Отговори
# 60
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте момичета,рейтинга на серията на ниво малко повече от миналата,важно да държим толкова

Серията беше страхотна ,чакам с нетърпение превод мисля че ще излезна права и Акча ще излезне че има нещо общо ссъс съветника на Алпарслан.
ето ви и сеедмичния рейтинг

Приятен ден момичета до довечера:revolving_hearts:

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 12:30 от djil

# 61
Здравейте, момичета!

Изгледах цялата серия снощи. ФЕ игра от началото до края, не като в първата. Като цяло ни запознаха с нейния образ. Много се радвам за рейтинга - висок е, малко даже са качили с няколко стотни. Много добре стоят като двойка ФЕ и Баръш. Огън са, влизат бързо в роля. Очевидно са си паснали като характери защото се държат доста свободно без измислени прегради. В тази двойка определено има химия. Романтичните сцени им се получават отлично. Гледам ги с възхищение. Докато при Осман ми липсва това, няма я тази химия и ми стоят леко дръпнати, като братче и сестриче. Те и визуално не си подхождат много, много Осман и Бала. Вече взех да правя сравнения, ама няма как.

А малкия пакостник Каранчо с баща си да играе. Трябва да му се отделя внимание в такава възраст е, когато най-много се нуждае от родителите си.

Хубав ден!

# 62
Привет момичета,  МИМИ Hug Джил Hug  Кески Hugщастливки сме ние.

Много са хораха подразнени от сем. Озчивит.Това са хора зависливи и  семпли.
    И как не .Бурак е яхнал яко рейтинга за Осман  и се грижи за Каран  докато Фе снима ,както правеше и тя докато
   Осман се стабилизира  като сериал и дано е все така.
    Сега започна и  възхода на проекта на Фахрие.
    Само да са живи и здрави , работят както до сега и се обичат силно ,заради себе си и заради страхотния Каран.

Макар и не цялата втора серия беше далеч по- силна от първата.
    Някак е по- светла и по романтична . И може би затова я намирам по- гледаема от Осман.Но да не бързам . Рано
   е!

Сега по сериала  Алпарслан- дали си въобразявам или наистина ще излезе така ,че  Акча -Мария   е византийка , която е преживяла някаква тежка семейна драма,
 при която е загубила скъпи хора  и то по причина на турците.
 Припомни и  Кекавменос/този ,който носи белег на челото си от стрелата на  Алп като много малък ,когато убиха майка му/, че тя Мария/Акча има да си отмъщава на турците.
  Мисля си , че намеренияте са били едни /когато се отзова в кладеница/ отмъщение , ама какво ще стори любовта, която се заражда м/у Алп и Акча  предстои да видим.

Харесва ми Сарп в тази роля.

Прекрасния Алп.

Прекрасна игра на Фе ,страхотно пресъздаване на емоциите.

И пак   Кески -БЛАГОДАРЯ  за линка!!!!!

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 18:42 от sebilMM

# 63
Sparkling HeartSparkling HeartSparkling HeartДобро утро в сряда момичета,щастливки сме разбира се с т6акива успешни обичащи се сладури,нека са в устата на хората  и по весници в жълтите новини.Първо беше развода,точно преди старта на Фе е затвориха им устите,справя се просто великолепно напук на всички анти слаба актриса дето я наричат.
Сега е ред на Буирак ,старата разправия на снимачната площадка,за обида го грозяли до 4 години затвор,брей ти да видиш,на фона на кое че нарани някой или какво.Боздаг застава плътно зад него,надявам се и от колегите му да се включат със защита.Всяко зло за добро.
Да не си развалям хубавия ден сряда всяко нещо си има решение,ще видим.
Изгледах серията Алпарслан на руски,както и предполагах Акча хатун е турска девойка,Кекваменос убива майката и я отвлича,момчето което е охрана влиза като роб при тях за да не е сама.В думите на Хасан откри думи на своя баща ,така както момчето и ги преде като малка,незнам дали е негова дъщеря,ще видим по-нататък.
Още,немога да запомня всички имена но серията е супер,тази Краджа явно много ще създава проблеми на Акча,както и на Алпарслан успя да настрои съпругът  си против брат си,бащата го сложи на място.Далновиден милостив Алпарслан,мнго добре играе ролята си Алпарслан,та зи кажа не очаквах да навлезе толкова добре още в самото начало,него най-го харесвах в Любов под наем,наистина имат много добра хармония двамата,получава им се супер,както казва Мими по добре от Осман и Бала.Много дълго ми се получи,още имам какво да кажа но след бг превода.
Сега малко снимки от Осман
на тез тримата ще им запари под краката
на Тургут му птрябва още един урок май
това ще да е след отравянето май
много загадки много борби и много мъка ни чака в този епизод една снимка на синеочко в реала приятен ден от мен момичета ,добре че ви има:revolving_hearts:

# 64
Привет, момичета!

Днес е денят на Бурак, да видим как този път ще се измъкне от неприятностите.

А ФЕ е като горска фея тук на тази снимка. Неустоима красавица ни е тя.

И малко официален Бурак, че довечера отново е в ролята на Осман и одеждите от преди векове.

Джил не разбрах казуса с Бурак, съди ли го някой, какво е станало? Много странна работа.

Хубав ден!

# 65
Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple HeartМими за миналата година става въпрос когато казаха че обиждал всички на снимачната площадка,немогли да се споразумеят според адвоката на Бурак искали пари,а в същото време хора които са били тамказваха че не било вярно.Най верочтно някой иска реклама и пари на негов гръб.
Заведено е дело срещу актьора Бурак Йозчивит, който уж обижда работници на снимачната площадка на сериала # Осман в Бейкоз. Актьорът е изправен пред присъда от 4 години и 1 месец затвор за "постоянна обществена обида". Бурак Йозчивит ще се яви пред съдията от 3-ти първоинстанционен наказателен съд Бейкоз, който ще вземе становище в близките дни.
Общо взето отива в съда защото Бурак отказва да им даде исканата сума.
а това е от Боздаг
От продуцентската компания Bozdağ Film ,относно новината за Бурак Йозчивит, че го очаква затвор
"Има новини в някои медийни органи, че е заведено дело срещу г-н Бурак Йозчивит, главният актьор в нашия телевизионен сериал Kuruluş Osman, за уж псувал работниците на снимачната площадка.  Всички твърдения, направени преди година за г-н Бурак Йозчивит, който спечели възхищението на всички наши екипни работници с упоритата си работа, като се присъедини ден и нощ, са безпочвени.  Напълно сме сигурни в морала, трудолюбието и примерната личност на нашия главен актьор Бурак Йозчивит и сме до вас.
 Въпросът е отнесен до съдебните органи.  Ние напълно вярваме, че неоснователните обвинения ще бъдат върнати от независимата турска съдебна система.
 Благодаря за разбирането! " в общи линии е това,сигурна съм че нищо няма да се случи с нашето момче ,обаче неспират бе ей Себи да сложи нещичко пак против уроки.
До довечера:hibiscus:

# 66

Прекрасната Мария./Акча

Какво ли го чака Осман....? Ще разберем след малко.

Колкото до скандалите с Бурак и те ще преминат .Завистта няма почивен ден ,но  те ще си вземат скоро мисля си аз.

До по- късно.

Да споделя с две думи - може би най- драматичната и силна серия.
Незабравимите сцени на измъчваните и силни турски деца,Мехмет умото момче,което  оставяше слеи зад тях
с обувките,със шапката си .
Емоционалната раздяла на Боран с Гонджа.
Всичко това нахъси до крайност войните на Осман и действията им ще гледаме другата сряда.

Очаквам 10-11 в рейтинга.Супер серия според мен.

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 08:31 от sebilMM

# 67
Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте момичета,права си Себи рейтинга се покачва което е супер и то за сериал трети сезон,малко могат да се похвалят с такъв рейтинг

наистина страхотна серия ,браво на малкия Ахмет
 и на Буран разбирасе тази серия определено беше тяхна,Осман си го знаем,от фрагмана вижда следващата ще бъде още по огнена.
шейх Едебалъ
Само тоз какви ги замисля не знам

Приятен ден Мили момичета,до довечера!:revolving_hearts:

# 68
Здравейте, момичета!

Аз малко поизостанах с Осман за сметка на сериала на ФЕ, но виждам, че върви все по-нагоре рейтингът. Много се радвам за което, въпреки негативите около Бурак. Но така е когато си известен и постигаш много с труда си, винаги има някой, който да те спъва. Цената на славата - това е. Вярвам, че екипът стои зад него и ще го подкрепи, с толкова много спечелени награди няма начин да не е така. Бурак като професионалист сигурно изисква много и от другите около него, но това си личи по постиженията и безбройните награди за последните сериали, в които е участвал. А пък да задържиш сериал три сезона на върха не е никак малко. Малцина го могат. Искрено вярвам, че всичко ще излезе  благоприятно за Бурак.

А красивата и подкрепяща го съпруга ФЕ разпуска след дългата работа по сериала. Прекрасна и слънчева, както винаги.

Хубав ден!

# 69
Здравейте,
МИМИ,прекрасна Фе.
Предполагам ,че ес Каранчик на тези кончета.
Следобед,  ще пиша повече.
Приятен ден Heart

# 70
Purple HeartPurple HeartPurple HeartЗдравейте момичета ,въпреки всичко пак сме с номинация за награда на Френски сапуненисериали на-добър  чуждестранен актьор,Вчера Бирсен Алтунташ/журналистка клюкарка ако ме питате мен/ писа за Неслихан Атагюл и думичка не спомена днес от продуценската компания на Ай Япъм съобщават и за номинацията на Бурак.
Както и да е да ви прекрасен деня момичета ще мси гледам Осман довечера аз.
сладурите ни
някой май-ще цепи дърва.До довечера момичета:revolving_hearts:

# 71
Привет, момичета!

Пуснаха снощи нов фраг на Алпарслан. Явно ФЕ- Акча ще играе двойна игра. Май влюбването ще й обърка плановете. Много пленителни ФЕ и Баръш, влизат добре в роля. Идеалната екранна двойка.

Много красиво са я облекли Акча хатун. Досега от дрехите й, най ме дразни червената премяна и шапката. Нещо ми идва прекалено претрупана и кичозна.

Хубав и слънчев ден!

# 72
Oтново съм на  линия.
Снощи при мен беше драма .Изгоря ми телевизора ,другия малък, а искам да гледам дебата и.....  лаптопа  на Романтични сериали даваше съобщение  за профилактика и накрая луднах и неуспях да пиша  и гледам някой от  преведените серии.Ще наваксам надявам се през почивните дни.

Съгласна съм  с  теб МИМИ , че Фарах и Баръш се чуесна екранна двойка и това се отразява и на гледаемостта  на сериала.За него ще коментирам в подробносто тези дни,а качулките  отиват еднакво  добре и на  Акча и на Алп.

Джил , и това е учила Фе през лятото да цепи дърва.
    А колкото до успеха на Неслихан в Париж , тези там анти , защо не казаха  , че ако не беше Бурак  , щеше да  
    забрави за нов стойностен проект с нейното умение само да реве.

Интересна  находка  за роднинското  обкръжение на Каран.Братовчедките и братовчеда.

И много стари приятели и колеги.

За сега лека  вечер милички.

И Фе се готви да си почива ....с Бу ,дано.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 20:20 от sebilMM

# 73
Привет, момичета!

Да пуснем в темата по едни съботни усмивки. Надявам се и работата им да върви така със смях и вдъхновение.

Новото селфи на ФЕ е доста интересно. Какво ли иска да ни каже, за къде се е приготвила така?

Приятна Събота на всички!

# 74
Purple HeartPurple HeartBlue HeartПривет и от мен съботно,слънчев уикенд прекрасен,да ви пусна едно моренцеи едни прекрасници заради които сме тук
Акча хатун
Да видим как ще ни изненада в понеделник
този цвят и отива повече сякъш,и без шапка направо е супер

Приятна вечер момичета,:revolving_hearts:

Общи условия

Активация на акаунт