Изобщо за захранването съм съгласна с всички, които са се изказали в последните страници в смисъл, че абсолютни неща няма, трябва да се търи златната среда и да се доверяваме на майчинската си интуиция. Аз чакам само да оздравее Вени, за да въведа месото, а другия месец ще е глутена. И ако на девет месеца кожата и е изчистена и нямаме вече проблеми, ще се замисля за жълтък и извара, но вероятно ще ги дам по-близо до годинката. Нашият случай обаче е особен - бебка е с АД а в моята рода има алергии, макар и не към храни.
Та мисълта ми е, че и аз като Татянчето споделям всичко четено, но не с цел да шашкам някого и в никакъв случай с цел агитация. И малко се засрамвам като си помисля че май все моите постинги излизат едни такива дълги и напоителни и звуча като някаква пуристка, каквато не съм
. Ама ще питам.
, и на края ми даде пари за щетата.
днес
/печката е акумулираща/ Е какво да я правя и аз крещя и тя ми крещи за каква съм я взела да не била луда нацяло да сложи детето на печката 
А и идеята за редуциране на инфото в началото също подкрепям 

но съм готова да помогна с каквато техническа част ми възложи или да се заема изцяло, стига идеята да се одобри.