Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 481
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 130

Пристигна Мотото - много съм доволна, хич не искам Нова Бразилия Yum
Носи ги Лео Експрес - сверява номера, продукта, взима си касовия бон и се попълва  ПППротокол с 3 имена и телефон Wink

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:06 от ֍_ ҉ _Boby_֎_۞_֍

# 2 131

От кварталния магазин.

# 2 132
Тази игра на финиш дали е пускана?
https://finish-promo.bg/

# 2 133
  • Тук и там
Някой да им апроблем с регистрация в Куинс? Все ме връща на редактиране на профил, като тръгна да редактирам, дава ми грешен имейл, чудна работа Simple Smile
И аз имам същия проблем.
Айде четете бе хора, баси, само пълним темата с излишни коментари!

Точно на това питане е отговорено, че трябва да се въведе офис на Спиди.

Трябва да се смени имейла. Явноа един път си влязла с имейл, а друг път от фб, затова дава така.

# 2 134
  • Тук и там
В това приложение Кашикари сканирах няколко банкноти   но нямам съвпадения. В правилата пише ,че тези банкноти могат да участват и при следващи ежедневни и седмични томбола.Трябва да ги пазя  ли тези регистрирани банкноти  при евентуална печалба ?Моля някой , който е участвал да ми разясни.

Играта е неактивна в  момента, очаква се в близко време да я пуснат. И да, трябва да пазиш регистрираните банкноти. Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 09:48 от Ка Тя 644548

# 2 135
  • Бургас
Направо се чудя как не са пуснали маски, дезинфектанти за малки награди в игрите, хем евтини, хем актуални.... Чакам брандирани маски 🤣🤣🤣

# 2 136
А имаше в някаква игра на витамини награди маски много тъпа награда по зле няма накъде.

# 2 137
На бас, че четат тука повечето ,, пускачи” на награди, и ще пуснат сега нещо такова. 🤣🤣🤣

# 2 138
И аз искам маски. Нямам платнена маска - карам си с хартиени, но не би било лошо да дадат (ако може по-качествени) - нещо с интересна шарка, за предпочитане без лого (не съм футболист, че да нося лого на лицето си).

# 2 139
  • Sofia
Аз маски не искам. Който чете искам награди куфари, тротинетки, мултикукъри/фраери/прахосмукачки, роботи и всякакви кухненски неща, както и ваучери - като тези на Куинс Simple Smile или за Емаг и Озон Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 10:25 от vaflichka

# 2 140
Аз имам предвид да заменят чашите и ключодържателите с маски, а не мултикукърите.
Ако Кока Кола даваха маска с коледен мотив, вместо метална кутия, щеше да е добре - имам си кутии от предни промоции.

# 2 141
Ваучерите за Ориндж могат ли да се комбинират? В смисъл, да се ползва повече от един за една поръчка, някой пробвал ли е?

# 2 142
Някой поръча ли бандана от banditto headwear с кода от Екопартнерс, има ли ограничения какво да поръчаш, доставка има ли

# 2 143
Ех, пак няма бонус за мен в осмиците, нищо че неведнъж съм депозирала... и съответно губила. Joy Поне мрънкането ми от вчера подейства и след малко комплектът на Dove ще е при мен. Heart Eyes

# 2 144
Въпрос към получилите комплект Dove от форумната игра- условието е да попълним продуктова анкета, да дадем обратна връзка. Очаквах да има "упътване" в пратката, където да е пояснено. Ако някой знае...? Съвестно ми е, че не съм предприела нищо, а получих дезодорант и стик.

Общи условия

Активация на акаунт