Бебешката количка - цяла наука за второ висше №48

• 69 187
  • 870
  •   1
Отговори
# 135
  • Седмото небе
А аз ако кажа, че мъжа ми ме навива да купуваме една на Bentley, която струва 450 евро, ще ме помислиш за тотално луда, че даже го чувам какво ми говори Flushed

Излиза ми с довода, че където били 400 лв за една сгъваема 8 в 1, която аз исках (а с добро намаление се намира и за около 300), там били и 900 лв... Искал за това да си похарчи коледния бонус моля ви се!!! Мило е, но е и леко откачено... И то такова нещо да не се купувало всеки месец, тя щяла да го кара поне 2-3 години, аз пък не съм много убедена и така...

# 136
Моето скромно мнение на майка с три деца е, че това в едно от най-безполезните неща. Но ако зорът е да се профукат едни пари, коя съм аз да ви преча 😁

# 137
Аз искам тема за триколки, но по-точно скутери. На мен също ми се струва безполезно. Ще си го возя в количката и ще си го пускам да кара тротинетка/колело когато поиска. Тоест не съм видяла нито едно бебе по улиците което да не използва тази триколка като количка, а да кара. Може би има смисъл, ако количката ти се развали и искаш да вземеш нещо като количка, но не знам…..

Аз си мислех да взема нещо такова

# 138
Аз също не разбирам ползата от триколките, защо са им на хората? 😃 Не са особено удобни за детето и за родителя, нямат почти никакво отделение за багаж, тромави са... Аз съм пас 😃

# 139
Абсолютно на същото мнение съм за триколките. Купих и я продадох нова. Няма такова неманеврено и ужасно нещо 😄 Бях се насочила точно към Smartrike. Отидох в Комсед да я видя и останах ужасена. Абсолютно “дърво” и никаква разлика от тези за по 150-200лв.
По-добре да се купи хубава лятна количка. Дъщеря ми е на 2.2г и още ползваме количката понякога. Ето, вчера например спа близо 3 часа навън. Това в триколка не виждам как ще стане, че и да му е удобно на детето.
Имаме показаните по-горе модели (тротинетка и триколка с педали) и малката много си ги харесва и кара.

# 140
  • Седмото небе
Благодаря на всички ви за мненията, много са ми полезни. Явно ще трябва да се насочим към избор на други возила. Щом повечето отзиви са, че триколките не са особено удобни и маневрени, ще се опитам да го разубедя и ще се огледаме за нещо по-практично.
Ако е удобно, който ползва такива от типа на тротинетки/скутери/баланс байкове, от които е доволен и децата си ги карат често, моля покажете снимки или линкове. Мерси!

# 141
Междудругото някоя мама да е доволна от тези?
https://www.hippoland.net/chipolino-balans-kolelo-trikolka-2v1-s … -mint-trksm0205mt

# 142
Баланс байка трябва да е лек. Ама наистина лек, защото иначе само ще го разнасяте и ще ви тежи 😁. Има едни съвсем на прилична цена в Декатлон. Същото и за тротинетките, които стават със седалка за по-малки деца. Иначе, препоръчвам с две ръце Micro за тротинетка. Тва няма убиване. Супер здрави са. В момента у нас има една трета ръка, без функция за регулиране на височината. Ми, какво да ви кажа. Перфектна е. Другата, Чиполино, с позиции, седалка, светкащи колела и не помня още какви екстри - вече е счупена от мимолетно каране в хола.

# 143
  • Бургас
А на Микро баланс колелата как са, знаеш ли?
Аз такова взех за пролетта, но не съм се замисляла колко и дали е тежко.

# 144
Нямам идея. Ама според мен, може да погледнеш спецификации.
Преди години, като ентусиазирана майка взех дървен баланс байк от MyToys.de Не помня марка, обаче и това беше голяма греда. Хем тежко, хем неудобна седалка. И твърда, нали, защото е от дърво. Ама то, учим се цял живот 😁

# 145
  • Бургас
И да гледам и да не гледам свърши вече. 😁
Изходих от това, че тротинетките им са хубави и реших, че същото се отнася за колелата.

3.2 кг го дават, че е тежко - не знам много ли е или е ок?

# 146
И да гледам и да не гледам свърши вече. 😁
Изходих от това, че тротинетките им са хубави и реших, че същото се отнася за колелата.

3.2 кг го дават, че е тежко - не знам много ли е или е ок?
И нашето е 3.200 и дъщеря ми хвърчи с него 🤣 Сигурно е ок, въпреки, че за мен е тежко (на фона на други модели, които имаше в магазина). Тя сама си го хареса.

# 147
  • Бургас
Благодаря и на теб Деси! Важното е на децата да им харесва. 🙂

# 148
Silver Cross Coast на чудесна цена в днешните сделки на babymarkt

# 149
Здравейте, доста неща изчетох и разбирам, че има два акцента - на колички за 6+ и за комбинирани колички, които, заедно с различните аксесоари, кошчета за кола и пр. минават 2000 лв. независимо коя супер промоция се хване. Та интресувам се от следните модели и марки.
1. Chipolino Elit 3 в 1
2. Kikkaboo Vincenza Premium 3 в 1
3. Kikkaboo Angel 3 в 1
4. Kikkaboo Vincenza 3 в 1
Разбирам, че аналога е Lorelli Rimini, но той някак стърчи от асансьора ми с около 5-7 см, а не мисля, че е оферта да качвам и слизам 8 етажа пеша.
Алтернативни варианти за бюджет до 1200 (кош за новородено, шаси, седалка за над 6+, стол за кола) е винаги добре дошъл.
Аценти - лекота, компактност, реверсивна седалка, пълно легнало положение, защитен кош за новородено, стъпенка за седалка 6+, амортисьори, но не просто рекламен трик (споменатите модели "имат" амортисьори, но не ги усещам, такива се усещат при Бубата, която минава 15 кг. без бебе)
Има доста мнения - за тия пари не си взимай тоя боклук, много по-добри неща можеш да намериш, супер, ще ми е от полза конкретни модели и марки.
Благодаря Ви.

Общи условия

Активация на акаунт