Пушихте ли докато бяхте бременни?

• 37 203
  • 570
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Възхищавам се на тези мами, които са успяли да спрат пушенето - наистина искрено БРАВО, точно защото аз не успях!
Запалих се от начина, по който левскарката се изразява за нас, пушещите - няма право на такива класификации, мисля че ще се съгласиш.
Желая на теб и всички пишещи в темата много здраве, късмет и весели празници!  bouquet
Момичета, ако можете спрете да пушите, наистина ще е по - добре! Hug

# 181
Да ме прощават тези, които лично съм засегнала, просто се трогнах от високия процент на неотказалите цигарите! Разбира се, че нямам право да коря когото и да било, това е въпрос на личен избор и даже Ви прави чест, че намирате сили да си признаете за тази си слабост да пушите по време на бременност! И все пак не се извинявам на никого- ГРОЗНА ГЛЕДКА СИ Е ПУШЕЩА БРЕМЕННА!

# 182
  • София, Лагера
Спрях веднага, щом разбрах, че съм бременна. Очаквах да започне да ми става лошо от цигарен дим, но напротив . Пуши ми се много и до ден днешен, но не пуша...  Cry

# 183
Отказах цигарите в момента, в който разбрах, че съм бременна (все още не пуша).

# 184
  • Пловдив
Аз, както писах по-напред не съм пушачка и не съм била поставяна пред избор дали да спирам цигарите или не. Възхищавам се на майки, които са го направили. Но се възхищавам и на майки, които си признават, че са пушили. Защото имам познати, които знам , че са пушили, виждала съм ги, дори две от тях пушеха по половин до една кутия на ден, а сега се правят на свети води ненапити и твърдят, че никога докато били бременни не са палели цигари. Това особено много ме нерви. А в подобен като нашия форум да си признаеш че пушиш наистина си е много смела постъпка   bouquet

# 185
 EmbarassedПушех,а и сега пуша.Явно за всичко друго мога да съм инат,но нямам воля да откажа едни циграи #Cussing out

# 186
  • София
Да ме прощават тези, които лично съм засегнала, просто се трогнах от високия процент на неотказалите цигарите! Разбира се, че нямам право да коря когото и да било, това е въпрос на личен избор и даже Ви прави чест, че намирате сили да си признаете за тази си слабост да пушите по време на бременност! И все пак не се извинявам на никого- ГРОЗНА ГЛЕДКА СИ Е ПУШЕЩА БРЕМЕННА!
Грозна или красива гледка, това е положението. Гледай си твоя живот и недей да се трогваш толкова много. Нищо няма да постигнеш освен да налееш масло в огъня. Нали си представяш как някой ще спре да пуши, само защото ти смяш, че пушеща бременна е грозна гледка?!!

# 187
Незнам как въобще може да Ви мине през ума определението "красива гледка"!И въообще как е възможно толкова много лекомислени жени! И между другото - без въобще да се гордея,  ще вметна, че бях пушачка преди да забременея!

# 188
не съм пушила, но никога не съм била сериозна пушачка. въпреки това обаче ми се искаше от време навреме да дръпна по една цигарка. въздържах се.

# 189
Никога не съм пушила, но като бременна - още по-малко! Бягах от всяко място, където бих могла да вдишам цигарен дим.

# 190
Тези теми са в повече на този форум, не мислите ли Thinking....
Не съм пушила през първата си бременност, не пуша и сега пуших преди да забременея .....повдига ми се от цигарен дим в заведенията, но какво мога да направя?...просто избирам да не ходя на такива места...
В анкетата няма да гласувам поради насищането ми от такива теми..аман...и все скандали стават...
Всеки има право да си живее живота както си избере....
Едно е ясно...нито един пушач не се съобразява с непушачите...
Най-отричащите този вреден навик са именно бившите пушачи, според мен Naughty

Никога не съм пушила, но като бременна - още по-малко!
ммдааа Crazy

# 191
Пушех до края на 4-ти месец

# 192
Наистина съм склонна да споря с всяка бременна, която пуши! Не съм имала за цел да коря когото и да било, просто това е скромното ми мнение! За мен е допустимо човек в някои ситуации да е лекомислен, когато поема риск- (например когато скача с бънджи), но да знаеш, че пушейки излагаш бебенце на риск си е чиста проба лекомислие! Извинете ме, няма повече да участвам в тази тема!

# 193
спрях ги преди да забременея.

# 194
И преди да забременея не пушех много но неможех да ги спра изцяло. След като разбрах че съм бременна(1 месец след като съм забременяла) ги спрях напълно и незнам как не ми се и пуши.

Общи условия

Активация на акаунт