Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 63 981
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 90
Хахаха, споменах артистичната страна на Маргрете по- рано и ето, че не ме разочарова 👏🏻
Давиз, да, Меган е чудесен оратор, но и събесядничката и Мелъди Хобсън е симпатична и интелигентна жена. Съпруга е на Джордж Лукас.
Ето я в разговор с Хари. От 2017 е клипчето.:

# 91
  • Някъде там
Тирамису признавам си че за първи път я чувам, но определено изглежда приятна.

Маргарете от години подкрепя изкуството и не само го подкрепя но и дейно участва в процесите.
Маргрете работи в различни художествени формати от 70-те години - живопис, църковен текстил, акварел, гравюри, илюстрации на книги, декупаж, сценография. В началото на 70-те години тя илюстрира датските издания на "Властелинът на пръстените" на Толкин под псевдонима Ингахилд Гратмер.

Не знам дали съм писала, че ще бъде и сценограф на филма  на Нетфликс, "Еренгард" по една от последните творби на писателката Карен Бликсен ?

# 92
Много сладко бабе е Маргарете. Винаги е ведра и усмихната.

# 93
O, ама Максима е носила този тоалет, със совата (?), сега на Г20. Пропуснала съм го, а толкова хубав.
Тя е била и co-host чета тъкмо, мислех, че само е поканена като гост.

Максима на втората снимка е с Кристалина Георгиева.

# 94
Херцогът на Кеймбридж присъства на срещата на върха на световните лидери „Ускоряване на иновациите и внедряването на чисти технологии“ на третия ден от COP26.
Заедно с него са и финалистите на "Earthshot prize", които ще бъдат представени на световните лидери.

Ето какво пише Антонио Гутериш, главен секретар на ООН:

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 18:01 от Tinо

# 95
  • София
На мен ми се стори че Джери Халиуел инициира целувката, Камила даже се изненада, но според мен е защото се познават. Ако беше напълно непознат човек нямаше да си позволи да целува херцогинята.

# 96
  • Някъде там
Stoiyana, не знам дали знаеш, но Максима като специален омбудсман на Генералния секретар на ООН за приобщаващо финансиране за развитие (UNSGSA) много пъти е работила с Кристалина.
Имат много снимки заедно.

# 97
  • София
Рания от днес:

# 98
Роклята на Рания е много красива.

# 99
Хубава е кралица Рания днес. А какво е правила?
Бестселърът на Херцогинята на Съсекс ще  бъде издаден на още четири езика: испански, португалски (за бразилския пазар), италиански и немски. Испанската версия е вече на пазара и е с озвучение от самата Меган. Херцогинята говори перфектен испански.

Скрит текст:

# 100
  • Някъде там
Рания е на посещение в провинция Мафрак. Посещава местни организации и училища в които учениците я запознават с проектите и инициативите си.

https://instagram.com/stories/queenrania/2698208729299268570?utm … edium=share_sheet
С традиционни дрехи я харесвам много.
Меган явно има успех с книгата щом я издава и на други езици.

# 101
Принц Чарлз провежда двустранни срещи със световни лидери на Сop26 днес и вчера.
Днес е провел срещи с Байдън и Скот Морисън(Австралия).

Вчера е приел президентите на
Франция, Колумбия, Румъния, Индонезия, Словакия.
Присъствал е и на прием, в който участие са взели членките на британската общност.

# 102
Благодаря, давиз 🙌🏻
Ето и откъс от аудито на En este Banco Wink
https://m.soundcloud.com/penguin-audio/en-este-banco-the-bench-s … duquesa-de-sussex
Адски много ме кефи 😅

# 103
Рания е на посещение в провинция Мафрак. Посещава местни организации и училища в които учениците я запознават с проектите и инициативите си.

https://instagram.com/stories/queenrania/2698208729299268570?utm … edium=share_sheet
С традиционни дрехи я харесвам много.
Меган явно има успех с книгата щом я издава и на други езици.
Роклята й е много приятна. Малко лъскава ми идва, но въпреки това е красива.

# 104
Много е красива роклята на Рания. Тези дни само тя ме впечатли с тоалет.😀

Общи условия

Активация на акаунт