Любители на кучета - 123

• 23 711
  • 723
  •   1
Отговори
# 600
  • Пловдив
Ще се оправи Бека и ще остане уплахът само. Чакаме новини.

Яке Саско има от Алиекспрес, става му точно, но той се чувства зле с яке. Докато не му го сваля не чишка и не ака.

# 601
  • София
Благодаря ви, момичета! Не е отрова или паразити ( ММ е за бой, изобщо не бил знаел, че сме правили тестове за паразити и след него редовно съм обезпаразитявала). Най-вероятно е вирус, но ако продължи до утре да повръща или разстройството, ще я водим на рентген, за да изключим изядена гадост. Утре вечер и в събота ще я водим за антибиотик. Казал е докторът да си я храним с нейната гранула, но на 4 да разделим порцията за деня. Аз все си мислех, че е по- добре да поседи гладна ден-два. Няма как да се чуя с лекаря, защото ММ даже не е запомнил как се казва, а в клиниката са много ( още една причина да го отнесе). И сега ще действам по интуиция. Мисля да ѝ дам малко гранули, за видя дали повръщането ще се върне, за другия изход съм почти сигурна, че няма да се разминем туко така.

Сиви, много ме успокои, че има вирус. Аз вече разигравах драматични сцени в главата си. В момента е живнала, но са ѝ сложили болкоуспокояващо.

Благодаря ви от Heart

# 602
Елегантника с нужда от гъста ограда е ягдтериер, който скоро ще стане на 4м LaughingLaughingLaughing
Обаче е от по-елегантните, късокосмести, без брада/поне за сега/, шоколадова окраска. Само това е разликата с "масовия" ягдтериер LaughingLaughingLaughing
Оградата стана изключително грозна, но малкия дявол направи инспекция и не намери пропуски... поне за сега LaughingLaughingLaughing

Наскоро ми предлагаха такова малко кученце. Заприлича ми. Та, затова питах и по-горе какво е.
Не съм много наясно с породи и характера им. Дали такова куче ще се чувства добре в голям селски двор? Няма да има кой да го разхожда. През деня трябва да стои само или с две котки. За двора на тъщата, ако трябва да съм по-точен.

Какво да ти кажа... - казват, че са добри пазачи, но когато са двама. Хубаво е, че двора е голям, но в случая е по-важна оградата Laughing Те са изключително упорити, копаят с невероятна бързина и капацитет, а гръдният им кош е с възможност да "колабира" и това дава възможност да преминават през тесни дупки. Обичат да се катерят /моя започна и по дърветата/, както и да скачат....
Двора, колкото и да е голям, то едва ли е само за куче /предполагам има насъждения/ - ще бъдат изкоренени, изкопани.... За кокошки, зайци и други животни - това куче ще е смъртна опастност.
По принцип това е порода, която не се препоръчва за домашен любимец. Това е ловно куче до мозъка на костите си.
Та според мен - кучето ще се чувства добре, но стопаните НЕ. А ако прескочи и при комшиите....

# 603
джуджака моите го изкараха един след друг. Аз обикновено оставям Макс малко на глад зарад дупето, но виж на Бека как ще и понесе по малко гранули като даваш. Всеки вет си има препоръки, ама аз от малък го действам на ден глад, после варен ориз, ама с месо щото инак не яде ориза и после плавно въвеждам гранулата.

# 604
Добре дошъл на малкия рошльо на Жаклин!
И сме стиснали палците и  лапичките за Бека- дано бързо и безболезнено да ѝ минава!
Честити придобивки от Лидл( разкошни манекени, маркетинга на Лидл да не спи, а да ги наеме, да правят реклама))!
Гинчето е добре! Като изключим, че е  вечно гладна и все мрънка на някоя врата( дали входната, дали на някой батко, докато е на дистанционно)- другото ѝ е наред!

# 605
Дано да се оправи Бека,леко да мине и да не е сериозно.Стискам палци 🍀🤞🥰

# 606
  • София
Бекичка, бързо оправяне, миличка! Стискаме лапички и палци!
Всичко ще е наред!
Сиви, подсети ни пак следващата седмица!
И само да докладвам - Чарли за сега се оправя добре. Даже от глад прояде и консервата. А хапчето го пробутвам с лакомството му, разделено на 2. За сега минава номера, дано и до края го издеяниме този трик 🙏.

# 607
Моят лакомник дори лекарства или добавки идва и ги пие “чисти”. “Кой иска лакомство?” и даже пита за още. Joy

# 608
Галски при нас отдавна не минава номера с хапче в каквото и да е било. Всичко се гледа подозрително и дори да няма хапче не се яде 🤣🤣 Аз действам с хапчето директно в гърлото, ама уста голяма и се бърка лесно. Малко стрес и цупене е, ама другото е късане на нервите като почне да ми плюе кашкавала/сиренето/месото, че и после извръща глава и не отваря устата. 😁 Вивата пък такава лакомия, че всички хапчета яде, даже чака за още 🤣😂

# 609
Моят лакомник дори лекарства или добавки идва и ги пие “чисти”. “Кой иска лакомство?” и даже пита за още. Joy
Същата история......Оня ден си изтървах едно от моите хапчета и докато го намеря три пъти се препотих, да не го е  хванала още във въздуха Гинчето...За нея  и хапчетата са "наградки".

# 610
  • sofia
Хаха и моята лакомия си лапа хапчетата натурално...
За сметка на това, котарака е неизлъгваем...

# 611
Дава тя и Тайра като беше малка ги взимаше като награди,обаче сега от опаковката ги надушва още и започвам да я гоня из апартамента,за да и го пъхна в гърлото 😂😂

# 612
  • София
Абе какъв лакомник... това е принц. Той яде бавно, гранулка по гранулка. Вади няколко, хапне от купичката, па приседне до извадените и си ги хапне една по една и тях. То си е кеф да го гледаш - самото кралско спокойствие. Само лакомствата ги хапва по-бързо. Сигурно защото са по-вкусни (и вредни). Та така. Но маймуната Глория е новата любов и клеца ли клеца. Умори се, диша тежко с изплезен език и ляга да посъбере сили за следваща порция любов 🤭. Много е смешен - като таралеж се наежва 😂🤣😂🤣.
Абе, да са здрави само любимците ни, затова се моля 🙏❤🙏❤🙏🥰😍😘

# 613
  • Пловдив
Бързо ,възстановяване на Бека!
Мунчо -Черньото ,не търпи никакви дрехи. На мен ми изглеждат много странно големи кучета ,дори и от късокосмести породи без подкосъм ,
облечени в някакви якета ,дори и да не е под 0-та . Единствено дъждобран може би бил от полза,ако дъжда успее да го обеди да не се опитва да го изяде,че аз не успявам.По едно време се бях замислил за ботуши за зимата ,когато има сняг ,че не се спира докато не му замръзнат на буци лапите от сняг между пръстите и после едва се прибира коцукайки с всичките крака . Купих някакви евтини ,колкото за пробата дали ще ги носи . Уви, веднага ляга и ги сваля. Ей така си седят забутани в някой шкаф.
Хапчета с малко кренвирш нарязан на кръгчета и "седни",легни,"стани","горе"  - кренвирш,кренвирш,хапче на основата на езика,главата нагоре ,устата стисната,докато го глътне. Хем тренировка ,да не почне да си прави оглушки,под предлог ,че е забравил Simple Smile В "залъгалки" сложени ги плюе.
Даже по едно време давах NexGuard Spectra нарязани на дребно и с награди ,че не щеше да го яде, уж увкусеното хапче.

# 614
Лакомията край няма. Аз днес се чудих колко може да погълне Рила, ако й оставя целия чувал и да яде, колкото иска. Страх ме е от резултата направо.
Преди няколко дни дадох хапче за обезпаразиятване. Хапна го като най-голямата вкусотия.
Иначр ние си имаме яке. Розово. Сигурно може и без ама като я навали хубаво и като ме погледне с един жален поглед....

Общи условия

Активация на акаунт