Звездни компромати - Ноември'21

• 277 164
  • 2 740
  •   1
Отговори
# 2 580
  • Glasgow
Скрит текст:
Елиът Пейдж (Елън Пейдж преди) е споделил снимки след операция за премахване на гърдите...dхормонална терапия?

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 12:21 от Jokerr

# 2 581
Забрадката на Машийн Гън е топ.

Той A$AP Rocky си я носи от няколко години и стана популярна с Babuska Boi
Скрит текст:
https://www.youtube.com/watch?v=KViOTZ62zBg

# 2 582
  • До сърцето...
Днешните рожденици:

Wine Glass Джоел Коен (Joel Coen), американски филмов режисьор, 67 год
... един от братят Коен (имат 39 номинации и 6 награди "Оскар" за сценарии и режисура), но май напоследък е по-известен като съпруг на Франсис Макдорманд.
Тази година излезе първият филм, написан и режисиран само от Джоел Коен - „Трагедията на Макбет“ (по Шекспир, с участието на Дензъл Уошингтън , Франсис Макдорманд, Бърти Карвел , Алекс Хасел и др)

Скрит текст:
с брат си Итън

със съпругата си са женени от 1984 г.

Flowers Rose Кичка Бодурова, българска певица, 66 год
... има издадени 29 албума, значителна роля за успехите и има Зорница Попова, която създава много от хитовете в репертоара ѝ. Известно време работи в Гърция, а от 2000 - живее в Щатите. Участва във VIP Brother 7.
Скрит текст:

Wine Glass Андрю Маккарти (Andrew Thomas McCarthy), американски актьор, 59 год
... известността идва с „Триумфът на червилата“, където си партнира с Брук Шийлдс и Линдзи Прайз, но той участва общо в 76 филми и сериали
Скрит текст:

с  Долорес Райс, втората му съпруга

Wine Glass Донaлд Чийдъл ( Donald Frank Cheadle), американски актьор, 57 год
... познат от „Трафик“, „Бандата на Оушън“, „Капитан Америка: Войната на героите“. Носител е на две награди Златен глобус (за участието си във филма The Pack Pack и сериала „Къща на лъжите“) и на номинация за Оскар за ролята си в „Хотел Руанда“. За кампанията му за прекратяване на геноцида в Судан е отличен със специалната награда на Нобеловите лауреати за мир. През 2021 участва в „No Sudden Move“, американски криминален трилър от режисиран, сниман и монтиран от Стивън Содърбърг
Скрит текст:

с Бриджид Каултър сключиха брак миналата година

Wine Glass Джонатан Найт (Jonathan Rashleigh Knight ), американски певец, 53 год.
... вокалист на New Kids on the Block, най-възрастният член на групата и първият, който я напуска през 1994 г. преди официалното им разделяне. Във времето, в което групата практически не същества (1995 – 2005) се занимава с инвестиции в недвижими имоти.
Скрит текст:

Flowers Rose Ана Фарис (Anna Kay Faris), американска актриса,  45 год
...известна с ролите си на Синди Кембъл в пародийната поредица „Страшен филм“, Ерика от „Приятели“, Кели от „Изгубени в превода“, ЛаШон Малоун от „Планината Броукбек“ и като гласа на Сам Спаркс от „Облачно с кюфтета“ и „Облачно с кюфтета  2: Отмъщението на огризките“.
Скрит текст:

Актрисата потвърди официално, че се е омъжила за кинооператора Майкъл Барет

Flowers Rose Мария Петрова, руска фигуристка, 44 год
... като спортна двойка с Алексей Тихонов, тя е световната шампионка и двукратна европейска шампионка, в живота двамата са партньори и имат дъщеричка.
Скрит текст:
на леда

и със семейството си - Алексей и Полина

Wine Glass Фауад Кан (Fawad Khan), пакистански актьор и певец, 40 год
... един от най-популярните актьори от Пакистан. Той е диабетик от 17 годишна възраст, след злополука
Скрит текст:

със семейството му, съпругата Садаф и трите деца

Flowers Rose Джема Чан (Gemma Chan), английска актриса и модел, 39 год
... играе Мин-Ерва в „Капитан Марвел“ (Captain Marvel), Серси във "Вечните"
Скрит текст:

с Доминик Купър, заедно са от няколко години
*  *  *
Една песен на New Kids on the Block от 2008 г, за тези, които творчеството им е далечно, и за настроение през днешния ден

# 2 583
Само не разбрах за каква "грозна, евтина и т.н." постъпка на Игнатова говорим като това беше събиране на "Господарите". Напротив, щеше да остави лош вкус, ако не я бяха поканили. Беше хубаво гостуване на целия екип. И на мен, и на цялото ми семейство ни стана носталгично. Като четох коментарите, не сме били само ние. Hug

# 2 584
Мария какво намекна при Рачков? Че, ако иска да говори за новата си половинка, трябва да ѝ се плати. Аз така разбрах. Или се шегуваха..

Никълъс Кейдж
Заприлича ми на 100 кила Joy

Скрит текст:

# 2 585
Йо, плюс 1 дет са вика:)
Тя е част от Господарите, освен да си тури хикса на 13 г от живота, защото се е разделила с Димитър?!
Би било мн незряло да не отиде.
Тази част на предаването най- ми хареса.
А тоя дървен философ със заучените реплики не бих го изтраяла и 2 дни. Не ми е приятен нито визуално, нито като излъчване. Много ми е хлъзгав някъв.
Джуди изглеждаше много добре, вталил се е.

# 2 586
Крис Пайн
Скрит текст:
Н. Кейдж
Скрит текст:
К. Фарел
Скрит текст:
Деси Цонева пак се оплаква, че й е скучно и е накачила бол снимки в сторито в ИГ. Има и клипчета как учи дъщеричката си да гърми от тези пукащите топчета поп-поп..

# 2 587
ОБЯВА ЗА (нещо повече от) РАБОТА

Търсим човек, който от януари 2022 да се присъедини към екипа ни на позиция ДОМАКИН.
Вие ще сте лицето на Irituali, затова очакваме да бъдете усмихнат и да притежавате следните
🔆Качества:
- адекватен, изпълнителен и добре огранизиран
- с изградени трудови навици
- човеколюбив и възпитан
- грамотен
- с желание да се развива
- с високи критерии за чистота и хигиена
- предходен опит - не е задължителен, но е плюс

✅Задължения:
- да поддържа салона на заведение в изряден вид
- да приготвя и сервира напитки
- да приема и изпълнява поръчки на бара
- да отсервира и зарежда миялна машина, да се грижи за инвентара
- да прави и приема доставки
- да асистира на сервитьора по време на събития
- да асистира пряко на Ирина Тенчева за специални проекти
Скрит текст:
🔔Предлагаме:
- 4-дневна работна седмица (четвъртък-неделя )
- прекрасна работна среда ( добронамерени, интелигентни и съдействаши колеги и най-прекрасните гости!!!)
- възнаграждение 1000 лв/месец плюс възможност за бонуси
- участие в различни от дейността на ресторанта интересни проекти

Моля да ни изпратите CV и кратко мотивационно писмо в месинджър или на мейл irina.tencheva@gmail.com
Ще отговорим на тези, които ще поканим на среща[

Sunglasses

Човеколюбив?!?!?

# 2 588
Джуди беше много фитнат.
Много добре се държаха всички вчера. Те се виждат и извън екрана, все пак и двамата са приятели на Халваджиян. Това, че са се разделили , не означава че трябва да са врагове.
Много хубави предавания имаше преди. Беше много интересно . И като сте си спомняме че имаше супер много детски предавания. Сега няма такива, за жалост. Предаването с отбор черешка и ягода ( не му помня името). " Това го знае всяко хлапе" ми беше любимо! За" милион и едно желание" е ясно на всички Wink

# 2 589
Общо взето общак...ама при стринка, някак възвишено ще му стопяват лагерите и вадят душата.

# 2 590
Кат се облече в красиви дрехи, чак да ти се прииска да кандидатстваш.Хилядарка за София(предполагам)не стига ,освен в другите три дни на друго място...
Ама пък красиво поднесено, гурме ,дето се вика ,само не стига да се наядеш.

# 2 591
  • Glasgow
Боже, от миячка до хостеса + материално отговорна, ама толкоз възвишено звучи...

# 2 592
Джуди само на мен ли ми се стори пиян? Фъфлеше здраво, може пък и нещо на зъбите да си е правил.

# 2 593
Хайде да не забравяме как Игнатова изпадна в немилост след раздялата с Рачков и ѝ се наложи да си търси нови телевизии и поприща. Покрай раздялата им Халваджиянови нямаха вече интерес от двойката Марче - Митко и известно време Мария седеше точно като отритната от тази група. Така че появяването ѝ в това шоу си е липса на себеуважение отвсякъде.

# 2 594
Джуди само на мен ли ми се стори пиян? Фъфлеше здраво, може пък и нещо на зъбите да си е правил.
И аз се чудих, защо фъфлеше. Дали беше пийнал или е с нови зъби, не разбрах...
Иначе изглеждаше много добре.

Общи условия

Активация на акаунт