Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 173
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 430
# 2 431
  • Велико Търново
Куинс оправиха печелившите. Някой да се провери отново. Wink

# 2 432
Най-после счупих каръка! Не бях печелила от много, много месеци. Вчера следобяд регистрирах бележка за Куинс (първата ми в играта). Тъй като днес подписахме с ММ, нито във форума съм чела, нито за играта съм се сетила. И бях приятно изненадана, когато ми се обадиха, за да ми кажат, че печеля ваучер и да дам данни за доставка. Направиха ми "сватбен" подарък от Куинс. Joy А, дано съм счупила каръка завинаги.

# 2 433
Печелившите от играта на сосове "Кикоман" получихте ли потвърждение за получени данни ?

И аз се чудех дали ще ми върнат мейл, че са получили данните...нямам още...

# 2 434
Честито Ви подписване, дълъг и щастлив семеен живот Ви желая!
Аз да попитам, има ли игра на Ариел прах за пране? Чакам с нетърпение да обявят на Персил печелившите, ама напоследък като знам какъв карък ме е обзел....

# 2 435
# 2 436
  • София
Имам страхотно начало на седмицата с ваучер от Куинс, ще купя още сокове за 7 лева, за да участвам и за хладилник.
Къде мога да следя за игри с награди в Инстаграм и Фейсбук?

# 2 437
# 2 438
  • Сливен
"Между" сторитата-там излизат игрите в инстаграм. Wink

# 2 439
Тези от вас, които ползват приложението Tesserum, успявате ли да влезете? Днес не мога да достъпя профила си, иска ми потребителско име и парола? Аз разбира се, не си знам потребителското име /а парола въобще нямам спомен да съм въвеждала/. При опит да ползвам опцията "Забравена парола", не ми изпраща имейл с нова парола?!

# 2 440
И аз имам проблем с одобряването на Екопартнърс и реших да проверя в сайта. Там има някакво писмо протестират срещу министъра... нещо такова... Отнели са им разрешителни те за работа.... Май ще трябва да ги прежалим..... Жалко за усилията.

# 2 441
Къде, във Фб ли има писмо? Защото на телефона сега ми се отваря нормално.

# 2 442
  • Сливен
Като почнете така да внасяте смут...Има писмо в сайта има,но не и във Фейсбук. Wink

# 2 443
  • София
От Екопартнърс заявих награда в събота, но тъй като не получих имейл от тяхна страна, им писах във ФБ. Това ми върнаха като отговор.
Здравейте, отнема до 3 работни дни след направената заявка да се свържем с Вас, за да ни предоставите адрес за доставка на наградата. Събота и неделя са неработни дни за нас и няма как в тези дни да получите имейл от наша страна.
Предполагам същото се отнася и за одобряването на кодовете.

# 2 444
  • Сливен
Идвам с новина- Сами Хосни и Тото са победителите! Grinning Кoй разбрал-разбрал. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт