Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 144
  • 870
  •   1
Отговори
# 705
Материалите на двете колички са много различни, което съответно рефлектира в цената. Приам-а  има по-голям кош за новородено, но е и по-тежка. Това си спомням като разлики

# 706
Здравейте, избора ми за количка се оказа - ужасен, много в тежка и въобще ми е много трудно с нея. Сега се нуждая от вашата помощ в избора на лятна количка.  Какво мислите за тази, която посочвам в линка или ако можете да ме ориентирате за друга, бюджета ми е около 500лв. Важното е да е лека, да мога да взимам 3 етажа стълби в едната ръка с бебето и в другата с количката, да е удобна за малката ползвателка и маневрена.
https://visvitalisbg.com/product/chicco-bebeshka-kolichka-goody- … ca-graphite-j0310 ( в комсед сега е 390лв)

# 707
Здравейте! Искам да попитам дали някой от вас кара Mini Cooper - днес мерих багажника и май абсолютно нищо няма да се събере вътре - Ш: 84, Д: 35, В: 42 см ... първоначално се бях насочила към Cybex - примерно Balios, но май и той не става. Та ми се иска да събера информация кои марки да гледам .. или изобщо да се откажа и да трябва да е с паднали седалки, а бебето отпред, за да се събира всичко Grinning.

Аз стм с Тойота Айго. Количките, които ставаха бяха Cybex Mios, Cybex Melio и Mammas & Pappas Strada. Ние взехме Страда, понеже Сайбексите нещо не ми проговориха. Доволна съм. По-късно взехме един Cybex Priam за на мъжа ми колата, понеже мислех, че като е по-голяма ще е по-добре, ама да ви кажа не беше по-добре. И Mios и Strada според мен са супер варианти. 3 в 1 са Simple Smile

# 708
Здравейте, избора ми за количка се оказа - ужасен, много в тежка и въобще ми е много трудно с нея. Сега се нуждая от вашата помощ в избора на лятна количка.  Какво мислите за тази, която посочвам в линка или ако можете да ме ориентирате за друга, бюджета ми е около 500лв. Важното е да е лека, да мога да взимам 3 етажа стълби в едната ръка с бебето и в другата с количката, да е удобна за малката ползвателка и маневрена.
https://visvitalisbg.com/product/chicco-bebeshka-kolichka-goody- … ca-graphite-j0310 ( в комсед сега е 390лв)
Аз бих взела тази
https://www.roshko.bg/inglesina-quid-detska-kolichka-baya-white
Пише, че е 5,9кг.

# 709
Здравейте, имам въпрос към тези, които са с  Easywalker Harvey 3. Относно сенника на коша за новородено. Когато използвам допълнителното удължаване на сенника той някак си не се фиксира стабилно, т.е. издърпвам го напред и той си застава но само ако леко го бутна или ако карам количката по павета и дупки, сенника се клати и започва да се самоприбира назад, не стои фиксиран, както когато го използвам без удължението. Чудя се аз ли нещо не правя както трябва или съм случила на дефект?

# 710
  • до най-прекрасния мъж
Днес взех тази:
https://www.roshko.bg/inglesina-baior-leka-detska-kolichka-charcoal-grey
Ще пиша отзиви, когато започнем да я ползваме. На първо четене е широка и ще спи удобно в нея. Има покривало за крачета и ще мога да я ползвам и зимата. Задните гуми са големи. Маневрена и лека е, надявам се да си я хареса и да се вози с кеф вътре. Малко ме притеснява, че гледа само напред, но имам и друга, ако това е проблем в първите месеци.

# 711
Здравейте, имам въпрос към тези, които са с  Easywalker Harvey 3. Относно сенника на коша за новородено. Когато използвам допълнителното удължаване на сенника той някак си не се фиксира стабилно, т.е. издърпвам го напред и той си застава но само ако леко го бутна или ако карам количката по павета и дупки, сенника се клати и започва да се самоприбира назад, не стои фиксиран, както когато го използвам без удължението. Чудя се аз ли нещо не правя както трябва или съм случила на дефект?

И ние имаме понякога този проблем. Трябва да се натиснат двете бутончета отстрани и да се изтегли и щракне. Бутончетата обаче много заяждат и определено един човек да се справи е трудно. Ако е щракнали си стои вече стабилно.

# 712
  • София
Здравейте! Някой дали може да ме посъветва за  лятна количка Chipolino Move on - ползвали ли сте я, удобна ли е, как я качвате и спускате по стълби?
Гледах я в магазин и ми хареса, искам да я ползвам за разходки в София и понякога в градския транспорт.

# 713
Здравейте,
Преди почти 4 години избрах първата си количка благодарение на вас -Cybex Priam.Супер доволна останах,като изключим големите й размери и това ,че всеки оът трябваше са я разглобявам за да я вкарам в малката си кола 😉.
Сега съм в очакваме на второ дете.В началото ще си ползвам отново Priam-a….но тъй като попаднах на съблазнително намаление на летни/по-леки колички за 6+ месеца….ще съм безкрайно благодарна за мнение.
Двоумя се между Cybex Beezy,Cybex Eezy S+ 2 ,а вече и между Ergobaby Metro + (тук цената малко ме спира).
Днес ако успея ще отида да видя двата Cybexa, но ще очаквам и вашето мнение/сравнение ма трита модела .

# 714
  • до най-прекрасния мъж
И аз загледах тези модели. За мен Ергобейби не си струва, тесничка ми се стори на живо, а и скъпа за това, което предлага. За мен е количка за мола, а не за родната действителност. Сайбексите са много приятни и леки и може би бих взела някой от тях, тапицерията е хубава, имат хубав сенник. За мен минус е, че са леко тесни и с малки колела. Мен ме грабна Инглесина Майор. Скъпа е спрямо Сайбексите, но вчера я разходих по гладки и не много гладки тротоари и съм очарована. Много леко върви, неравните плочки не я спъват изобщо. Друса умерено, по павета си се усеща, но ги минава лесно, не се запъва в тях. Легналото положение е нормално легнало като за дъщеря ми, която е на 3+++. До сега я возех в кош за новородено, но количката ми е тежка вече и трудно се справям да изляза сама. Задните гуми са големи и слиза лесно от високи тротоари. Сенникът пада доста ниско и в съчетание с покривалото за крачета ще се ползва удобно и в зимните месеци. Широка е и за зимата, когато детето е облечено повече, ще е подходяща. Така че, вижте ги на живо и според нуждите, си изберете най-подходящата. Ако зимата ще си ползвате Приам-а, Ергобейби и Сайбексите биха свършили работа.

# 715
Аз смених Приам-а със Cybex Eezy S Twist +2 и съм адски доволна. Лично аз, държах на въртяща се седалка. Моделите, които са “+2” имат големи задни гуми и бих казала, че се държат много добре по улици, павета и т.н. Мисля, че разликата й с модела “ eezy s+2” е само въртящата седалка.Ежедневно я ползваме и за спане вече втора зима, като дъщеря ми е на 2.5г. Миналата зима я ползвах и със зимен чувал. Единствено, като минус мога да отчета това, че дръжката не се регулира и просто трябва да му пасне на човек тази височина. На мен ми е идеална, но пък за друг може да не е.

# 716
  • до най-прекрасния мъж
Desi1989, в събота ходихме да ги гледаме на място. Във Вис Виталис ми показаха само един модел лятна на Хаук с регулираща се дръжка и то чупеща, не издърпваща се. Всичко друго е като калъп, еднакво са високи. Само един модел на Кикабу ли беше или Чиполино, забравих, беше 2 пръста по-висок. Това е минус на всички летни колички, а и на доста комбинирани - не стават за високи хора.

# 717
Днес взех тази:
https://www.roshko.bg/inglesina-baior-leka-detska-kolichka-charcoal-grey
Ще пиша отзиви, когато започнем да я ползваме. На първо четене е широка и ще спи удобно в нея. Има покривало за крачета и ще мога да я ползвам и зимата. Задните гуми са големи. Маневрена и лека е, надявам се да си я хареса и да се вози с кеф вътре. Малко ме притеснява, че гледа само напред, но имам и друга, ако това е проблем в първите месеци.
поздравления за избора, Inglesina е много добра марка, аз случайно купих една Inglesina, когато нищо не знаех за нея, и от всички, колички, които имах  ми беше номер 1.
Мога да се хвана на бас, че няма да откриеш в нея, нещо, което да ти трябва, и да го няма.

# 718
Cybex Eesy S+2 и Cybex Beezy
Днес ходих да видя на живо Cybex Eesy S+2 и Cybex Beezy .
Ами да ви кажа не видях голяма разлика.
Easy е с малко по-големи задни гуми и сенник.Свити са с еднакви размери.Имаха малка разлика в  материала на дръжката.
Лично аз клоня към Beezy,но ще изчакам още няколко дни за да видя какво ще сънувам 😅

# 719
Здравейте! Моля, за мнения за Cosatto Giggle 3, спряла съм се на модела с 3 колела:

Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт