Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 461
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 145
Въпрос към получилите комплект Dove от форумната игра- условието е да попълним продуктова анкета, да дадем обратна връзка. Очаквах да има "упътване" в пратката, където да е пояснено. Ако някой знае...? Съвестно ми е, че не съм предприела нищо, а получих дезодорант и стик.

По някое време, примерно след 2 седмици ще получим имейл с линк към анкета или с покана да оставим мнение в темата. Все пак трябва да тестваме продуктите, преди да дадем обратна връзка.

# 2 146
Предполагам, че анкетата ще дойде по-късно, дават ни тестов период. Аз техните продукти си ги ползвам непрекъснато и то точно тези, така че мога веднага да дам отзив.

# 2 147
Някой поръча ли бандана от banditto headwear с кода от Екопартнерс, има ли ограничения какво да поръчаш, доставка има ли
Аз, но вчера ги питах дали е заявена наградата - казаха, че се е отчело в системата им - т.е. заявена, но още не е одобрена. Тези бъфове в Лидл са по 5 лева (видях в новата брошура), не знам как са измислили такива цени...

# 2 148
  • София
Ех, пак няма бонус за мен в осмиците, нищо че неведнъж съм депозирала... и съответно губила. Joy Поне мрънкането ми от вчера подейства и след малко комплектът на Dove ще е при мен. Heart Eyes
Защи да няма, мисля, че е за всички, които са депозирали. По едно време бяха изчерпани, но пишеше да се проверява на всеки час и заредиха наистина пак. Аз получих пет врътки, но нищо не изкарах от тях. 😁

# 2 149
Тъкмо щях да се едитна - пусна ми 8 въртки. Спечелих 80 стотинки и доволно ги опуках. Sunglasses
Вчера някой участвал ли е в 20%cashback? Какво представлява? Изпуснала съм го.

# 2 150
  • Благоевград
Къде се публикуват форумните игри? До сега само тази на Дав открих случайно. В различните раздели ли се организират?

# 2 151
Къде се публикуват форумните игри? До сега само тази на Дав открих случайно. В различните раздели ли се организират?

https://www.bg-mamma.com/?topic=856707.new#new

# 2 152
Спечелете и тествайте 1 от 100 Sensibio Defensive: https://www.naos-space.bg/testvai-produkt?utm_source=newsletter& … io_Defensive_test

Спечели NIVEA Крем в опаковка от 150мл: https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/nivea-creme-giveaway

Последна редакция: чт, 25 ное 2021, 12:13 от Yo_Ana19

# 2 153
Подхлъзнах се и аз да депозирам в 8888, но за първи път в банков превод. Някой има ли идея след колко време се появяват в акаунта? Дръпнати са от сметката, а вече минаха 3-4 ч депозит в сайта няма. За първи път депозирам тук. При 7777 пусках от кештерминал и ставаше почти веднага.

# 2 154
Пристигна ми гривната от Скаутите.

# 2 155
Най-накрая заявих ваучер за сторител, написах имейла на мъжа ми да го изненадам, въпроса ми е до колко дни да го очаквам,от правилата разбрах до 10дни но предполагам по-бързо

# 2 156
Чашите на Мото са страхотни, до тук все не мога да ги спечеля.
Аз искам игри с Мултикукъри, прахосмукачка, домакинска посуда и всякакви кухненски пособия. Не че някой ме пита, но да си кажа ако четат тук организаторите на игри Simple Smile

# 2 157
Най-накрая заявих ваучер за сторител, написах имейла на мъжа ми да го изненадам, въпроса ми е до колко дни да го очаквам,от правилата разбрах до 10дни но предполагам по-бързо

При мен дойде в рамките на деня, в който го заявих, но може би съм имала късмет.

И аз много искам на Мотто чашките, но за сега никакъв успех. Мрън,

# 2 158
  • София
Четвърти работен ден чакам заявена награда от екопартнърс. Поне някакъм мейл да пратят. Междувременно не ми дава да заявя друга, въпреки че имам предостатъчно одобрени кодове. Доста съм разочарована.

# 2 159
При мен е същото. Може би трябваше да избера друга награда, но бях любопитна за банданите.

Общи условия

Активация на акаунт