Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (116) - ноември 2021

• 160 199
  • 2 541
  •   1
Отговори
# 2 400
  • София
Знам, че тук сте царе на разкриването на непознати номер. Имам пропуснато повикване от 0882198275. Опитах с търсачката и ми излизат някакви подозрителни сходни номера. Не мога да върна обаждане. Само бучи. За момента нямам отчетени разходи по сметката. Тотален шах.
За протокола - няма ме в Куинс, но се радвам, че Станимир е счупил каръка🙂

# 2 401
  • Пеликания
Така ли излизаше ако сте спечелили от Queens? Защото не се видях в списъка Grinning
Скрит текст:

# 2 402
  • при късмета
Така ли излизаше ако сте спечелили от Queens? Защото не се видях в списъка Grinning
Скрит текст:
Не. Вместо "твоето участие", трябва да има "спечелени награди" или нещо такова

# 2 403
  • Пеликания
Ааа добре, че се притесних че съм спечелила Joy

# 2 404
Аз да си кача победителите от книгите (https://cineboom.bg/cinebook/).
Крайно време е някой тук да се похвали с книжка от тази игра. Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
„Леден гамбит“ - dino…@….bg
„Колелото на времето“ - dink…….@…..com
„С дъх на канела“ - di_s…….@….bg
„Най-доброто в мен“ - ina_1….@….bg
„Сивият“ - hari………@……com
„Мъглата“ - teqk…….@……com
„Сушата“ -  ros_…….@….bg

# 2 405
  • Велико Търново
От двете тегления на Куинс има повтарящи имена. Не е ли по една награда на човек или е неограничено?
******4227   Борислава   Ваучер Sodexo на стойност 50 лв.
******3367   Таньо   Ваучер Sodexo на стойност 50 лв.

# 2 406
От толкова коментари с отчет кой спечелил и кой не, не успявам да върна назад и да видя какво се случва при заявена награда от Еко Партнърс- идва ви мейл, в отговор на който да впишете данните си за доставка или излиза директно регистрационна форма за попълване на данни?

# 2 407
От толкова коментари с отчет кой спечелил и кой не, не успявам да върна назад и да видя какво се случва при заявена награда от Еко Партнърс- идва ви мейл, в отговор на който да впишете данните си за доставка или излиза директно регистрационна форма за попълване на данни?

Отговаря се на имейла с данни за доставка.

# 2 408
Мисля, че телефоните на Таньо са от групата на една Екатерина, на която мейлите бяха d.dimitrovaigri1,  igri2 и така до безкрайност.

# 2 409
От двете тегления на Куинс има повтарящи имена. Не е ли по една награда на човек или е неограничено?

Мисля, че на теглене беше по един ваучер, но може и да се лъжа. Аз до сега не съм печелила от Куинс. Тази седмица късметът ми е пак същия. Но има хора дето всяка седмица печелят. Да помрънкам малко та дано другата седмица и аз имам късмет. Стига само вируса да ми е на късмет, искам и нещо друго!:sweat_smile:

# 2 410
  • Велико Търново

Мисля, че на теглене беше по един ваучер, но може и да се лъжа. Аз до сега не съм печелила от Куинс. Тази седмица късметът ми е пак същия. Но има хора дето всяка седмица печелят. Да помрънкам малко та дано другата седмица и аз имам късмет. Стига само вируса да ми е на късмет, искам и нещо друго!:sweat_smile:
Да, по една награда от вид е. Сега видях в правилата.

# 2 411
Earth80 пробвай да добавиш номера във вайбър или директно в гуглето.
И аз да помрънкам с доста бележки ме няма в Куйнс, иначе към въпроса четох 10 пъти правилата и ако не са променени пишеше САМО по 1 от вид за целият период.

# 2 412
  • София
И аз играя в книгите, но ме няма. Изтеглили са обаче в DM за тест на Персил, печеля, тъкмо исках да сменям праха за пране.

# 2 413
  • София
Earth80 пробвай да добавиш номера във вайбър или директно в гуглето.
И аз да помрънкам с доста бележки ме няма в Куйнс, иначе към въпроса четох 10 пъти правилата и ако не са променени пишеше САМО по 1 от вид за целият период.
През Вайбър нищо не излезе. През Гугъл не знам как става.
Явно ще остане мистерия.

# 2 414
  • у нас

На Таньо ги виждам различни цифри /двете седмици, на Борислава са едни и същи.

Общи условия

Активация на акаунт