Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 59 002
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро!

Селесте, стискам палци да е нещо безобидно и банално при Марто. Изненадах се, че Вики ходи просъствено на училище. Моите деца и племенниците в Пловдив нали са вкъщи и реших, че всички са така.
Деси, да минава бързо на твоя мъж, дано на вас ви се размине.
И аз с болки. Пробвахме вчера по-лек вариант, ама не се получава явно и днес ще ходя да ми умъртвяват нерв на единия зъб.
И моята коса е за боядисване, имам израснало доста. Отлагах, че и косопад боря в момента, ама вече трябва да ходя при фризьорката.
Относно почистването на лице - по препоръка на Мари взех на дъщеря ми продукти на CeraVe и при нея имаше ефект, пъпките намаляха.

Хубав ден! 

# 211
Деси, леко да минава!
Каката ни е онлайн на ротационен принцип от днес. Кирето е най-щастлива от факта.

# 212
  • дядовата ръкавичка
Буби, честита нова малка принцеса Теа! Щастлива баба си ти Simple Smile

Бързо оздравяване на болните!

Аз чакам за една интервенция. Дано да е скоро и да ме пускат да си ходя.

# 213
Селесте, дано Марто днес се подобри и не ви създава грижи.  Отказът му да се изплюе ме разхили подобаващо.
Айяла, стискам ти палци да стане бързо и както искаш.
Рей, леко да мине при зъболекаря.

# 214
  • Germany
Деси, леко да го изкара мъжа ти!
Селесте, да се оправя Марто!
Успах се. Не знам дали е за хвалене или за оплакване Simple Smile Сега пия бързо кафе и влизам на курса, че днес ще правим тест. Добре, че ще е след почивката, че иначе щях да го пропусна.
Хубав ден!

# 215
  • гр.София
Пср му е отрицателен, не знам какво да мисля, след два положителни антигенни!
Това не е нормално, побъркаха ни! И сега не знам Grin казах му да се обажда в работата да му дадат почивка няколко дни, поне очите да спрат да му текат!

# 216
  • Бургас
На маймуни 🐵 ни направиха с тез ковид издивелици 😜
Деско, да се лекува у дома и да почива.

# 217
CeraVe са комедогенни и за по-суха кожа. Измиващият им продукт е по-универсален и на добра цена. Чуждестранните студенти в София много го тачат.

Деси и Селесте, бързо оздравяване на болните.

Карз, щом се тестваме при всеки сърбеж и кихавица, маймуни сме Simple Smile

# 218
  • Бургас
Рей, на ротационен принцип са тук, другата седмица ще са ДО. Засега само занималнята им е ДО на Вики, защото смесват две паралелки. Оставих я вкъщи, така смятам е редно, отделно и при тях има три деца, които вчера тръгнали, но не стигнали до училище, заради главоболие.
Да минат леко манипулациите при теб и при Айяла!

Помня препоръките за CeraVe. Започваме сега с розова вода, после ще видим.

Тестът е -. Или е настинка, или ще избие някоя пъпка, днес е 16 ден от карантината за варицела на групата.

Деси, тм откога е със симптоми? Може да е рано за пср. Да си почива, да се следи, така или иначе с тези течащи очи и друго неразположение няма да е за работа.

# 219
  • Бургас
Големият от две седмици, занималнята им е онлайн.
Другата седмица и двамата минават онлайн, на ротационен принцип.
Пуснаха анкета за тестването на малкия. Родителите на целия клас са против.
Ще минат изцяло онлайн мисля.

# 220
  • Euskal Herria
В Австрия учениците се тестват два пъти седмично. Обаче си има нарочни пунктове за това из целия град, резултатите ги дават веднага. И е безплатно за всички жители.
Снимката е от Виена:

Малко по-надолу по улицата има още пунктове.

# 221
  • гр.София
Селесте, от понеделник е така. Неделя се прибрахме от къщата, там щъка напред-назад, вътре топло, вън студено, той по къси панталонки и тениска, и разбира се какво да си помисля, освен, че е настинал, никой от нас няма симптоми, нали заразна много тази делта, та викам не е ковид, ама снощи два теста и двата положителни, на различни фирми, и така, стига съм ви занимавала с ММ Grin пуснаха го почивка, ще слага капки в очите и ще се оправи Simple Smile
Нямам нищо против да тестват децата в училище, малката и тя е ок, само иска да ходи, не и се виси хич пред екрана.
На щерката мажа пъпките с чаено масло/дърво, всичко завяхва много бързо, но черните точки аз и ги махам, тя не може, лицето мие с гел на хималая и после маже с тоник на здраве за акне. Не знам дали помага, все си е с пъпки горката! Косми по ръце и крака има малко ама са светли та не се впечатлява не сме махали, само под мишниците и маже със стик.

# 222
Аз се мажа с един крем, взех го от козметичната ми в САЩ. Доколкото знам е на френски лаборатории. Като го използвам ми се махаха всички петна от гадното тексаско слънце, че и на мъжа ми се махнаха. Довечера ще ви го снимам

# 223
Деси, радвайте се!
Лино, ние имаме поне 3 измиващи продукта  в банята-със салицилова к-на, хидратиращо, с хиалуронова к-на и ниацинамид. Кой точно предизвиква комедони? Щерката не е съгласна.

# 224
Мари, марката, като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт