Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 503
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 100
  • София
Купих Персил от Кауфланд, но бележката няма УНП номер, а точно този номер искат при регистрацията. Как процедирате? Спомням си, че коментирахте това преди, но тогава не мислех да участвам и не съм обърнала внимание. Чакам си чашите от Мото и поръчка от Емаг с ваучера от КК. Да знаете, че може във ваучера да влезе и доставката. Аз имам да доплащам само 0.68 лв.
Пишеш номера долу в ляво.
Благодаря💓

# 2 101
Купих Персил от Кауфланд, но бележката няма УНП номер, а точно този номер искат при регистрацията. Как процедирате? Спомням си, че коментирахте това преди, но тогава не мислех да участвам и не съм обърнала внимание. Чакам си чашите от Мото и поръчка от Емаг с ваучера от КК. Да знаете, че може във ваучера да влезе и доставката. Аз имам да доплащам само 0.68 лв.

Къде точно видяхте, че искат УНП номер? Аз във формата виждам поле "Касов бон/фактура".

# 2 102
ioni_666 Сигурна ли си за наградата?Защото във Фейсбук групата,имаше игра  "Оставете ни коментар под този пост и може да спечелите 1 от 7 NIVEA Адвент Календара. Печелившите от играта ще изтеглим на 25.11 (четвъртък). 🤩 "
Да, Нивеа ги публикуваха в групата. Това е играта от последната кутия. 25 победители има.

# 2 103
Аз пробвах да се свържа неуспешно. Та се чудя дали ще ми се получи на мен или да не се занимавам..

След малко по-грубо разяснение,бележката ми е одобрена от Киндер.И аз си получих ваучерите от Куинс.От НБ ми писна.Всяка седмица  играя с по 2 бележки и нищо

# 2 104
Здравейте искам да ви питам нещо малко встрани от игрите .искам да си поръчам две неща от Емаг и за двете ми начисляват доставка .,нали е една поръчка ,така ми излиза доставката 10 лв  .мога ли някак да я намаля .благодаря  предварително ако някой иска да ми отговори.

# 2 105
Някой да им апроблем с регистрация в Куинс? Все ме връща на редактиране на профил, като тръгна да редактирам, дава ми грешен имейл, чудна работа Simple Smile
И аз имам същия проблем.

# 2 106
Някой да им апроблем с регистрация в Куинс? Все ме връща на редактиране на профил, като тръгна да редактирам, дава ми грешен имейл, чудна работа Simple Smile
И аз имам същия проблем.
Айде четете бе хора, баси, само пълним темата с излишни коментари!

Точно на това питане е отговорено, че трябва да се въведе офис на Спиди.

# 2 107
  • Благоевград
ioni_666 Сигурна ли си за наградата?Защото във Фейсбук групата,имаше игра  "Оставете ни коментар под този пост и може да спечелите 1 от 7 NIVEA Адвент Календара. Печелившите от играта ще изтеглим на 25.11 (четвъртък). 🤩 "
Да, Нивеа ги публикуваха в групата. Това е играта от последната кутия. 25 победители има.

Може ли да споделите имената на печелившите? Групата е затворена и няма възможност да се видят. Благодаря!

# 2 108
  • Сливен
ioni_666 Сигурна ли си за наградата?Защото във Фейсбук групата,имаше игра  "Оставете ни коментар под този пост и може да спечелите 1 от 7 NIVEA Адвент Календара. Печелившите от играта ще изтеглим на 25.11 (четвъртък). 🤩 "

Значи,това са победителките,от играта с последната кутия-продуктите за лице + несесера. А играта ,за  7 NIVEA Адвент Календара  ,все още не са публикувани печелившите.Аз така разбрах. Simple Smile

signora_tina Щом Ви дава,че групата е затворена,значи не сте посланничка? Thinking Няма как да споделя имена,защото това са Instagram профлите на спечелилите. Както по-горе написа друга потребителка," Това е играта от последната кутия"-тоест ,тези които получиха продукти,изпробваха ги,дадоха мнения и отзиви,и сега бяха изтеглени 25 печеливши. С една дума-ако сте получила последната изненада от тях,ако сте в групата,където сте изразили мнението си и в Инстаграм също така,участвате в избора на 25те печеливши.

Последна редакция: ср, 24 ное 2021, 19:59 от сикрет

# 2 109
Здравейте искам да ви питам нещо малко встрани от игрите .искам да си поръчам две неща от Емаг и за двете ми начисляват доставка .,нали е една поръчка ,така ми излиза доставката 10 лв  .мога ли някак да я намаля .благодаря  предварително ако някой иска да ми отговори.
Получава се така, защото сте си избрали продукти, които се предлагат от различни фирми.

# 2 110
Кой ден от седмицата "купувате" участие в играта на Queens?

# 2 111
Кой ден от седмицата "купувате" участие в играта на Queens?
Всеки ден😂😂😂.Пием доста сокове вкъщи и на работа🤪
Делфинче,пиши им пак.Два пъти досега им писах и двата пъти ми отговориха бързо(на следващия ден).Първият път питах защо сумата се закръглява до лев е ми отговориха,че щом и стотинкине сигнат лев,автоматично ще се преизчислят.Вторият път е за проблема с номера на бележката.

# 2 112
  • София

Ако са от различни продавачи/партньори на емаг,нормално е да са 2 доставки.Просто се изпращат от съвсем различни места.

# 2 113

Къде точно видяхте, че искат УНП номер? Аз във формата виждам поле "Касов бон/фактура".
И накрая на "Касов бон/фактура" има "?"
Там като кликнеш е посочено какво да се въведе. Ако не бях прочела тук щях да въведа номер на касовата бележка.

# 2 114

И накрая на "Касов бон/фактура" има "?"
Там като кликнеш е посочено какво да се въведе. Ако не бях прочела тук щях да въведа номер на касовата бележка.

Аха, изобщо не съм го гледала това допълнително инфо, при положение, че в 99% от игрите се въвежда номера на касовата бележка, а само при някои като Лили и не се сещам други кои в момента имат този УНП, не го умувам много и си попълвам номера на касовата бележка.

Общи условия

Активация на акаунт