Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 973
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 60
  • Някъде там
Тази страница съм я качвала и друг път.
https://instagram.com/maxima.as.birds?utm_medium=copy_link
Новото 😀

Малка извадка.

Страхотна съпоставка с птиците.
Мери е била отново е с носен тоалет.
Забравила съм го.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 23:46 от daviz

# 61
Принц Чарлз и президентът на Франция са водили обща сесия за Африка и добрите примери там - 8000км зелена граница от дървета. Инициатива е подкрепена освен от африканските държави, но и от Франция плюс кралските ботанически градини.

# 62
Тази страница съм я качвала и друг път.
https://instagram.com/maxima.as.birds?utm_medium=copy_link
Новото 😀

Максима е страхотна тук. Много хубав тоалет. Само шапката малко не ми пасва сякаш, обаче всичко друго е топ.
Отивам да разглеждам Simple Smile

# 63
  • София
Много хубави снимки и информация от срещата на световния елит сте сложили!
И как добре се вписват принц Уилям и Кейт сред тях!
Добавям и аз няколко снимки:

Кралица Елизабет изглеждаше доста добре снощи, а и думите бяха хубави. Ето нещо от тях:
„Разбира се, на ползите от подобни действия няма да могат да се насладят всички нас тук днес: никой от нас няма да живее вечно. Правим това не за себе си, а за нашите деца и децата на нашите деца."
Снимката на принц Филип с пеперудите, както и съчетаването ѝ с брошката е много мило.

# 64
Снимката на Филип с пеперудите сме я виждали и коментирали в темата, но да си кажа, че много ми харесват такива кадри.

# 65
O, ама Максима е носила този тоалет, със совата (?), сега на Г20. Пропуснала съм го, а толкова хубав.
Тя е била и co-host чета тъкмо, мислех, че само е поканена като гост.

# 66
  • Някъде там
Ули да. Аз сложих информацията в качеството си на каква е Максима там, както и всички тоалети.
Точно този го е носила многократно да.
На мен и шапката ми харесва.
 Обаче от тази страница добре са уловили духа ѝ.

Снимка на страхотния гащеризон в цял ръст не видяхме, но са я нарисували.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 08:12 от daviz

# 67
На мен точно с шапката ми харесва най- много Simple Smile

# 68
Честит рожден ден на София

# 69
Хареса ми Кейт с децата. На приема също.

# 70
Кралица София заедно с царица Маргарита на царския влак на цар Симеон по случай 80-тия му юбилей. Пътували са с влака през Искърското дефиле до Черепишки манастир. Спомням си това пътуване. Тогава видях влака отвън Simple Smile

Честит рожден ден на София!

# 71
Ха, много интересно Медена питка.
Графиня Елоиз на откриването на Линда, корица на Meiden winterbook. Имало е и вечеря за откриването, а след нея Елоиз е дала интервю, заедно с главния редактор на списанието

Видях, че роклята е от &Other Stories

# 72
Брошката е много красива, трябва да се носи повече!

# 73
Джеф Безос заедно с новата си половинка журналистката Лорен Санчез са имали среща в дома на принц Чарлз в навечерието на съмита в Глазгоу. Обсъждали са проблемите с климата и как могат да работят заедно в името на по-устойчива планета.

# 74
  • Някъде там
В новата книга за Маргрете по случай 50 години на трона, кралицата говори за Мери с възхищение и дори я сравнява с покойната си майка.
Гордее се с двамата и е уверена, че Фредерик ще е много добър престолонаследник с жена като Мери до него.
Да прочетеш такива думи за себе си от свекърва си и то в книга за живота ѝ като кралица, е голяма гордост и признание. Браво на Мери.♥️

Превод
Скрит текст:
Кралица Маргрет възхвалява до небесата принцеса Мери в нова книга, където тя сравнява способностите на престолонаследницата със собствената си майка, кралица Ингрид.

Това се случва в новата книга на Томас Ларсен „Монарх и човек“, която току-що излезе. Книгата идва малко повече от три месеца преди 50-годишнината на кралицата като регент, а в последната глава нейно величество сама разказва историята.

Докато разговорът пада върху бъдещето и новото поколение, кралица Маргрете изобщо не се съмнява, че престолонаследникът и престолонаследникът са в състояние да поемат задачата като нова двойка регент на Дания, когато самата кралица вече не е тук.

„Това е голяма, голяма радост за мен. Наистина е. Фредерик израсна в ролята си, той се справя много добре и има отлична подкрепа в съпругата си“, казва кралицата.Собствената майка на кралицата, кралица Ингрид, почина през 2000 г. почти по същото време, когато престолонаследникът се срещна с Мери Доналдсън по време на Олимпиадата в Сидни. Но кралица Ингрид никога не е срещала бъдещата кралица на Дания.

„Майка ми никога не е идвала да се срещне с Мери, но би я оценила много и би признала способностите й. Тя прави същото, което правеше майка ми. Тя се е уверила, че й е възложена житейска задача и ще я поеме, доколкото може“, казва кралица Маргрете. Така кралицата подчертава това, за което много експерти говорят от години: че през последните 20 години принцеса Мери е била толкова добре подготвена, че е напълно готова за задълженията си като кралица.
https://www.bt.dk/royale/dronning-margrethe-roser-kronprinsessen … mary-med-dronning

Общи условия

Активация на акаунт