Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 64 846
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 375
Много е красива роклята на Мегън, но ще трябва да поотслабне още, за да и стои добре. Хари е много готин и като двойка са екстра.

# 376
  • София
И аз се чудех на Метиния ансамбъл.
...
Иначе райетата на елека са разкошни, това ако беше рокля 😍

Въздържах се от коментар за този ансамбъл, защото този "елек" изглежда на самостоятелната снимка като яка вечерна рокля. Та нещо не разбрах какво е облякла.
Наистина са разкошни като цветове и разположение.
ПП Сега видях още снимки на елека-рокля. Най ми харесва на малката снимчица преди няколко страници. Изглежда съвсем различно.

Последна редакция: чт, 11 ное 2021, 10:33 от Lana

# 377
  • София
Роклята и аксесорите на херцогинята са хубави, цвета също е ок. Но, не е за нея. Не е нейната мярка. Гърбът прелива, а бюста хич го няма. Пълна изгагация на стилистите.

# 378
Кейт е страхотна! Има ли вече информация за облеклото?
Всичко е носено и преди. Simple Smile
Нормално облекло, като знаем в коя седмица сме. Събота и неделя също ще е подобно.

Палто- Катрин Уокър
Блуза-Маккуин
Панталон- неизвестна марка
Обувки- Рупърт Сандърсън
Обеци- наследство от Даяна

Още от снощи:
Възрастните дами са супер.

Южени:

# 379
Чаках да видя каква е ризата на Кейт, ама пак тоя Маккуин, ей. Grinning
Сега виждам колана и не ми харесва особено, обаче обеците са разкошни.

# 380
Много ми харесва "чергата" на Летисия.За последната рокля на Максима от мен, не. Много лошо изпълнение на чашките на роклята на Мегън, пък нека е Каролина Ерера.

# 381
За мен облеклото на Меган не е съобразено с фигурата й, поредният тоалет, който изглежда, че ще се пръсне всеки момент. Деколтето изобщо не е ок, придава пошлост на тоалета. Хари май е единственият с костюм, а не във военна униформа на събитие за военни. Доста странно изглеждат на фона на консервативността на събитието. НО обувките й са страхотни!

Разбирам я, че е искала да привлече внимание с пищен тоалет, все пак истината, че лично е колаборирала с Омид за написването на книгата бе потвърдена от адвоката й вчера. Погледнете за какви детайли става дума https://www.instagram.com/p/CWHt5lJsA5s/ Не мога да разбера как е забравила да спомене в съда, че е казала на служителя си да изпрати десетки страници до Омид какво да се пише в книгата. Както и че е писала писмото до баща си с ясната идея, че може да бъде споделено. Думите й, че се обръща към него с милото Татко, само за да спечели симпатия от обществото при евентуалното публикуване на писмото са зловещи.

Какъвто и пищен тоалет да избере, няма как да засенчи истината. Жал ми е само за Кралицата, представям си какъв срам бере задари Хари и жена му. Адвокатът й да потвърди, че е лъгала, цял свят да гледа делото онлайн и на запис. И от двамата с Хари бяха показани доста мейли, показващи ги в кофти светлина.

# 382

Оле така с панталона си е жива пижама наистина. Добре, че Вики поне друг панталон и сако му е сложила Simple Smile

# 383
Четох и аз това. Наистина е странно как е забравила.....
А Омид писменно твърдеше, че Хич нямат нищо общо с писането на книгата.
Доста подробности изнасят в това дело и не в полза на принца и съпругата му.

# 384
  • София
Скрит текст:
За мен облеклото на Меган не е съобразено с фигурата й, поредният тоалет, който изглежда, че ще се пръсне всеки момент. Деколтето изобщо не е ок, придава пошлост на тоалета. Хари май е единственият с костюм, а не във военна униформа на събитие за военни. Доста странно изглеждат на фона на консервативността на събитието. НО обувките й са страхотни!

Разбирам я, че е искала да привлече внимание с пищен тоалет, все пак истината, че лично е колаборирала с Омид за написването на книгата бе потвърдена от адвоката й вчера. Погледнете за какви детайли става дума https://www.instagram.com/p/CWHt5lJsA5s/
Не мога да разбера как е забравила да спомене в съда, че е казала на служителя си да изпрати десетки страници до Омид какво да се пише в книгата.

Скрит текст:
Както и че е писала писмото до баща си с ясната идея, че може да бъде споделено. Думите й, че се обръща към него с милото Татко, само за да спечели симпатия от обществото при евентуалното публикуване на писмото са зловещи.

Какъвто и пищен тоалет да избере, няма как да засенчи истината. Жал ми е само за Кралицата, представям си какъв срам бере задари Хари и жена му. Адвокатът й да потвърди, че е лъгала, цял свят да гледа делото онлайн и на запис. И от двамата с Хари бяха показани доста мейли, показващи ги в кофти светлина.
Тя е мислела, че имейлите, които са разменили са изтрити, затова така смело е лъгала.
Срам!

# 385
Да, дано и той бъде поднесен под отговорност за лъжите си и дезинформацията в туитър постовете и книгата. Поне си призна, че е платен журналист и най-накрая махна титлата "кралски репортер" в туитър.

# 386
  • Някъде там

Оле така с панталона си е жива пижама наистина. Добре, че Вики поне друг панталон и сако му е сложила Simple Smile
Сега са много модерни водят ги костюми 😀

Беатриче в много красива рокля Диор

# 387
По голяма истина от признанията на адвоката, не виждам. Е може би ако самата ищца беше на скамейката и да ги каже, но при наличието на толкова неоспорими доказателства....
Интересно е делото, определено.

# 388
Мегън е била с гривна на Даяна:

Обиците също са страхотни.

# 389
Преправяна ли е гривната? На мен ми изглежда различна.

Обиците са много интересни.

Общи условия

Активация на акаунт