Кралски работи и клюки - ноември 2021

• 64 655
  • 1 241
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Великолепен принц Уилям днес!

Максима и съпруг в Абу Даби

# 106
  • Някъде там
Тирамису Меган ли говори на испански ?
Ще я пусна по късно.
Мери разкошна и днес.
Фондацията по психиатрия, която работи за насърчаване на психичното здраве сред датчаните, днес може да отбележи 25-годишнината на Фондацията в компания на защитника на Фонда по психиатрия Мери, която по този повод проведе реч за годишнината. През последните 25 години Фондация Психиатрия помогна да се гарантира, че особено уязвимите и хората с психични разстройства няма да бъдат пренебрегвани и забравени. Ситуациите им станаха по-видими и стана все по-необходимо да  се говори открито за психично здраве.

# 107
  • София
Още една запомняща се снимка(всъщност компилация от две снимки) от днес:

Ако се чудите кой е човекът в гръб?! Бил Гейтс служа с интерес речта на принц Уилям! Wink

# 108

Много приятна рокля на Максима.

Днес в темата е ужасно забавно: one ring to rule them aaaalllll Joy покажете си олтарите, де.

# 109

Ако се чудите кой е човекът в гръб?! Бил Гейтс служа с интерес речта на принц Уилям! Wink
Бил Гейтс дарява огромни суми в различни направления,  лични и чрез фондацията с вече бившата му съпруга.
В този ред на мисли, важно е да грабне вниманието на такъв човек.

# 110
Тирамису Меган ли говори на испански ?
Ще я пусна по късно.
Мери разкошна и днес.
Фондацията по психиатрия, която работи за насърчаване на психичното здраве сред датчаните, днес може да отбележи 25-годишнината на Фондацията в компания на защитника на Фонда по психиатрия Мери, която по този повод проведе реч за годишнината. През последните 25 години Фондация Психиатрия помогна да се гарантира, че особено уязвимите и хората с психични разстройства няма да бъдат пренебрегвани и забравени. Ситуациите им станаха по-видими и стана все по-необходимо да  се говори открито за психично здраве.

Да, Меган 🤗
Чудна е Мери днес ❤ И каузата е хубава

# 111
  • София
Принц Чарлз с Джо Байдън. Помолени са от пресслужбата на Белия дом да се ръкуват за снимката.

Скрит текст:

Бил Гейтс дарява огромни суми в различни направления,  лични и чрез фондацията с вече бившата му съпруга.
В този ред на мисли, важно е да грабне вниманието на такъв човек.

Да, разполага с големи финансови възможности и е много хубаво, че слуша с такова внимание проектите на бъдещия крал.

# 112
Мери е с много приятно розово и блузата й ми харесва и палтото. А на снимката пред микрофона е много хубава.

# 113
Страхотна е роклята на Максима. Не е нова, носена е много пъти.

# 114
  • Някъде там

Много приятна рокля на Максима.

Днес в темата е ужасно забавно: one ring to rule them aaaalllll Joy покажете си олтарите, де.
Харесва ми единствено модела. Не мога да ги приема тези цветове и не мога.
Предполагам обаче че ще я виждаме в такива цветове тук и в Дубай.  На 14ти летят за Норвегия. Там дано я видим в други цветове.
Мери е разкошна в  това  нежно розово.
Носени са дрехите отново много пъти.

Има едно друго розово което ми е любимо. Това

# 115
Ох, не мога да харесам тази рокля на Максима. Грозен цвят, но поне ѝ стои по- добре от на модела.

# 116
  • София
Хубава рокля, ужасен цвят. Дори на Максима не мога да го простя.

Мери е безупречна, както в 99% от появите ѝ. Много ми харесва как и букетът се е напаснал с тоалета.

Рания също е много хубава!

# 117
Ох, тази розова Мери с камъните на палтото не мога да я възприема.
Иначе другият тоалет е хубав.
Попадна ми стара снимка на Вилем с братята и баща си. Много смешни тийнове са тримата принцове:

# 118
  • Някъде там
Днес има интересни събития и тоалети. Мери, Рания, Максима. Тази вечер и Летисия каца в Парагвай.
Мери и Фредерик тази вечер. Страхотни

Една страхотна мацка.

Люксембург почитат с литургия паметта на починалите членове на голямото им семейство днес.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 23:27 от daviz

# 119
Безос:"Много съм горд, че съм един от основателите на наградата Earthshot на принц Уилям. Лесно е да се види колко страстен и замислен е той за тази важна работа."

https://mobile.twitter.com/JeffBezos/status/1455606875643330565

Общи условия

Активация на акаунт