Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 506
  • 2 541
  •   2
Отговори
# 2 085
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз исках да си изтрия профила в този панел, защото не ми се занимава и изтрих приложението, но няма никъде такова нещо, как да го закрия?!
Иначе и на мен бяха звъняли 2 дни след като го изтеглих, но тогава им казах, че нямам време.

# 2 086
Това приложение  Cashikari го изтеглих. Действително търсиш цифри в серийни номера на банкноти. И има две игри - една в която търсиш 5 цифри и една за 7 цифри. Само, че на мен ми изписа, че в момента не се теглят награди и приложението било в процес на разработка...Вие кога последно сте печелили?

# 2 087
  • Сливен
ioni_666 Сигурна ли си за наградата?Защото във Фейсбук групата,имаше игра  "Оставете ни коментар под този пост и може да спечелите 1 от 7 NIVEA Адвент Календара. Печелившите от играта ще изтеглим на 25.11 (четвъртък). 🤩 "

# 2 088
Здравейте,
Може ли печелившите на Нивеа за календара?

# 2 089
Като казахте за GFK панела, аз пък нали попълвам дневници на хартия, та форумка от тук ме препоръча и за приложението. Та не получавах кода и им писах, но след като им писах взех че получих код, преди да ми отговорят.  И започнах аз. Попълвам си близо 5-6 дена и ми звънят да ме питат какъв е проблемът. Казвам им аз, че вече попълвам и ми искат те номера на домакинството. Казвам го аз - при тях нищо не излиза, че попълвам. Проверяват мейл, телефон и пак нищо. Накрая споменавам, че аз попълвам хартиени дневници и се разбира защо не им излиза информация. Ама как така! Ама не можело и двете. Хахахаа
Зарязах приложението. Не че ми беше по-лесно. По принцип трябва да е по-лесно, но на мен с хартията ми е в пъти по-лесно. Снимам си покупките, събирам си бележките, сядам когато ми е удобно, ден преди срока, попълвам и изпращам.

Включвам се още веднъж в Персил, ама чак сега се усетих, че от веригата, от която купувам, има и игра със скреч карти и забравих да си искам. Свърши вече.

# 2 090
  • Сливен
Здравейте,
Може ли печелившите на Нивеа за календара?

Те са в групата #DareToWOWandCare и са публикувани Instagram профилите,на спечелилите. Simple Smile

# 2 091
  • пловдив
И аз не съм получила форумната игра дав,
И отговор нямам когато ти изпратих данните

# 2 092
  • Сливен
Играта на Nestle и Kaufland ,е качена.

# 2 093
В това приложение Кашикари сканирах няколко банкноти   но нямам съвпадения. В правилата пише ,че тези банкноти могат да участват и при следващи ежедневни и седмични томбола.Трябва да ги пазя  ли тези регистрирани банкноти  при евентуална печалба ?Моля някой , който е участвал да ми разясни.

# 2 094
И аз нямам код. Тя гледа нещо там,уж били пратили,аз не помнех изобщо. Мога да ти кажа от какъв номер звъняха,ако ти се занимава да звъннеш.
Някой изобщо сканира ли кодове за този панел?

Аз попълвам, но от няколко седмици само. За сега всичко е наред, получавам си точките всяка седмица и не съм имала проблеми с получаването на QR кода. Надявавам се да не ми писне преди да стигна до заявяване на награда.

# 2 095
Една игра на Розали за награди от филма "Енканто":
https://novini.rozali.com/zvezdi-na-pricel/spechelete-s-filma-enkanto.html
И на Престиж за рецепти:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4332358730214256& … ndroid_speed_dial

# 2 096
  • гр. Кюстендил
Нова игра на Нивея с покупка на подаръчен комплект - не видях да е споделяна, извинете ме, ако съм се повторила все пак Simple Smile
https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/koleda-2021 -  СПЕЧЕЛИ ЧАСОВНИК, ДЖОБЕН ПРИНТЕР ИЛИ ФОТО КНИГА С NIVEA

# 2 097
Кода на Нестле Чириос персонален ли е или отново са еднакви на гърба на кутията? Майка онзи ден купила 5 кутии и на нито една няма код.

# 2 098
  • София
Купих Персил от Кауфланд, но бележката няма УНП номер, а точно този номер искат при регистрацията. Как процедирате? Спомням си, че коментирахте това преди, но тогава не мислех да участвам и не съм обърнала внимание. Чакам си чашите от Мото и поръчка от Емаг с ваучера от КК. Да знаете, че може във ваучера да влезе и доставката. Аз имам да доплащам само 0.68 лв.

# 2 099
Купих Персил от Кауфланд, но бележката няма УНП номер, а точно този номер искат при регистрацията. Как процедирате? Спомням си, че коментирахте това преди, но тогава не мислех да участвам и не съм обърнала внимание. Чакам си чашите от Мото и поръчка от Емаг с ваучера от КК. Да знаете, че може във ваучера да влезе и доставката. Аз имам да доплащам само 0.68 лв.
Пишеш номера долу в ляво.

Общи условия

Активация на акаунт