Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 978
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Принц Уилям: „Майка ми щеше да е кошмарна баба!“

https://ohnamama.bg/lyubopitno/princ-uiliam-majka-mi-shteshe-da- … oshmarna-baba-967

Благодаря за темата! Flowers Sunflower

# 76
В новата книга за Маргрете по случай 50 години на трона, кралицата говори за Мери с възхищение и дори я сравнява с покойната си майка.
Гордее се с двамата и е уверена, че Фредерик ще е много добър престолонаследник с жена като Мери до него.
Да прочетеш такива думи за себе си от свекърва си и то в книга за живота ѝ като кралица, е голяма гордост и признание. Браво на Мери.♥️

Превод
Скрит текст:
Кралица Маргрет възхвалява до небесата принцеса Мери в нова книга, където тя сравнява способностите на престолонаследницата със собствената си майка, кралица Ингрид.

Това се случва в новата книга на Томас Ларсен „Монарх и човек“, която току-що излезе. Книгата идва малко повече от три месеца преди 50-годишнината на кралицата като регент, а в последната глава нейно величество сама разказва историята.

Докато разговорът пада върху бъдещето и новото поколение, кралица Маргрете изобщо не се съмнява, че престолонаследникът и престолонаследникът са в състояние да поемат задачата като нова двойка регент на Дания, когато самата кралица вече не е тук.

„Това е голяма, голяма радост за мен. Наистина е. Фредерик израсна в ролята си, той се справя много добре и има отлична подкрепа в съпругата си“, казва кралицата.Собствената майка на кралицата, кралица Ингрид, почина през 2000 г. почти по същото време, когато престолонаследникът се срещна с Мери Доналдсън по време на Олимпиадата в Сидни. Но кралица Ингрид никога не е срещала бъдещата кралица на Дания.

„Майка ми никога не е идвала да се срещне с Мери, но би я оценила много и би признала способностите й. Тя прави същото, което правеше майка ми. Тя се е уверила, че й е възложена житейска задача и ще я поеме, доколкото може“, казва кралица Маргрете. Така кралицата подчертава това, за което много експерти говорят от години: че през последните 20 години принцеса Мери е била толкова добре подготвена, че е напълно готова за задълженията си като кралица.
https://www.bt.dk/royale/dronning-margrethe-roser-kronprinsessen … mary-med-dronning
О, колко мило от страна на Маргрете. Една от причините, поради които я харесвам- освен кралица е майка, свекърва, баба, сестра, жена със странични, артистични интереси и много пъти ни се е показвала в тази светлина ❤

# 77
Южени подкрепя баба си, чичо си и братовчед си!

Роялите не пътували в комерсиални, евтини полети.
"Дъщеря ми лети с евтин полет от Глазгоу до Гетуик снощи и Кейт Мидълтън беше на борда. Без суетене, без драма, просто в нормален самолет. Мислех, че си струва да се спомене за баланс с медиите.
https://mobile.twitter.com/JoRichardsKent/status/1455475483718688772

# 78
Много хубава снимка

Тино, съвсем прясно. Жалко, че няма снимки.

# 79
Маргрете явно се смее много заразно Simple Smile Мери рядко съм я виждала така широко усмихната.

# 80
  • Някъде там
Ооо Ули двете имат много такива моменти. Личи си истинската привързаност и топлота.

Тирамису така е, Маргрете е човек който си заслужава да познаваш.
Едно е да те хвали майка ти, съвсем друго свекърва ти и то с толкова суперлативи, дори със собствената си майка да те сравни . Това говори много за Мери. Затова ги харесвам толкова и двете.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 13:55 от daviz

# 81
  • София
Принц Уилям днес:

С каква гордост звучат думите на кралица Елизабет за тези, които ще я наследят след време:
„Източник на голяма гордост за мен е, че водещата роля, която съпругът ми изигра в насърчаването на хората да защитават нашата крехка планета, живее чрез работата на най-големия ни син Чарлз и най-големия му син Уилям. Не мога да се гордея повече с тях”

Финалистите на Earthshot също са в Глазгоу:

# 82
  • На топло
С каква гордост звучат думите на кралица Елизабет за тези, които ще я наследят след време:
„Източник на голяма гордост за мен е, че водещата роля, която съпругът ми изигра в насърчаването на хората да защитават нашата крехка планета, живее чрез работата на най-големия ни син Чарлз и най-големия му син Уилям. Не мога да се гордея повече с тях”
Много силен момент пред всички световни лидери👍

# 83
Днес всеки хвали някого Simple Smile кой синове и внуци кой снахи Joy

# 84
  • Враца
Това май не е пускано- Камила и Джери Халиуел /от Спайс Гърлс/ се целуват по бузите на срещата мeжду тях.

https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/110264-geri-haliuel-se-sreshtn … campaign=RSS_2019

Не знаех, че е позволено да докосваш въобще кралска особа на официална среща, освен ръкуване и поклон. Мислех, че всякакви фамилиарности са забранени от протокола.
В същото време ми направи впечатление Джери колко е нервна и си мачка роклята Wink

# 85
Ан пристига в Северна Ирландия:

Подаряват огърлица на Чарлз на събитието Action on Forests and Land Use, където Чарлз ще произнесе реч:

# 86
Ан е с много хубаво палто.
Вчера и това на Мери много ми хареса.

# 87
📣📣 На 9-ти ноември, Меган ще бъде гост на годишната среща на DealBook, организирана от The New York Times:
Minding the Gap
👉🏻 Разговор с Мелъди Хобсън, съ-C.E.O. и президент, Ariel Investments и Меган, херцогинята на Съсекс, съосновател, Archewell

Как жените могат да постигнат икономически и професионален паритет? Две революционни фигури се присъединяват към нас, за да обсъдят решения отгоре надолу и да разсъждават върху това как споделеният им опит повлия на мисленето им за създаване на възможности за другите.

Участниците 👇🏼

И инфо за събитието 👇🏼
Скрит текст:
Андрю Рос Соркин, колумнист на New York Times и основател на DealBook, събира най-влиятелните умове в бизнеса, политиката и културата, за да обсъдят текущия културен и политически климат и как бизнесът оформя нашия свят за виртуална среща на върха, безплатна, на ноември 9 и 10.

Присъединете се към The Times за два необикновени дни, празнуващи 20-ата годишнина на DealBook, където видни лидери в областта на културата, бизнеса, здравеопазването и технологиите ще се срещнат за ярки и оживени дискусии, за да направят равносметка на един свят в разгара на бързо преоткриване, борещ се с вълните на пандемията Covid-19 и пренаписването на правилата в реално време.

Тазгодишното събитие ще се предава на живо чрез специално създадена дигитална платформа, предназначена за участие на публиката, която включва възможност за задаване на въпроси и анкета в реално време.

https://www.nytco.com/press/the-new-york-times-to-host-annual-de … -sussex-and-more/

# 88
  • Някъде там
Винаги е удоволствие да се слуша Меган. Ще е хубава среща, Тирамису благодаря за инфото.
Трънче явно е позволено, щом Камила го прави, а тя както знаем спазва правилата.🙂
Като говорихме за Маргрете, ето я днес.
След месец ще има премиера на балета "Снежната кралица", а днес танцьорите и творческият екип зад спектакъла се срещнаха на стартова репетиция в зала „Лъмби“, която е зад голямата сцена на градината.  „Снежната кралица“ е създадена преди две години в художествена колаборация между Кралицата, музикантът Нана Еланд Фабрициус (Oh Land) и награждаваният хореограф Юрий Посохов.  През годините Кралицата стои зад осем балетни постановки в Тиволи.  Освен "Снежната кралица", Нейно Величество е стои зад "Любов в кутията на Skarn", "Thumbelina", "The Pig Boy", "The Tine Soldier", "Cinderella", "The Nutcracker" и "The Firecracker". "

# 89
Да се подкрепя балета е хубаво, особено сега, но и без ограничение не е масово изкуство и не печели достатъчно да се самоиздържа.Така че помощ е нужна и на място.За да оцелее.

Общи условия

Активация на акаунт