Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 126
  • 870
  •   1
Отговори
# 720
  • до най-прекрасния мъж
За мен триколките са нестабилни при слизане и качване на тротоари. Не навсякъде са скосени и има един момент, в който количката остава само на предна гума. Бутала съм триколка на познати и не бих си купила такава.

# 721
Можете ли да ми препоръчате количка за бебе на 6 месеца по лека за да мога да я свалям сама по стълбите?

# 722
Момичета, да се похваля, че взехме Peg Perego Book SL.
Страхотна количка, лека е, сгъва се изключително лесно, много маневрена. В комплекта, който е 3 в 1 имаше и чувалче и чантичка и много лесно се сменят отделните кошове.
Много съм доволна, ще видим с бебенце живот и здраве как ще е 💕

# 723
Можете ли да ми препоръчате количка за бебе на 6 месеца по лека за да мога да я свалям сама по стълбите?

# 724
Cybex Eesy S+2 и Cybex Beezy
Днес ходих да видя на живо Cybex Eesy S+2 и Cybex Beezy .
Ами да ви кажа не видях голяма разлика.
Easy е с малко по-големи задни гуми и сенник.Свити са с еднакви размери.Имаха малка разлика в  материала на дръжката.
Лично аз клоня към Beezy,но ще изчакам още няколко дни за да видя какво ще сънувам 😅
А аз може ли да попитам къде са намалени, че и аз съм се спряла на тези модели

# 725

Здравейте! Някоя мама да е била с такава количка. Ако може да сподели мнение. Благодаря предварително.

# 726
Здравейте! Моля, за мнения за Cosatto Giggle 3, спряла съм се на модела с 3 колела:

Благодаря!
Аз имам Cosatto giggle 2 и мога да кажа, че е уникална. Няма проблеми с тротоарите или качването на бордюр. За мен минуси са: начина на накланяне на коша 6+ и това, че подложката под крачетата не се регулира ( когато детето седи крачетата винаги са спуснати надолу).

# 727
За който се интересува има акция на mountain buggy duet в Хиполенд. Вчера служител спомена, че готвят намаление, не му повярвах, но днес вече е отразено в сайта.

Скрит текст:

# 728
Здравейте, дали може мнение за лятна количка ANEX- AIR-X. Дали някои я е ползвал, удобна ли е и дали е здрава?

Бях се насочила към лятна количка MACLAREN, но за жалост избора е доста малък в момента по магазините и не ми дават отговор дали ще има скоро доставки.

Предварително Благодаря за мненията!🍀😊

# 729
Аз на скоро гледах Anex air x. В един магазин доста обстойно. Има готини цветове обаче нещо не ми се вижда стабилна количка. Не знам някак очаквах нещо повече.. И аз ще се радвам ако някой изкача мнение, но май е сравнително нова на пазара.

# 730
Аз се включвам да споделя мнение за Cybex beezy. От няколко дена я ползвам и съм доволна от избора. На дъщеря ми ѝ харесва в нея, доколкото е възможно, като се има предвид, че не обича колички. Стабилна е, справя се с неравности, сгъва се лесно. Като минус засега отчитам, че няма прозорче за наблюдение.

# 731
  • Варна
Какво мислите за Nuna Mixx Next и Cybex Balios? Знам, че не са един клас точно, но тези двете се събират в колата ми. Очите ми останаха в дизайна на Priam-a, обаче тази дръжка остава дълга и за да влезе в колата ми, седалките трябва да се свалят + е в пъти по-скъпа от всички други ... и май ще отпадне, въпреки че ми е фаворит.

Nuna-та ми допадна, но Cybex-a ми е една идея по-красива. При Нуна ми харесва, че има дървена основа и материалите изглеждат доста по-добре, но заслужават ли си почти 1000-тата лева повече (за 3 в 1) между двете колички?

И също - реално в тези кошчета за кола, бебето пак ли се вози само 6 месеца? Че марковите са по 600-800 лв понякога, а пък в Метро има и по 100 лв .. та се чудя там каква толкова е разлика. Изобщо супер сложно се оказа всичко Grinning

# 732
Какво мислите за Nuna Mixx Next и Cybex Balios? Знам, че не са един клас точно, но тези двете се събират в колата ми. Очите ми останаха в дизайна на Priam-a, обаче тази дръжка остава дълга и за да влезе в колата ми, седалките трябва да се свалят + е в пъти по-скъпа от всички други ... и май ще отпадне, въпреки че ми е фаворит.

Nuna-та ми допадна, но Cybex-a ми е една идея по-красива. При Нуна ми харесва, че има дървена основа и материалите изглеждат доста по-добре, но заслужават ли си почти 1000-тата лева повече (за 3 в 1) между двете колички?

И също - реално в тези кошчета за кола, бебето пак ли се вози само 6 месеца? Че марковите са по 600-800 лв понякога, а пък в Метро има и по 100 лв .. та се чудя там каква толкова е разлика. Изобщо супер сложно се оказа всичко Grinning
С две ръце за Nuna съм... От толкова гледане и мислене и разпитване и сравняване. Не чух и видях някой недоволен от нещо. Скоро ще е я поръчам. От момента в който я видях и на живо, не мога да харесам друга количка. В Англия е също около 1000£, зависи с какво столче, или без...

# 733
И аз много харесвам тая Нуна, мисля, че лятно време ще е прекрасна.

За кошчетата за кола - избирайте ги по това как се справят на краш тестове, а не по дизайн и цена. Даже бих посъветвала да изберете сигурна кошница за кола, а след това някакво шаси, което има адаптори към избраната кошница. То е по-важната покупка от количката. Тези по 100 лв няма да ги коментирам. Не е нужно да е скъпо, в чужбина има чудесни промоции. При ограничен бюджет едно столче Акскид 1+ се ползва от 0 до 7 години и сигурността е без компромис, по-добре това и количка втора ръка, отколкото компромис със сигурността.

Моята лятна количка е Сайбекс Мелио. Доволна съм, но вчера лъсна един недостатък на ултра леките колички. Ми тя хвърчи във въздуха при силен вятър! Ако имате прохождащо, което иска да върви хванато за ръчичка, и имате само една ръка за бутане на количката - не става. Вятърът ми я издърпа от ръката и тя буквално литна. Frowning

# 734
Аз имах Праим, а сега и лятна Сайбекс и не мога да кажа за моделите, които сте избрали, НО с кошницата/стола за кола компромис не бих направила. Тези за 100лева изобщо няма да ги коментирам! Ако имате ограничен бюджет, то по-добре евтина количка, но качествено столче, преминало краш тестове.

Общи условия

Активация на акаунт