БисИри и правописни истории 5

• 19 612
  • 382
  •   1
Отговори
# 285
  • София
хахаха много ми хареса мУшеници  Joy

# 286
  • София
ednoto mi blizna4e hapi..iawno e niakakwa zastita tai kato be6e po-slabi4ko po harakter..oba4e we4e  dominira iako..i hapi nared.A sme v iasla.Ima li li ste podoben problem?

Grinning

# 287
Празнувате ли именнен ден на сина си Владислав?

Е, такова чудо не бях чувала!  Joy

И още - наще (разбирай нашите).

# 288
  • Mediterraneo
Аз пък си имам нова лична титла  Mr. Green  bowuu

# 289
ednoto mi blizna4e hapi..iawno e niakakwa zastita tai kato be6e po-slabi4ko po harakter..oba4e we4e  dominira iako..i hapi nared.A sme v iasla.Ima li li ste podoben problem?

Grinning

май не само аз съм чукча, който не е читател , а писател. Wink

# 290
Просто е наложително да го споделя с някой  Mr. Green

Цитат
...когато ги помолих да си попълнят адресната регистрация, то едно пуфтене, едно въртене на учи #Crazy

# 291
Просто е наложително да го споделя с някой  Mr. Green

Цитат
...когато ги помолих да си попълнят адресната регистрация, то едно пуфтене, едно въртене на учи #Crazy
Joy Благодаря, че сподели!

Daniele, за "именнен ден" и аз щях да го пиша Laughing Сега само да те допълня, че това е заглавие на тема!

# 292
Мю...  Peace

ето, скоро изровено:

за да сменя имената на дащтеря ми,след като е навършила 1 год,трябва ли днк-а тест от съпруга ми/ве4е бифш/,при условие ,4е нямам претенции кам него,а и бащтата на детето доброволно ще го признае?посолството в ...а може ли да садеиства,.....

# 293
Аааааааааа това с"интерпола" ме покори Mr. Green

# 294
  • Mediterraneo
Аааааааааа това с"интерпола" ме покори Mr. Green

Мерси, мерси  bowuu Аз за това откритие медал нося  Mr. Green Лично връчен ми от титулярката Лени  Hug

# 295
Цитат
bebe sashko e mnogo inat ako mu otkagesh neshto zapochva da si bie glavata ili ot stenata ili ot poda ako e sednal.Kakvo d pravj?

Не мога да разбера как си бие главата  newsm78 В каква посока........

# 296
  • 7800
ПОНЯКОГА ЖИВОТА НИ ПОДНАСЯ ТАКИВА ИЗНЕНАДИ ЧЕ НИ ИДВА ДА ИЗБЯГАМЕ НЯКЪДЕ.НИКОЙ АМА НАИЗТИНА НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ КОФТИ ИЗНЕНАДИ ТАКА ЧЕ КОГАТО СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО НЕ СИ МИСЛИЛ ЧЕ ТОЧНО НА ТЕБ ЩЕ СЕ СЛУЧИ ПРАВИШ КАКВОТО СМЕТНЕШ ЗА ДОБРЕ.КОГАТО МОЖЕМ ДА ПОМОГНЕМ НА НЯКОИ КОИТО ИМА НУЖДА ОТ ПОМОЩ НИЕ ПОМАГАМЕ БЕЗ ДА ЗАДАВАМЕ ВЪПРОСИ ,АМА ТИ ЗАЩО ТАКА.АМА НЕМОЖА ЛИ ПО ДРУГ НАЧИН АЗ НЕ БИХ ТОВА ,,,,,,И ТАКА ДОКАТО СИ ЗАДОВОЛИМ ЛЮБОПИТСТВОТО.
МИЛИ МАМИ НИКОГА НЕ КАЗВАЙТЕ АЗ НЕ БИХ ДОПУСНАЛА ТОВА ДА МИ СЕ СЛУЧИ,ЧЕ НЕЗНАЕМ ОТ КАДЕ ЩЕ НИ ДОИДЕ,КОЙТО МОЖЕ ДА ПОМОГНЕ ДОБРЕ,КОЙТО НЕМОЖЕ ДА СЪЧУВСВА ПОНЕ,А КОИТО НЕИЗКА И ТОВА ДА ЗАМЪЛЧИ

Без коментар! Малко ми е кофти, че давам този цитат, тъй като е от сериозна тема......АМА НИ МУЖАХ ДА СЕ ЗДАРЖА Mr. Green

# 297

Grinning

май не само аз съм чукча, който не е читател , а писател. Wink

Само да добавя заглавието на темата  hahaha - Hapiiiiiim!

И още едно `топло` заглавие - Как е при вас "сутришното гадене"?
Което пък ми напомня за така старото "К`во яли? - Пили - К`во пили? - Пили със зелиMr. Green [Нищо против Пловдив - 50% съм и аз от там  Wink]

# 298
"Оплакала съм се-явно не си прочела...обаче така стана, че само Армейския ме чу..."

Предполагам, че става дума за 'Арменския поп'..

# 299
  • София
ШТъркел

Общи условия

Активация на акаунт