Отговори
# 45

СЕБИ, това е моментно действие, но точно уцелено в снимката. Аз пък се радвам, че двамата имат такива отношения, а не стоят като статуи един до друг без да комуникират. Баръш е женен мъж от миналата година, а най-хубавото е, че също като ФЕ и Бурак си взе за съпруга дългогодишната си приятелка актриса. Колко красиви актриси минаха през него, имам в предвид във филмите му, но той като Бурак си остана верен на Гюспе, въпреки, че не е първа красавица. Възхищавам се на такива мъже. Журналистите ги питат нещо за Бурак и Каран и те се усмихваха, но не мога да разбера какво отговарят. Ако намери някой превод на интервюто им да пише.

А ето едно интересно видео как Баръш намигва на ФЕ, след което тя за кратък миг се сконфузва, когато разбира, че зад нея ги следи камера. Супер сладки са. Те първа очаквам доста спекулации за тях двамата, и от анти, и от прехласнати фенове. Да му мислят половинките им.

https://twitter.com/i/status/1459441273673244674

Хубава вечер!

# 46
МИМИ, ама и аз много се радвам на отношенията  м/у Фахрие и Баръш.

Това с намигването го хванах от раз , но реших да не разлайвам антите, ама го приех като  приятелска закачка.
И все пак Фе , пък и Баръш трябва да внимават , че Бу е страшен ревнивец.

Май това е най- хубавото за Фе ,която цели 4 години се беше отдала на сем. си ,а сега разбива представите на някой си ,че е  комплексарка.

Това , че и двамата имат прекрасни  половинки и се обичат, е прекрасно.

Чудесни  са любимците ни!

И двете семейства ще са щастливи от успеха на сериала ,а той е ......

Раздвоена съм, кой ми харесва и ми е по- интересен от двата сериала.Ще гледам да се справя най вече с имената .

Много дълга тази първа серия,близо три часа Едва я вмествам в дневната си програма.
  Така  в общи линии от видяното до сега -:

Войските тръгват , но начело е Сулейман .Попадат в засада и почти загубваха боя когато се появи  АлпАрслан и разгромиха  нападателите си .Взеха и пленник ,който изкаха да разпитат ,но той се оказа с отрязан език .Алп успя  да вземе една стрела  ,която счупи , помириса и разбра - не са  нападатели византийците.От техните племена е .
Притеснен е Сулейман, май той е на дъното на заговора.

М/у другото се разбира от съня на малкото момченце/Алп/ че той просто е орисан да е вожд и победител ,но докато засаждаха дръвчето с майка си бяха нападнати от византийците и майка му беше убита.Със стрел точна в целта  Алп успя да остави белег на челото на един от най- го  лемите  си  врагове   в момента.

Много сладка и влюбена двойка  са Хасан и жена му , която е бременна и му дава гривничка като талисман.
От разговора м/у Тургут и Алтуджан се разбира ,че тя не му е родила наследник и Алп и Сулейман са му племенници.

В лагера на руския император Евдокия/русата красавица/ иска да владее всички византийски земи.

Това е сцена от втора серия.

До утре с   още подробности от първа серия.

Последна редакция: сб, 13 ное 2021, 22:59 от sebilMM

# 47
СЕБИ, в темата за Баръш и Елчин, момичетата са пуснали линк на пъри епизод с превод на български.

# 48
Привет в неделя. Ще гласуваме нали.Трябва!

МИМИ  Hug  благодаря ти ,че писа за преведената серия Щях да изгубя два пъти повече време ако я бях изгледала с руски субтитри.
Много благодаря и на Албена , която е постнала линка с преведената серия.Flowers Hibiscus
Чудесно е да изгледаме първа серя преди  втората утре.

В то время как Акча, которая запечатала великие секреты в своем сердце, потрясена и потрясена истиной, которую она неожиданно узнала, для нее больше ничего не будет прежним.

Все взоры в стойбище прикованы к Акче, которую поймали, когда она опускала кинжал в сторону Чагры бея. Акча - невинная туркменская девушка, бегущая из Византии, или она ключ к коварному плану уничтожения сельджуков?

Последна редакция: нд, 14 ное 2021, 10:25 от sebilMM

# 49
Здравейте момичета много новини пак около нашата красавица,напук на всички анти тя уверено всъпва наново  по върховете,изгледах серията и аз Себи,ти си яразказала перфектно,много загадъчни неща има и предстои да се разплитат,да видим в крайна сметка Акча като каква ще ни я представят,все ми се струва че неможе да е дъщеря на византиец,но ще видим.
На кнофестивала перфектана,усмихната слънчева нашата Фе,с Бръш явно се разбират прекрасно,
За серията на Осман какво да кажа Себи е каала всичко,прекрасна игра ,отново на всички,тази серия беше на Осман и Малхун ,любов от нейна страна голяма и страх да не му се случи нещо,признателност и уважение от негова страна.Много силна сцена в пещерата.Все ми се струва че прилошаването на войните не е истинско ими се ще Осман да го е предвидил,оставиха ни с много въпроси за следващата серия,Дали няма Гонджа да оживее,тази каза че това е отрова и ако се вземат мерки навреме може да се спаси,незнам такова чувство имам.Тежко им на враговете сега,те ще имат страх защото го познават много добре.Мисля че ще се досети за предателството на слугинята на Малхун.защото когато каза за реликвата единсвения човек страничен беше тя.Това са мои догатки разбира се ще видим какво ще стане.
хайде сега и аз да ида да си дам своя глас дано да е за добро!Приятен ден момичета:revolving_hearts:Purple HeartPurple HeartPurple Heart

# 50
Привет, момичета в деня на вота!

Аз днес за съжаление няма да гласувам по независими от мен причини. Но силно се надявам вече този път да си струва всичко това.

Ах, каква красавица си имаме. Мъжете завиждат на Бурак, жените злобеят...

А ето този очарователен мъж ще се наслади на тази красота отблизо цял един сезон.

Приятна вечер!

# 51
Здравейте,

Гласувах и сега гледам Алп / Баръш в целия му блясък с български субтитри .
   Да се чуди човек как този блестящ и романтичен любовник в повечето му проекти Баръш  играе войн от най-висша класа - меч, езда , всичко му се отдава някак  леко.
Пак благодаря на Албена.
Момичетата от темата на Елчин и Баръш отразяват събитията около сериала на Фе по чудесен начин.Те там са доста повече от нас и намират повече време , а ние с тези два исторически сериала на Бу и Фе ще я закъсаме .Така мисля поне за себе си.

Не зная как е при вас но  като гледам събития, одежди ,дворци и палатки все едно са разменени вековете.
При Осман е някак по- бедно по древно , а при шелджуците по-модерно и олекотено.
      Може да се дължи на районите в Турция и тяхното икономическо развитие .

Трудно ще му е на Торгут да си избере приемник от един  от двамата си племенници.
  Сулейман силен войн , но търси подкрепа по нечестен начин, докато Алп е умен , силен и с верни хора и добри войни около себе си.

С огромно удоволствие  изгледах  първа серия на Алпарслан.
 Прекрасна игра на Баръш.
 Спокона, красива и благодарна   е Акча на бабата на Алп  -Акинай, която явно я взема  под крилце.Даже я облече с любимата си рокля от нейната младост.Фахрие без да се налага с нещо не остава незабележима .
Акча  с приготвените от нея мехлеми изправя на крака любимия кон на Алп , който спаси и нея .Странни умения и странна съдба има това момиче и хората блозко до нея го знанят.Успяла да избяга от византийците ,които искат да я вземат в робство,тя  попадна в ръцете на прекрасния Алпарслан.

Много ми харесват сцените м/у  Баръш  и Фахрие.Карат ме да им вярвам на всеки жест, всеки поглед.

И така....стана ясен големия предател- Бозан ,съпругът на сестрата на Алп, Шехвер.
  Всеки ,който знае нещо за него и плановете му е ......обезглавен.
  Провокаторите са от Газневидеите,т.е не от византийците и това го разкри Алп .Освен от стрелата ,той  разбра .

и че готвача се опита да ги  отрови.Освен страхотен войн  Алп е и умен и много прозорлив.

Голяма драма беше смъртта  на Хасан  и бременната му жена. Племенник на Тургут той стана и причина за обявяването на война м/у турци и византийци.

# 52
Здравейте момичета!!!

Ето тук ще се наслагват епизодите на Арпарслан Великите селджуци с български превод.

https://www.evropabgonline.com/alparslan?fbclid=IwAR0zgEe3EhDd2z … blzuSdtRl0ZVRGlqQ

Не съм изгледала новите епизоди още нито на Осман нито Арпарслан.Бях баба бавачка на двете си внучета и време за сериали никакво.Дано успея тези дни!

# 53
Здравейте, момичета!

Днес е денят на ФЕ.
Прекрасно стои до всеки мъж, а те са щастливци, че са до нея. Просто блести нашето момиче!

Акча хатун или Мария, ще разберем довечера.

КЕСКИ, благодаря за линка, ще ни трябва.

Хубав ден!

# 54
Следобеден привет момичета,

Струва ми се, че Фе съвсем съзнателно се облича в този модерен но малко скучен стил  когато не е с Бурак до себе си и не я упреквам, Така се постъпва, когато си красив и интелигентен , знаеш какво да кажеш  и много обичаш супруга си и не търсиш флирта.
Да Джил много е слънчева и това компенсира разголените рокли с големи цепки до бекините.

МИМИ, чакам наистина с нетърпение  серията довечера.
Извадила съм на списък имената на героите за да не си ги измислям както правя понякога , а с линка ,който ни изпрати Кески  Hug ще се справям далеч по- бързо .

БЛАГОДАРЯ ти Кески.

В новата серия  Алп ще се срещне с Диоген ,Ще бъде интересно.

Алп и Сулейман ще се бият рамо до рамо с враговете си.

Aкинай  мама Селжан при Осман.Изключителен образ,Доколкото разбрах е майка  на майката на Алп, но може ли да ги разбере човек  в началото когато всички са  мама, братко , сестра.....

И най -големият въпрос и в следващата серия и в серияла дали Акча е Мария /византийка/ която за нещо трябва да си отмъсти на турците?

Ами ако се влюби в Алп?
   Как  ще е планаи?

Do по - късно.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 19:18 от sebilMM

# 55
Revolving HeartsRevolving HeartsЗдравейте момичета в деня на Фе красавицата ни,уникална премерена възпитана всички добродетели ги притежава,двамата с Баръш се разбират чудесно и нека им на антите,да се пукат колкото си щът.
В очакване съм,искам да видя каква истинс ще разбере Акча,все ми се струва че от детството се познават с Алпарслан,може и да греша незнам ,но имам такова чувство.Себи и аз още немога да запомня имената на всички лека полека и това ще стане.Да се насладим на тази хубава двойка която се справя блестящо за сега ,и така да продължават и двамата го заслужават.[urlhttps://vk.com/feed?z=video-40525808_456242759%2F292326e1841a2de20e%2Fpl_post_-40525808_1145302[/url]интервю с Фе преди галата,сладурана .
Приятна вечер момичета за сега:revolving_hearts:

# 56

Приятно гледане!

# 57
Да си призная серията до сега е супер страхотен Баръш,страхотна Фе лечителка и окротителка на Вълци,много добра сцена с вълка и появата на Баръш,има си и врагове разбира се,немога да разбера всичко иска си превод но много доър каст на актьори,отвратителен Янис и пресметлив Диоген,другите още нищо,тази Мари като статуетка ми е някак няма развитие дано не е до края така.
Приятно гледане момичета!

# 58
Гледам с  голям интерес Серията.
Това е серията на Акча/Фахрие.
Показа невероятни лечителски качества , което озадачава предимно жените от племето,
 Издои вълчица и с млякото излекува  Чагра бей.
Разбра се  според мен ,  е  православна с този кръс  -ключ който изпусна в гората  и не успя да намери,Друг го е намерил обаче.
Чухме и прекрасния глас на Фе .
Изчезна ми  нета.

Последна редакция: пн, 15 ное 2021, 22:40 от sebilMM

# 59
Прекрасна серия до тук, пълна с много сцени с Фе. А тя играе великолепно.
СЕБИ и аз бях до тук. Телевизията ми изчезна. Дава някаква грешка. Не е от Интернета при мен.

Общи условия

Активация на акаунт