Любители на кучета - 123

• 23 697
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Джуджанке, бързо оздравяване на Бека ❤
Когато хич не ти е до “добро утро” 😂

# 631
  • София

Чарли и Глория 🤭

# 632
Милата Бека! Ама пък по-добре ми звучи вече. Ще й мине.

khaleesi, аз сутрин изглеждам точно така Grinning Откакто сложих новото легло в клетката на Рила, и тя така изглежда.

Галски, Глория изглежда много изстрадала, а Чарли крайно щастлив 😊

# 633
Джудже, аз не бих сменяла храната, почакай я малко, според мен ще се оправи. И мен ми е странен подхода с хранене на порции, ама щом вета е казал може би има нещо предвид(и в наща къща се практикува глад при неразположение).
Храната беше алфа спирит чувал с полу-влажна, не монодози. Пробно им бях взела и първият чувал си беше ок, но вторият явно не е бил, от зооплюс към средата му ми писаха имейл, че партидата се изтегля от пазара и ми върнаха парите. Аз много бучах тогава, защото Кая я тъпкахме с лекарства и само вдигаха рамене ветовете, защото храната не е сменяна(реално втория чувал е бил некачествен) и не знаеха каква е причината. Тара тогава излезе с по-силен стомах, ама аз им давах пробиотик и на двете.. абе гадна работа.
Ще се оправи Бека, но знам, че ти е свито сърчицето..

# 634
Е не е честно. Тая сутрин мъжът ми остави кучето и гък не съм чула. Лежи си в леглото и се занимава тихичко с някаква играчка. А вчера на мен големи циркове ми направи Rage
Откакто започнах да чета тук за храната и започнах много да се вглеждам нак реагира. Вече трети ден даваме пробиотик и нещата изглеждат доста добре. От храната също съм доволна. Струва ми се обаче, че изходният материал е много. Не знам дали усвоява достатъчно.
Иначе пък пръцкането спря.

# 635
  • Пловдив
Kойто дава Nexguard Spectra, друго ,допълнително давате ли за Тении?Какво?

# 636
Всеки месец давам Нексгард спектра, през месец допълвам с Цестал.

# 637
Лори, е с ужасен стомах...Кърджалийската ми принцеса, всеки месец получава жестоки кризи с разстройство.Та...Глад.Нищо друго не помага, ни ориз варен, ни морковена супа.24 часа.През тях почва DiaTab или Canikur/ мн.добри и двете/ Пробиотик пие почти непрекъснато.Смекта много помага, но трудно я давам с този аромат на портокал...След 24 часа глад- ориз варен с морков.После лечебна храна.Безкрайно съм внимателна с избор гранули.Сега е на Tundra.Да не се хваля, но ситуацията е супер.Та, знам какво ви е - мами , на дрисльовци...Мъчителен и тежък период е... Поздрави от Лори

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 13:10 от Roo Roo

# 638
Кио също е със слаб стомах, та и аз ви разбирам. Имам подръка винаги прахчета Ентерол, друго не я спасява. Едно прахче изсипвам директно в устата и после гладна диета му е майката, до следващия ден и вече всичко е наред. Като беше малка си изкарвах акъла, но вече й свикнах. Вдигала ме е по 4-5 пъти на нощ.
Веднъж даже ме е нямало вкъщи, а вратата на терасата беше отворена, но комарника защипан (обезопасен) заради котьо. Беше избушила мрежата и си беше свършила работата на терасата. Дрисла.😁

# 639
Поне е било на терасата... Нашата последно като беше на зор и на килимчето в коридора. Още при влизането вкъщи разбрах, че ме чака яко чистене. Ама тя обича да си върши работата на мекичко, на тревичка.
Ходихме в Марсилия преди 2 месеца. Там една тревичка нямаше. Толкова ми стана жал. Накрая събрах нападали листа и й направих мекичко, че да може да се изпишка и изака. Иначе не искаше.

# 640
  • Пловдив
Кученцето на познат е на 5 м. Сутрин като се събуди е замаяно, трудно ходи, залита.
След разходка се оправя и ходи нормално. Смятате ли, че има нещо притеснително в това?

# 641
  • Бургас
Кенгуру виждали ли сте?

Стискаме лапи на всички болни - да се оправят бързо!

# 642
  • София
спектра всеки месец и през месец Дронтал.

Джуджанка, как е Бека?

Лютиче, направо мъчно ми стана, честно! То бива гъчканак, ама без 50 м тревичка поне...

Сърдита Кио и щастлив Чарли един след друг са страхотна гледка! Пу!

Хиби, за храната, понеже съм питала - ако сменя човек с гатроентерологична, се предполага, че рязката смяна няма да създаде проблем. При Буба не създава никога, но не знам дали е 100%-во правило.

Иланг, не е ли по-добре да го види вет този дребосък?

# 643
  • под тепетата
Иланг нека го види вета. Дано да не е нещо неврологично!

# 644
Стискам палци за всички болни муцунки!

Така се чака пред вета, като отидеш 15мин по-рано за бясната ваксина, а чакалнята е пълна с котки LaughingLaughingLaughing

Общи условия

Активация на акаунт