Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 592
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Сф
Сега се вижда картата в Метро апликейшъна,явно е било временен проблем,но нямам 500 точки,а само  66 от покупки. Някой получи ли тези 500 точки?
момичето което каза за Метро,писа - до 3 седмици ги начисляват.Щях да чета в приложението, обаче нямам време.

# 1 801
  • София
Нямам търпение утре за Куийнс.. миналата година ми беше голяма тръпка, първата ми игра с покупка.. дано е като миналата година 😄
П.С. Тогава теглеха към 10.30 - 11.00 сутринта някъде, надявам се и сега да е така!

# 1 802
И аз нямам търпение - много награди са и се надявам да спечеля Simple Smile

# 1 803
Миналата година бях с няколко участия за ваучер и ТВ, но греда. Дано тази година имам късмет.

# 1 804
  • ПЛЕВЕН
Миналата, година играта на Куинс ми бе първата от доста време. Имах много участия и в последното теглене ме огря. Така ми започна годината. Тази година наградите, са много повече и условията други и всички имат голям шанс за награда. Дано, всеки да  се похвали с награда!

# 1 805
Миналата година бях с няколко участия за ваучер и ТВ, но греда. Дано тази година имам късмет.
И аз бях така. От толкова много участия нито една награда. Дано тази година спечеля поне 1 ваучер от 50лв. Включих се с 2 участия.
Earth80 късмет и на теб ( ние с теб бяхме официално изхвърлени от системата за теглене 😄 )

# 1 806
Аз имам 122 чакащи и 18 одобрени Sad и аз искам много ваучер за сторител ,дано да ни одобрят, имам една калпазанка на 2г и докато спи 2 часа само снимах 😅отворих си доста работа всичко разхърлях🤷‍♀️ дано поне да си заслужава Simple Smile успех на всички

# 1 807
На коя страница са активните игри?

# 1 808
  • София
На коя страница са активните игри?
Ти сериозно ли? Да де.. то така е най лесно..

# 1 809
Куинс си мисля,че всеки вторник публикуваха печившите. Иначе наистина от 10 до 11 обикновено бяха качени.Не знам дали се бъркам,но имам такива спомени.Кока кола тази година май няма да имат игра с ваучери за Тефал.И те две поредни години април и ноември  я пускат,ама тази зима май ще пропуснат.

# 1 810
  • София
Lunatichka, ирите с ваучери на Тефал бяха две и двете бяха през пролетта. Не са имали игра с ваучери на Тефал по това време.

# 1 811
  • София
Lunatichka, ирите с ваучери на Тефал бяха две и двете бяха през пролетта. Не са имали игра с ваучери на Тефал по това време.
Аз пък мисля, че миналата година по това време, бяха ваучери за Емаг.. може и да бъркам..

# 1 812
Не мислех, че ще ми се случи, но ми свърши Интернет на телефона и сега е много бавен. Ако някои подарява да ме има в предвид. Абонамента ми е на виваком, имам предплатена на теленор.

# 1 813
  • София
Аз пък мисля, че миналата година по това време, бяха ваучери за Емаг.. може и да бъркам..
Ваучерите на Емаг, ако имате предвид играта в сайта, бяха след тези на тефал пак пролетта. По това време Кока Кола са нямали игра за ваучери извън приложенията им поне от 2017 година насам /от както играя/.

# 1 814
Много ме дразнят София Мел...публикувах нова рецепта, с грамчета, теглилки, глупости и пак е отхвърлена, този път и мейл не са ми пратили. Като влязох в профила видях, че не е одобрена.

Хайде дано е късметлийска тази седмица. Май само Куинс чакам аз, но съм и с една единствена бележка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт