Искам да кажа ... (188) през ноември 2021

• 59 006
  • 1 367
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Карз, ние още нямаме никаква анкета, но качиха заповед, че от 08.11 минава цялата община на ДО, защото заболелите са над 500 на 100 хил.

# 226
  • Mediterraneo
Аз от CeraVe никак не съм доволна. Бях спечелила някакви продукти, даже още мотая един измивен гел. Не е моето. Сава богу, голямата премина през този период( смятам, че премина, защото вече е на 16 и половина) без никакви сериозни проблеми, надявам се и малката да е така. Никакви специални мерки- измивен гел, мицеларна вода и, когато усетят кожата суха- хидратиращ крем.

# 227
Същото впечатление имам и аз от CeraVe износният гел и овлажняващият крем. Даже се изринах от него, а щерката не го хареса въобще.

Напоследък не съм купувала нищо измивно за себе си ( щерката я снабдявам с анти акне  продуктите на Дерматоложика и скрабове и са си в нейната баня , а аз съм абонирана за биюти кутия от Ипси чиито продукти ползвам.

Последна редакция: чт, 04 ное 2021, 22:38 от Анонимен

# 228
Здравейте и от мен, чудя се защо нямам известия, а то нов месец и тема.

Аз съм в болница след хранително отравяне. Такова чудо през живота ми не се беше случвало, адска история.

Сега ще ви изчета, че и без това друго нямам какво да правя.

# 229
  • дядовата ръкавичка
Приключиха при мен нещата, вкъщи съм. Остава да чакам резултати.
Ама са ми объркали фактурата, писали друга манипулация. Утре пак трябва да ходя да се разправям, че няма да ми я признаят от допълнителното здравно осигуряване.

Ес, бързо възстановяване!

# 230
Ес, Айяла, бързо да се възстановите.

# 231
Пяната за измиване е на Медик8.
А кремът, с който махам петната Е

# 232
  • Euskal Herria
Благодаря, Тит, ще го потърся и него. А как се нанася, нещо специфично има ли? Сутрин слагам обикновен крем на лицето.

# 233
Това ли е марката, Tит?

# 234
  • Germany
Ес, оправяй се бързо! От храна в ресторант ли се натрови?
Айяла, добри резултати пожелавам!
Деси, тук винаги потвърждават бързите тестове с ПСР, ама при мъжа ти 2 бързи да са фалшиво положителни ми се струва странно. Каквото и да е, да минава бързо!
Натоварих се със задачки днес и сега ме боли главата, но съм доволна, защото полезна работа свърших.

# 235
  • Canada
Ес, Айяла, бързо възстановяване!

Отметнах и аз мамограф днес, неприятна е процедурата, но резултатите са добри.

Мн болни има в тима ни, повечето са ваксинирани.

Никога, при никакви обстоятелства не бих позволила да тестват детето ми два пъти седмично.

# 236
Това ли е марката, Tит?

И това е. Произвежда се от европейска лаборатория и слагат различни марки, кой  която държи.

Яна, нанасям сато обикновен крем, но никакво излагане на слънце. После много висок слънцезащитен фактор.

# 237
Мони, от сирене от производител.
Бъдете внимателни с подобни храни, защото е пълно с производители които продават във фейсбук групи, но... За жалост няма никакви документи или друго и дали реално могат да го правят или не.

# 238
Ес, оправяй се!
Аз имах адския ден на работа.
Трябваше да предоставя една декларация, чийто файл липсва на компютъра и хората, отговарящи за съответния проект, не можеха да ми я предоставят. В отчаянието си търсих в гъгул градини, работещи по проекта и звънях на директорките им за помощ. Има добри и отзивчиви хора. В края на работния ден - успях.
Днес ще си сипя.

# 239
  • на Мелмак
Денят го пиша успешен!

Дадоха ни много вкусно червено вино 🍷, та сега сме на него.

Ес, не купувам от млекари, с пълен багажник, а от фейса храна ми е несериозно. Дано бързо се размине при теб, без странични ефекти Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт