Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 161 147
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 165
Ще се включа отново в Анна. Искам пресата, вече имам нужда и от нов сешоар, но като се сетя предния път с колко участия бяхме и аз и ММ... и малко губя надежда. Но все пак ползвам продуктите и ще си опитам късмета.

# 166
  • Тук и там
И аз ще се включа в играта на Анна. В миналата ударих парфюма, сега ще си пробвам късмета.

# 167
  • Плевен
Миналия месец в Mömax имаше игра - "Въпросник с награди" и наградите бяха:
Дъска за сирена;
Сет от 6 (шест) чаши;
Сет съдове за печене;

Сега в актуалния линк за играта
https://moemax.bg/kuhnyata-na-mia?fbclid=IwAR2Dp2m8hTspmeTBK2mSF … jZrYXDeuqIoR74T_0
 няма обявени печеливши, нито пише евентуално и кога ще ги обявят. Няма и какви са били правилата и сроковете на играта. С две думи - Няма Нищо!
Само най-отдолу се мъдри това:
Участието в кулинарния въпросник приключи!
и до там....Frowning1

Въпроса ми е, може ли някъде да се видят печелившите, ако са обявени и какви са били сроковете?

# 168
  • Сливен
Който търси намира. Simple Smile

# 169
  • Плевен
@сикрет
Благодаря!

# 170
Защо в правилата на Нутела пише , че само НЕодобрените бележки ще бъдат осведомени с мейл ??? Нещо не разбирам ...

# 171
Пращат и на одобрените.

Да ви кажа за Коледния календар на Метро - взех един, колкото да се включа в томболата, ама миналата година беше по-добър. Бонбоните с пълнеж бяха от по-евтиния тип, но все пак по-вкусни от тези формички. Нищо против вида им - симпатични са, но не са вкусни.
Не ги наричайте "марципан", марципанът е бял и се прави от бадеми. (пиша, го защото си знам, че ще има такива реакции, в които бонбоните ще бъдат наречени марципан).

# 172
Получих си и активирах картата от София мел,странно че има 105 лева в нея.Смятам да я похарча в скоро време 😁

# 173
Пращат и на одобрените.

Зачудих се , защото така и не получих мейл , а регистрирах преди седмица и половина 🙄
Явно изобщо няма да бъда включена 😆

# 174
И аз се включих инцидентно в Нутела в неделя (нямах намерение, но така се случи) - не ми изписа съобщение за успех, като качих бележката, но по спомен май това коментирахте тук и чаках имейл. Grinning Но нямам нищо и аз. Писах на office@redlion.bg и се оказва, че изобщо нищо няма. Бързо отговориха поне. Нещо не им е наред сайта, но здраве да е.
Пак да питам за Либрес - даде ли ви успех при изпращане на данните за наградата? Едит: Писах им и на тях за всеки случай, че на планера се зарадвах. Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 12:52 от Yellow Rose

# 175
Значи в КК ме няма с 2 участия бях за целия период събирани чрез закупуване на продукт,но като гледам някой е прекалил с алчността,та шанс е нямало така или иначе.Никога не играя с цел продажба и не играя за награда, която няма да ползвам.Явно са малко мислещите като мен.И мечетата не оставиха за децата-там егоизмът ми идва в повече(аз зарадвах моите момиченца с един).Жалка и деградирала нация сме 😞В очакване на нападение съм от защитниците на тази пошлост,но няма да има коментар от моя страна!Адмирации за честно играещите,иска ми се да вярвам,че сме повече🍀

# 176
От Нутела мейла с номера на бележката ми е този( пиша го не за да се отговаря на него, а да не би да се изтрие по погрешка..)
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 14:12 от denyil

# 177
На този тип имейли no-reply@publicis.bg - не може да се праща отговор. Аз взех office@redlion.bg от правилата, а на Либрес намерих на Петя от предни игри, че и техния е noreply@promolibresse.bg за наградата.

# 178
  • Сливен
Чудих се,от коя игра теглят днес и преди малко се сетих-Кауфланд.Ама си мисля,че те първо изпращаха съобщение и след това качват списъка.

# 179
  • Тук и там
Чудих се,от коя игра теглят днес и преди малко се сетих-Кауфланд.Ама си мисля,че те първо изпращаха съобщение и след това качват списъка.
Звънят по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт