На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 221
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
И при нас заваля сняг Shocked

Забравих да честитя празника на малките ни месечковци Hug

Как да направя това ябълково пюре - варя ябълката, пасирам я, добавям от водата и е готово. Така ли newsm78

# 61
Честит първи сняг на софиянчетата! Mr. Green
При нас още не е заваляло Simple Smile

# 62
СНЯГ!?!? #Crazy

Леси, и нашият батко така - скандално рано по български захранен и без усложнения /да не чува дяволът! Praynig/. Wink

Нуни, аз кипвам водата и вътре пускам ябълката на едри парчета. Много бързо омеква, след което намачквам, като сипвам и от водичката. Остатъкът от водата съм й го предлагала да го пие - много е вкусно, но пак много малко пие... Rolling Eyes

# 63
Честит месечник на Преско, на адашчето, на Христо, на Дани и Илиян

Дея, благодарско Hug

И на софийските мами, честит първи сняг Laughing

Филипка, Симона след като започнах да я захранвам качи за 3 седмици 180гр. А честно казано не е станала по-подвижна от преди. И моята кърма май е била като на Цвети, 100 гр замених с манджа и това е резултата. Сигурно защото и аз до завод за цветни метали съм расла Wink

И аз съм на позицията на Енви за захранването и клоня повече към центъра. Много благодаря на Мецанка , на Цвети , Татянка и всички други които четат и ни обобщават огромното количество инфо за захранването. Но аз определено я пресявам и през моя мироглед.
А според него следват месо и глутен.
Въпрос :тъй като месото със сигурност ще е с купешко пюре, а мамите в квартала ми казаха, че в повечето купешки месни пюрета има глутен , се чудя дали първо да не захраня с глутен. Че то чета чета етикети, ама знам ли newsm78 Пък искам все пак от мен да зависи въвеждането, а не да става по погрешка.

А Бубле като е споменала цвекло, я споделете може ли корена да се дава, че нещо търсачката не сработи, пък аз веднъж да тръгна да си проверя инфото сама Embarassed

# 64
Черепахче, хвърли ме в тъча, и аз смятам с купешко месно, но нямах идея че имат глутен. поне на Хип като съм чела съдържанието не съм засичала Thinking

# 65
Филипка, честно казано, мамите, които ми го казаха незнам дали под повечето пюрета не разбират повечето на Ганчев, но ми беше неуобно да попитам. Затова питам вас Hug

# 66
ААААААААААА писах но не се публикува  #Cussing out

Хайде пак. 4естито на вси4ки месе4ковци и Шопи zа първия сняг   bouquet

И при нас иде zимата....3°С. ДнеШната раzходка беШе много кратка, понеже мама zамръzна докато бебка спеШе сладко, обле4ена с новия кожух  Wink

Рина, много интересно това zа раzнообраzието. Това zа въвеждане на нови храни ли го каzват?  newsm78  А zа млякото, тук каzват съЩото, мле4ните каШи могат да се приготвят и с краве мляко. И тук съм в Шах. АкуШерката каzа, обеzмаслено мляко, но където 4ета пиШе с пълномаслено. РеШих да е с АМ, понеже в купеШките, които се приготвят с вода, има един куп глупости, които не искам (ванилия, канела, zахар под всякакви форми и т.н.) Та питах педито, каzа с АМ 2. 4ета книги, пиШе с АМ пре. Питам приятелка, тя пък вzе АМ 1  ooooh!  А сега де  newsm78 
А, и Щях да те питам, преz СФ ли Ще пътуваШ?

Ян4е, много ясно 4е всеки сам реШава. Ли4но аz само споделям какво 4ета. То не 4е аz следя вси4ко това  Wink  Но според мен е важно да имаме информация, а не да се доверява сляпо било то на педито, някоя баба или етикетите на стоките в супера. Уви, инфото 4есто е противоре4иво и не е лесно да се намери "zлатната среда". Дан4ето е права, цялата таzи информация понякога обърква неЩата оЩе пове4е..... Но въпреки това според мен не трябва това да ни спира да се информиране. Просто трябва да се нау4им да селектираме на какво/кого да вярваме  Peace  Та мисълта ми е, аz ли4но не се zасягам, ако никоя от вас не следи ниЩо от това, което съм споделила  Peace 

Нунинка, понеже си фенка на Латинска Америка, и понеже дойде zимата, тъкмо ка4вам снимки от МеХико да покажа, там обиколихме някои пирамиди  Sunglasses 

Милена освен 4е се нау4и да отваря 4едмеджета, сега отваря и Шкафове...дупе да ми е яко  ooooh!  Whistling

# 67
Черепахче, проверих на хипските-заек с копър и картофи и тиква с пуешко-без глутен са.ПИше че са от 4 месец, по схемата на юлчето +3, тъкмо сега могат да се въведат Peace

# 68
Хипските са беz глутен  Peace

Фото Мексико работи zа вас  Mr. Green

# 69
Черепахче, на Ганчев на месните пише, че не съдържат Глутен, на Хаме също.
Мецанке, беше ми много интересно сравнението на киселите млека - хем ми е по специалността, хем точно от такава сравнителна схема имах нужда, за да преценя кое кисело мляко да вземам за баткото, а и за нас. При нас има едно Боженци - страхотно е, но за съжаление не са го взели при сравнение.
На мен също ми е интересно да чета новите неща при захранването, но наистина не смятам за нужно да ангажирам цялото си съзнание на тази тема и ще карам на принципа на опитването.
Нуни и мен ме пишете в списъка за Латинска Америка.

# 70
  • 2 етажа над тавана
Ох, ей сега влизам отвън - то не е сняг, не е чудо, а и едно такова го върти и вее от всички страни. Направо си е зима. Гадост. Sad

И все пак - честит пръв сняг на всички софийски бебета и мами!

Черепахче, аз давах и корена на цвеклото -червено, но беба категорично отказа да ми го яде. Само веднъж съм я пробвала, но интересът беше по-зле и от нулев - най-демонстративно още първата лъжица беше изплюта върху мен. А пък тя Маги никога не плюе така, освен ако вече не се е наяла и не иска повече. Макар че аз го давах без да съм се информирала предварително за състава му и дали е подходящо.

Ох, отивам да простирам и после да правя картофената салата и рибката да подготвя за довечера.

# 71
Ужасен ден.
Днеска един идиот мии удари колата, чакахме 3 часа КАТ те не дойдоха #Cussing out #2gunfire, и на края ми даде пари за щетата.
Бих си противогрипна ваксина и се прибрах меко казано бясна.

# 72
  • София
Излезнаха ни резултатите от кръвта и хемоглобина е111, но пълнежа, както се изрази док го нямало - MCV 67  при 82-103 и MCH - 23.8 при 26,6-31,5? Да сме започвали жълтъка! Лашкам се от едно на друго, егати!
Ау и аз рибка ще правя!

# 73
Вени, ама няма какво да се лашкаш, просто започни тези дни с месото! Peace
Татянка, супер снимки, макар че аз първо разгледах на снахичката, голяма бонбониерка е Heart Eyes Hug
Черепахче, питай ги кой са с глутен, щом Хип, Ганчев и Хаме не са Thinking

# 74
ей Мимка много кофти  Crossing Arms
На Хип заека с картоф и копър е супер това му е любимо  Hug, не пише че съдържат глутен

Общи условия

Активация на акаунт