Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 159
  • 870
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте, мами! Двоумя се между количките Baby merc faster и Cam Taski sport. Харесва ми дизайна на Baby merc, а пък Taski sport-а е изключително лека и маневрена. Може ли да ми дадете мнение за тях?

# 661
  • гр.Пловдив
Аз пък искам да попитам за Be cool bandit 3in 1 ,от класа на Kika Boo ли са-лекички са доколкото чета,но като качество искам да знам,ако има ползвали

# 662
Здравейте,
Искам да попитам дали някой е пробвал да изпере в пералня меките повърхности от количката и кошницата за кола? Принципно моята количка има означение, че не се перат в пералня, а на ръка, но си мисла ако ползвам по-щадяща програма, дали няма също да се получи, или ще прецакам текстила.

# 663
Програма "ръчно пране" и всичко е точно. Само внимавайте със стиропора от вътрешната страна на седалката. Не бива да го чупите, докато махате текстила.

# 664
Абсолютно всичко от количката и стола за кола пера на 40гр и 800 оборота. Не са мръднали.

# 665
Момичета има ли тема за детски столчета?
Ние сме още 6 кг/60см и сме в кошница, но не ми е много стабилна и ми се иска скоро да взема стол , в който да го вързвам като хората и да има пълно легнало положение. Засега се движим на кратки разстояния . Най- дълго в стола е бил 1 час пътуване, но ми се вижда свит.
кошницата ми е КикаБо от комбинирана количка

# 666
  • София
Момичета има ли тема за детски столчета?
Ние сме още 6 кг/60см и сме в кошница, но не ми е много стабилна и ми се иска скоро да взема стол , в който да го вързвам като хората и да има пълно легнало положение. Засега се движим на кратки разстояния . Най- дълго в стола е бил 1 час пътуване, но ми се вижда свит.
кошницата ми е КикаБо от комбинирана количка

https://m.bg-mamma.com/?topic=1309251

# 667
Някоя има ли опит с Kinderkraft All road или Cybex Easy S twist 2?

# 668
Здравейте.

Искам да попитам  някой знае ли, за количка Cybex Balios S дали стават и други чували освен този на Cybex?

Нашата е 3в1 и вече ще слагаме летния кош, но ми се вижда доста скъп този чувал 200лв..

Та моля за съдействие

Благодаря

# 669
Здравейте момичета, отзиви имате ли за това столче/количка?

# 670
Отзивът е, че това последното е пълна глупост за не малко пари. Изобщо защо ви е, след като кошчетата могат да се слагат на шасито на количката?

# 671
Незнам на каква цена са в България, при мен не са толкова скъпи. Рекламата им показва, че са доста удобни и лесни за употреба. Интересно ми беше наистина ли е така. Притеснява ме височината, изглеждат доста ниски.

# 672
Идвам в темата с молба, ако някоя от вас има бъги борд за второ дете и иска да се раздели с него, да ми пише ЛС 🙏

# 673
Здравейте момичета, отзиви имате ли за това столче/количка?

и това ли са измислили?!
за столче, аз гледам само показателят безопасност. Не държа да има колела.

# 674
  • Карлово
Привет бъдещи мами ❤ Дойде ред и на избор за количка/до момента успешно сме закупили 8 пакета мокри кърпички и 2 пакета памперси 1-чка/ та, разглеждам, чета и нещо не мога да избера количката. Търсим нещо мнооого бюджетно, около 700-800 лв, 3 в 1 е да бъде е препоръчително. Тези скъпите въобще не ги гледам, надявам се в този диапазон да намерим нещо прилично. Хареса ми модел на Jane, но е без гаранция и модел на Бебето, но тя е и по-скъпа. Какво бихте ме писъветвали и бихте ли дали идеи за други бюджетни и комбинирани колички?

Общи условия

Активация на акаунт