Отговори
# 1 170
  • Варна
Бубе, откъде е тази сладка екзотика? Сладко от зелени орехчета съм яла-гръцко. Другите бяха бледа имитация.

# 1 171
преди 2 месеца бях заточена в мелник и донесох някакви неща - това сладко беше забравено в шкафа - иначе нямаше да оцелее чак до сега
предполагам, че рецептата е гръцка

# 1 172
Какви са тези буламачи.

# 1 173
дидо, хваля се, не предлагам
обичам странни неща за ядене, но ако може да са от растителен произход
месната* екзотика ме кара да губя апетит

*от месо, не от място

# 1 174
Аааа, не.... желание трябва, не билет.
Желания бол, джинът липсва Simple Smile))

Най-вкусното сладко, което съм яла, беше от годжи бери. Купувала съм от люти чушки, но не го опитах. Правила съм от тиква, портокал и ябълка, добро се получи.

# 1 175
правила съм от люти чушки, идеално е на филийка с масло, върху сирене или за китайско
основната съставка са нормални червени месести сладки чушки, лютите са само за вкус

# 1 176
Бубанка, сега ще ме накараш да търся рецепта.
Правих наскоро бонбони, мислех да сложа в тях малко лют пипер.

# 1 177
Я, Виан Роше?
Браво, браво!
Едни розички от мен. Но никой да не ги вари на сладко! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 178
Ааа, Лори, къде ме сложи??? Аматьор съм аз, мойто е като децата - играя си, експериментирам. Виан Роше Heart Eyes по-сладка от шоколад. Прибирай розите бързо, и на сладко стават, и на парфюм Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 179
  • София
Сладко от рози съм яла, гюлова ракия съм пила, на локум, петмез, пестил, сироп, баклава и мамка му, розата в аромат ме убива.

# 1 180
А колко аромата с роза си пробвала? Аз харесвам, но трябва да е леко, ненатрапчиво присъствието й.

Съдейки по тишината в темата, май и други ги експлоатират. Кои професионално, кои любовно ...

# 1 181
сладко от трендафил съм правила, с малко карамфил вътре и кафява захар - стана много интересно.. Joy

# 1 182
  • София
Пробвала съм, не да не съм.
Имам и едно Булгари с българска роза 100 мл прашлясва горе, не мога и това е.
Аз като цяло с подчертано флоралните ич не се разбирам.

Доктора ми каза за лек на треската

# 1 183
трезвеник съм от известно време, май ще слагам №3

# 1 184
  • София
Ай, вай, вай, блага вест ли имаме Open Mouth

Шегувам се, слагай.

Общи условия

Активация на акаунт