Звездни компромати - Ноември'21

• 277 248
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 520
Какъв е тоя ужасен глас от дамата?

# 2 521
Maра при Рачков от ФБ профила му
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 522
  • софия
Поддържа ли фррренското "р" или го е оставали вкъщи тази вечер?

# 2 523
  • ВАРНА
Peace?Ким Кардашиян
Скрит текст:
[\spoiler]

# 2 524
Дамата или всъщност Анита Мейзер е при Рачков..?Anguished
Скрит текст:

# 2 525
В играта "Lips, wife, leave it", Ник Джонъс е казал, че би целунал Селена, би се оженил за Деми, а Майли изчезва.

Джей Ло и Бен
Скрит текст:
Eлиът Пейдж (Елън Пейдж) Rolling Eyeshttps://www.instagram.com/p/CW02-kvlBuV/
Тейлър Лаутнър сгоден https://www.instagram.com/p/CWOTRw9JjiH/?utm_source=ig_embed& … 8585-507fcb607f6b
Линдзи Лохън се е сгодила.https://www.instagram.com/p/CW0Kt4LLUu3/

# 2 526
От 20-ти декември почва "Стани богат" с водещ Михаил Билалов. Добре че е той. Ники Кънчев се държеше малко надуто и превзето.

# 2 527
Той и по БНТ го водеше, добре се справяше според мен.

# 2 528
Е да де, но ще ми спрат разтоварващото сериалче Татковци!Фръц! Simple Smile
Дано го преместят в друг час. Иначе съм фен на Стани богат.

# 2 529
Интересно, БНТ май не можеше да си позволи Стани Богат като продукция, БТВ могат, а го пускат в 18:00. За сметка на някоя турска сапунка в 20:00 ли?

# 2 530
Аз започвам да си мисля (съвсем сериозно), че част от защитниците на Майкъл Джексън са не просто фенове, а истински луди, говорещи с мъртвите. То бива да си информиран, бива да четеш, да се поинтересуваш какво станало, ама чак пък толкова излиза извън рамките на здравомислещата глава. Голямо бранене на паметта му, големи измислици кой кого обичал чия любов бил, кой с кого как спал, кое било консумирано, какъв мъжкар бил. Абе, хора, осъзнайте се. Гласът му цвилеше като мече от реклама на дюрасел. Какъв тестостерон, какви жени? Истински се надявам да не е бил педофил и да е нямало наранени деца с травми за цял живот, но тези разкази по картинка, самонавиване и „доказателства” са смешни. Той е бил е един психично болен, нещастен човек с много проблеми и огромен талант. Дано почива в мир.
Не знам, не знам, бившата му жена твърди друго. Stuck Out Tongue Winking Eye

Но вие разбира се знаете по-добре от нея! Joy

# 2 531
Джулия Робъртс
Скрит текст:

# 2 532
Аз започвам да си мисля (съвсем сериозно), че част от защитниците на Майкъл Джексън са не просто фенове, а истински луди, говорещи с мъртвите. То бива да си информиран, бива да четеш, да се поинтересуваш какво станало, ама чак пък толкова излиза извън рамките на здравомислещата глава. Голямо бранене на паметта му, големи измислици кой кого обичал чия любов бил, кой с кого как спал, кое било консумирано, какъв мъжкар бил. Абе, хора, осъзнайте се. Гласът му цвилеше като мече от реклама на дюрасел. Какъв тестостерон, какви жени? Истински се надявам да не е бил педофил и да е нямало наранени деца с травми за цял живот, но тези разкази по картинка, самонавиване и „доказателства” са смешни. Той е бил е един психично болен, нещастен човек с много проблеми и огромен талант. Дано почива в мир.
Не знам, не знам, бившата му жена твърди друго. Stuck Out Tongue Winking Eye

Но вие разбира се знаете по-добре от нея! Joy

А пък ти, разбира се, знаеш всичко най - добре от всички  😂

Пропуснах поста, в който си му личната секретарка.

# 2 533
При Рачков - то адреналинки, то чудо Anguished
Сега излезе и Ева Веселинова - явно не се е възстановила още след раждането … в първият момент реших , че имаме новина Simple Smile

# 2 534
Аз не съм ничия секретарка. Аз преди не знаех нищо за тях в детайли . Почнах да чета за живота на М.ДЖ, защото харесвам музиката му и покрай това попаднах и на много информация и за Лиса и брака им и тн. Аз ви цитирам и показвам факти, показвам ви видеа. Това не са мои измислици. Това са реални факти. Вие си ги интерпретирайте както искате.
Аз например като изгледам 20 видеа с интервюта, в които бившата жена на М.ДЖ. твърди, че е била влюбена в него, че е имала прекрасен сексуален живот с него и тн коя съм аз да твърдя друго?! В крайна сметка тя е била с него, тя е имала връзка и тя е била доволна от сексуалният им живот.

Ако Виктория Бекъм споделяше в интервю, че Дейвид е много добър в леглото и е много доволна няма да оспорите думите й нали? Това си е нейното мнение. Мнението на Лиса е, че Майкъл е бил любовта на живота й и я е задоволявал сексуално и е била много щастлива с него. Не виждам защо не можете да го приемете щом това е нейното мнение, нейният живот и нейните преживявания. Вижда се двоен аршин отвсякъде и не го разбирам.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 22:48 от daizy_g

Общи условия

Активация на акаунт