Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 64 847
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 345

Максима от вчера:

Също е много фамозна. Чантата и би подхождала на гривната на Мегън.
Абсолютна прелест е тази рокля, великолепна е. Страшно много ми харесва.

Чантата обаче се нареждо до гривната на Мегън по злокобност Joy

# 346
  • Някъде там
Ох пък вие с тая злокобност 🤣🤣🤣
Много ми харесва как винаги я гледа ♥️

# 347
  • в сърцето на един мъж...
Ужасна прическа, роклята прелива и чашките на деколтето не са направени като хората. Иначе цветът е много хубав Simple Smile Макът не му е там мястото обаче.
Максима е много готина, Маргарете е страхотна!

# 348
+1 за мака. Съвсем няма място на подобна разголена до пъпа  рокля, а̀ко и да изглежда свежарка Мегън. Излишна показност е това за мен.
Иначе са много хубави заедно.

# 349
  • Някъде там
Имам въпрос. Летисия се е боядисала или  само така ми се струва ? Май не виждам белите кичури ?

# 350
Ох, Мете с тоя елек..🤐
Сам по себе си е хубав, но…🤦
Вики не ми харесва.

Добре, как може тези двамата да изглеждат все така влюбени, направо падам 🤩

Отдалеч роклята на Мегън е още по-хубава.

# 351
  • София
Лошо изпълнени чашки на мегината рокля, великолепен цвят и аксесоари. Обувките са разкошни! 😍
Чудесно изглеждат и двамата с Хари. Нямам проблем с деколтето, не е вулгарно.

Много интересна рокля на Максима, но не е за всеки. За Максима е идеална, тя може да я носи. Вчерашната също ми харесва, но наметката ли беше, палто ли - не ми харесва.

На Летисия има нещо дразнещо в кройката, но десенът е много весел...за лятото.

Маргрете е великолепна в тази вечерна рокля!

Изпуснах ли някоя дама...а да, Катрин - ужасна блуза. Единствено палтото ми хареса и обувките. Панталонът може би не е лош. Съчетанието не става.

# 352
О, колко й е лъскава косата на Летисия и цветът е много хубав. Не виждам и аз бели косми, но аз и преди не ги забелязвах, та не съм критерий Grinning

Елекът на Мете и на мен не ми допада, за разлика от палтото и роклята.

Хари и Меган винаги е удоволствие да ги гледам заедно по снимки, ако ще и театър да е, определено им се получава химията на 200%.

# 353
Искате да кажете, че под палтото Мате е с елека? Странно решение.

# 354
На Мегън роклята пак и е малка, за да и стои така отзад, а деколтето и е потресаващо, чак не мога да повярвам, че наистина се е облякла с рокля с подобно. Да не говорим макът като символ как изглежда боднат в този случай, абсолютно неуместно.
Иначе двамата са хубава двойка, изглеждат щастливи.
Максима е другото недоразумение в това чудо, което е облякла. Чантата и ми прилича на възглавница.

# 355
Да, чашките са странни и не изглеждат добре.
Гърбът е супер. Хари и Меган както винаги изглеждат чудесно заедно

Присъединявам се към това мнение. Само чашките не са ок. Иначе Мегън изглежда много добре, онзи ден също ми хареса, свежа изглежда.

Подкрепям, ако Летисия е решила да се боядиса. Хич не ми допадат тези тенденции за уж "естествено остаряване". Тя иначе какво ли не поправила по лицето, но косата ще стои небоядисана Grinning

# 356
Много ми харесва роклята с дупките на Максима   😁 тя е страхотна последните дни!

# 357
Искате да кажете, че под палтото Мате е с елека? Странно решение.

Не, според мен е или или, но с палтото няма място за сравнение изобщо Simple Smile

# 358
И аз се чудех на Метиния ансамбъл. Според мен елекът е върху роклята, а палтото върху него.
Иначе райетата на елека са разкошни, това ако беше рокля 😍

# 359
  • Някъде там
Ха ха Жасмин, може защото са.🙂  Тя истинската любов и щастие и химия не може да се скрие и не може да се изиграе. Винаги си личи когато е по задължение и когато е искрено. А и те толкова добре се допълват и подхождат.

Беше с палтото докато влезе. После го свали и остана пак с палтото елек и роклята.

Общи условия

Активация на акаунт