса са се обичали и е разказвала доста неща .
Така е, а тя е един от най-близките хора в живота му и няма как да е е наясно. Също и майка му и баща му потвърждават. И братятя и сестрите му.
Освен това аз като казвам, че е било голяма любов, цитирам думите на Лиса. Тя неведнъж е казвала, че Майкъл е голямата й любов. Даже при Опра след смъттта му каза, че 2005 след оправдателното дело той й се обажда да й каже, че е била права за много от хората около него, които тя е смятала, че му вредят и го използват. И той започва да говори за връзката им и да иска да се виждат и тн, но тя вече е била с Майкъл Локлууд и общо взето му е била мега ядосана за раздялата им 2000 година и си е била поставила за цел да го изтрие от живота си. И го отрязва да се виждат и малко след това се жени за Локлууд.После след смъртта му написва цял албум с песни как винаги го е обичала и ще го обича и каза, че съжалява, че е реагирала толкова рязко. Абе общо взето колкото и да съм слушала интерв'та с нея има едно съжаление у нея, че са се развели и нещата не са им се получили.

# 2 517
Другия път.
Сигме, и аз забелязах проскубването.

# 2 518
Мишке,
недей да се опитваш да рекламираш стринка ти.
Отдавна никой не се интересува от нейните неволи или победи, или квото е там в нейната глава.

Остави жената да се самоизживява като най хубава, най богата, най добра и най дзен.
Защо да не я рекламирам? Тук се споменават къде по-незаслужили. Тенчева може да е пътеводна светлина за много хора, как не се интересуваш от нея? Запознай се, вземи книга, завивай воловани, не ми казвай кой да промотирам...

Починал е Virgil Abloh

# 2 519
На мен ми се струва голяма вероятността връзките на Майкъл Джексън с жените да са били платонични и чисто приятелски. Наскоро бях попаднала на интервю старо, в което Майкъл споделя, че се среща с Брук Шийлдс. Да, но точно в онзи период Брук вече е гадже с Андре Агаси, а в книгата си Агаси споменава нещо от сорта, че е било странно приятелството им. Брук му казала на Андре, че Майкъл е бил техен тип човек без детство в служба на славата...

Общи условия

Активация на акаунт