Любители на кучета - 123

• 23 702
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
Лакомията край няма. Аз днес се чудих колко може да погълне Рила, ако й оставя целия чувал и да яде, колкото иска. Страх ме е от резултата направо.
Преди няколко дни дадох хапче за обезпаразиятване. Хапна го като най-голямата вкусотия.
Иначр ние си имаме яке. Розово. Сигурно може и без ама като я навали хубаво и като ме погледне с един жален поглед....

Първият ни ротвайлер на 4м. беше успял да махне капака на кофата с храна и беше ял до откат..... намерихме го в кофата заспал, а корема ужасно подут.... не знам какво го прави вета, но беше приет за 24 часа в клиниката.... От тогава храната е скрита!

# 616
Ще умре от преяждане, ако докопа чувала.

# 617
И Кио не се лъже да сдъвче Нексгарда, нищо че е овкусен. Дори в храната го бута настрани. Чупя го на две, че хапчето е голямо и директно в гърлото едно по едно. Не протестира. 😁

# 618
  • София
Бека не е добре момичета. Една умърлушена, едвам върви. Вече излизахме 4 пъти, а какви звуци се чуват от изхода Confused Дано не се налага през нощта да я водя на лекар, защото нашата клиника вече не е денонощна. Много съм притеснена Cry

# 619
Джуджанка стиснати палци и голяма прегръдка от мен!

# 620
  • София
Джуджанка, само спокойно! Паниката не помага! Спокойно! 🙏🙏🙏🙏
Всички мисли са ни с Бекичка! ❤❤❤❤❤❤

# 621
Пожелавам да се подобри положението в близките часове.

# 622
Горката Бека! Стискам палци да мине леко нощта.

# 623
джуджанка, ще се оправи Бека! Само водичка да пие Confused

# 624
Джуджи, а какво са и дали в клиниката, само антибиотик ли? Дай и едно пробиотиче да успокои корема, няма да навреди.
Ако си спомняш Кая беше така миналата година, изхождаше се на вода направо, антибиотици, пробиотици, отслабна още повече и помня как една нощ я изкарах в рев, щото падна от спалнята- нямаше сила душицата и се строполи. Накрая при нас се оказа паридата  развалена гранула, за това и толкова дълго се проточи мъката - докато разберем причината.
Исках да кажа, че гастро неразположенията наистина много им изпиват силичките, надявам се бързо да минава!

# 625
  • под тепетата
Мисля ви , а и манъка Макси, че няма никакви новини !

# 626
  • София
Хибискус, вливали са ѝ физиологичен разтвор, болкоуспокояващо, антибиотик и още 2-3 инжекции през абоката, но моите хора нямат представа какво. Дадох и хапче със сладък кестен и се надявам да не съм ѝ навредила. С тези хапчета до сега винаги се е оправяла при повръщане и диария.  Утре ще я водя аз и ще разпитвам. Сега се е сгушила под одеялото с мен и се надявам само да не я боли много. Дъщеря ми след вета ѝ е дала храна, но аз реших, че евентуално утре на обяд пак ще ѝ дам и то, ако не е повръщала и е по- бодра.
Спомням си, че и Кая много се измъчи, но това с развалените гранули съм го пропуснала. Преди седмица отворихме чувала Taste of…, не сме я сменяли. Знам, че и ти ги храниш с тази храна. От тази марка ли беше развалена храната? Утре ще купя консерви за стомашни проблеми и ще видим дали ще се пооправи положението.

Сърдечно ви благодаря за подкрепата, означава много за мен! Heart

# 627
  • София
джуджанка, ако са сложили противоповръщателно, не би трябвало да има проблем през нощта. Би трябвало да са й дали против повръщане, антибиотик и вероятно нещо затягащо. Аз с гранули не бих рискувала, винаги минаваме на гастро храна като имаме проблем с коремчето - всичко твърдо потенциално дразни стомах и черва.
Нормално да не живне веднага, все още не й е добре... Дано не се обезводняа вечерта, а утре ще търчите пак, то е ясно (и лекарствата трябва да се подновят, де; добре е, че ги слагат венозно - щадите черен дроб така). Ще се оправи рошлата прекрасна!!
Ако сте в Син крът, имай едно наум, че имат Ковид сред персонала, та да внимава който води Бека в клиниката. И който друг ходи там, също да си знае (не да истерясваме, а просто за да внимаваме и спазваме хигиена; и в нашата клиника имаше по едно време).

А, ти си писала Simple Smile Не я боли след обезболяващото, спокойно; питала съм не знам колко пъти, след което съм се убеждавала, че знаят какво говорят. Поне не я боли, дори да има някакъв дикомфорт Heart

Буба изяде точно 1 път спектра-та доброволно, след това тъпчехме в гърлото, защото облизваше пастета и плюеше хапчето (разделено на 4 части - всяка една изплюваше). Напоследък успявам пак с пастет да го пробутам, и с много "седни", "дай лапа", "кръгче", "искаш ли да го дам на котката"... Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 23:56 от ToniShu

# 628
  • София
Милото Беки. Ще се оправи. И бебето беше така преди две-три седмици. Аз прилагам пълен глад за 24-36 часа и леко захранване.
При нас храната е достъпна, но той не посяга. И предишните кучета така бяха научени, но и при двете забелязах, че като остаряха ги тресна деменция и започнаха да крадат 🤣.

# 629
  • София
Нощта беше спокойна. Не ме е вдигала да я разхождам. По едно време стана, но пи вода и се върна под одеялото. Дано така продължи. По обяд евентуално ще ѝ дадат малко храна, за да може дъщеря ми да я разхожда при всеки позив, ако се наложи.
Благодаря ви Heart

Общи условия

Активация на акаунт