Спам тема(Ноемврийско Будителски Спам!) - от 01.11. до 30.11.21г.

• 31 953
  • 2 036
  •   1
Отговори
# 60
Има, Холд, но нали тука сме си наши и си споделяме. Поне аз така приемам общуването ни в тази тема.

# 61
# 62
  • Euskal Herria
Холдъне, не мрънкай, ами дай тема, по която да говорим. Къде се беше покрил, м? Wink

# 63
Айде за разсейване и настроение да покажа вечерята ни на която успях да усетя мащерката Joy :
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 21:25 от Джаста Праста

# 64
Холдъне, не мрънкай, ами дай тема, по която да говорим. Къде се беше покрил, м? Wink

ас сам си тук сам си

# 65
Аз по нощите готвя сафрид, картофена салата и печена тиква. Не че съм гладна, ама си е занимателно. Много ми е зле, много, и много сама се чувствам

# 66
тука сме

# 67
# 68
Прегръдки, Норе. Hug Kissing Heart

# 69
Знам, знам , аз с форума си се разсейвам. И книгите ми дойдоха днес, след малко ще се пробвам Simple Smile Hug

# 70
пофали са ко стаа на холандията

# 71
  • Euskal Herria
Лъжеш! Не си мъцвал от колко дни.Stuck Out Tongue Winking Eye

И аз пекох тиква, пробвах по нов начин. За вечеря - пиле с картофи.
Сутринта беще слънчево и топло, малко ветровито. И следобед такъв порой почна да се лее. И като се добави и силния вятър... А моят мъж е дежурен и кой знае кога ще се прибере.
Норче, Hug
Аз се чудя дали да се възползвам от промоцията на Озон. От тази на Сиела се отказах. Обичайно при тях най-търсените книги все са изчерпани на тоя ден. Сега вече почнах да гледам и детската литература, приказки за бабиното злато да има Simple Smile.

# 72
  • над кукувичето гнездо
Норе, Hug

# 73
  • Euskal Herria

Ако някой знае, да каже. И аз искам банкомат за добре дошла Wink.

# 74
Джаста, ама потекоха ми лигите де! Sad Като показваш мъже, хич не се впечатлявам, но манджите са изключително въздействащи! Relieved

Бързо оздравяване на болните! Flowers Four Leaf Clover

Общи условия

Активация на акаунт