Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 173
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 445
Идвам с новина- Сами Хосни и Тото са победителите! Grinning Кoй разбрал-разбрал. Grinning
Ее браво,бях заложила на тях. 😂 Обаче още нямам точки. Сигурно утре.

# 2 446
  • Сливен
Да,утре най-вероятно .Аз заложих каквото имах-Над 1000 и нещо .

# 2 447
И аз,но нали споменах,че ми бяха малко,така че пак нищо не очаквам. 😃 Стискам палци ти да се похвалиш! 🤗

# 2 448
  • Сливен
Така като гледам,на 1во място в момента има потребител,с 2000 и нещо.А,това ме навежда на мисълта,че с останалите  "жълтъци" е гласувано.

# 2 449
  • Под Слънцето
Някой да има изостанал скатан ваучер за Уишио от Прингълс? Искам да взема още един полет с парапланер. За да летим двамата.

# 2 450
Моля, Светла, която е заявила Мицеларна вода от Екопартнърс и очаква наградата си, да ми пише! Надявам се да чете тук.

# 2 451
Някой да има изостанал скатан ваучер за Уишио от Прингълс? Искам да взема още един полет с парапланер. За да летим двамата.
Аз имам, пиша на лични.

# 2 452
  • Тук и там
Тези от вас, които ползват приложението Tesserum, успявате ли да влезете? Днес не мога да достъпя профила си, иска ми потребителско име и парола? Аз разбира се, не си знам потребителското име /а парола въобще нямам спомен да съм въвеждала/. При опит да ползвам опцията "Забравена парола", не ми изпраща имейл с нова парола?!
От събота има проблем, явно нещо правят по сайта. Предполагам на 1декември ще го пуснат.
Като за добро утро ми дойде и наградката от Нескафе

# 2 453
  • Тук и там
Преди няколко дни напазарувах доста солидно, като купих сокове Куинс за играта. В последствие разбрах, че без да знам за игрите съм купила бисквити Престиж и комплект Нивея. Чудя се къде да играя. newsm78 Не искам да ми вземат бележката, а да се окаже, че през януари печеля от Нивея. Има ли вече получили ваучер от Куинс? Взимат ли бележките? Престиж май винаги искат бележка. newsm78

Можете да си извадите дубликат на бележките.
Бележката е от Била. Там дори на момента да извадиш дубликат, пак е с друг номер. А едва ли някой ще се мръдне след време. Simple Smile  Kато ги знам колко са любезни и отзивчиви ...

Сканираш бележката, ако евентуално спечелиш и проблема ти е решен. Simple Smile

# 2 454
И аз опитах днес да вляза в Тесерум, същата работа. Явно нещо правят.

# 2 455

Раниците в Coca-Cola App свършиха! Честито на спечелилите!

# 2 456
  • Сливен
В Петък заявих мицеларна вода от Еко Партнърс,днес вече е в офис на Спиди. Wink

# 2 457
току що ми донесоха ваучера на марети от ин тайм не искат касова

# 2 458
  • Тук и там
Нова Бразилия отново разпращат имейли. Проверете си пощите Simple Smile

# 2 459
  • София
За играта на Милка от утре кой е правилния сайт? На potursinejnostta. milka.bg има коледен календар.

Общи условия

Активация на акаунт